Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפגנה בעזרת השם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד 2017 יהיו בחירות חדשות, יאיר לפיד עלול ליפול ואז אם המפלגות החרדיות יחזרו לקואליציה, הם בטח ידרשו לבטל את הסנקציות הפליליות במו"ם הקואליציוני.

ב-2017 יאיר לפיד גם עלול להיות ראש הממשלה הבא.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא תיקנת כלום. בניגוד לדעה הרווחת "עלול" ו"עשוי" שווי ערך לחלוטין - לטוב ולרע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ב-2017 יאיר לפיד גם עלול להיות ראש הממשלה הבא.

אתה חושב? לא סתם ביבי שם אותו כשר אוצר.

בסקרים הוא צונח, כיוון שהמצביעים שלו התחילו לאבד את האמון אחרי כל המיסים שהוא העלה, שבסוף התברר שהגרעון שהוא דיבר עליו לא היה הכי קריטי.

הוא מנס להציג את רוב הגזירות שלו בזה שהוא "דפק את החרדים", אבל על הדרך הוא דפק עוד הרבה שכות באוכלוסיה.

כל הצמיחה שלו היתה בגלל שהוא דיבר נגד החרדים (זה התחיל עוד שהו פרסם את הכתבה על היריקה בבית שמש).

היא דיבר על "ריקי כהן מחדרה" כמעמד הביניים, למרות שלפי הנתונים שלו ריקי כהן שייכת לעשירון השני-שלישי בישראל.

כל השיוויון בנטל שלו מסתבר כבלוף, תכל'ס בגלל החוק החדש, חרדים יוכלו לצאת לשוק העבודה לפני גיל 30 וזה יקרה (עד היום הם לא יכלו לצאת לעבוד בגלל חוק טל שקבע שהם לא יכולים לעבוד כל עוד הם בישיבה ולא עשו צבא).

מה שעוד יותר מדהים, זה שהוא הצליח לעשות מה שהרבה אחרים לא הצליחו.

הוא הצליח לאחד כמעט את כל הפלגים החרדיים (אפילו ספרדים ואשכנזים) להפגנה שקטה, לעומת המחאה החברתית שבאו לראות הופעות חינם של שלמה ארצי ובמקרה הגרוע לפלוש למבנים נטושים ולנפץ זגוגיות של בנקים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
צילומים יפים, במיוחד שנושא הצילום הוא חבורה ענקית של כלומניקים.

מי אתה שתקרא לי כלומניק?

רק אני נדהמתי מהעובדה שהיו חצי מליון אוכלי חינם בהפגנה שבאופן מודע טוענים בתוקף שכל תפקידם הוא ללמוד תורה?

בחיית זומזום, אם מימי התנ"ך כל מה שהיהודים היו עושים זה ללמוד תורה ולשרוף פחים כשהיו אומרים להם אחרת, לאן הם היו מגיעים?!

ומי בדיוק מאכיל אותי חינם?

וכבר איזה שבוע לא שרפתי פחים.

לגבי הקריאה שלהם לעזוב את הארץ, נראה לך שהם יעשו את זה? באיזה עוד מקום בעולם הם יוכלו לא לעבוד, ללמוד כל היום, להשריץ ילדים גם כשאין יכולת כלכלית, ועדיין לקבל כסף מהמדינה?

בכל מקום אחר בעולם לא תהיה להם ברירה אלא לצאת לעבוד. לא ייצאו לעבוד? אין כסף. ככה פשוט.

סשום סיכוי שתהיה ירידה המונית מהארץ. יש יותר סיכוי שאני אקבל טלפון מאראלה אפילו שאין לי מנוי.

אולי אתה מתייחס לילדים כאל השרצה. אנחנו לא.

רבותי!

די! תפסיקו עם זה!

החרדים לא חיים על חשבון החילוניים.

אולי ההפך.

כל החרדים משלמים מס עקיף? כן. [וכולנו יודעים שזה עיקר נטל המס בישראל].

רוב מכריע של החרדים משלמים מס ישיר? כן [אל תתוכחו. רובנו עובדים].

האם החרדים מקבל ביחס לחלקם באוכלוסיה את מה שמגיע להם? ממש לא!

החרדי מקבל פחות מהחילוני בכל תחום [חינוך, תרבות, פנאי, בנית מוסדות ציבור].

חשיפה: מה שלא יודעים על החרדים להלן תקציר עיקרי הממצאים שנלקחו מנתוני הדוחות של הביטוח הלאומי, הלמ"ס, ספרי תקציבי המדינה, משרד החינוך והתרבות, מס הכנסה, מרכז מידע ומחקר משרד הכלכלה ועוד:

1. כ 57% מהחרדים בעלי כושר השתכרות עובדים לעומת 67% מהחילונים.

2. ילד חרדי מתוקצב הרבה פחות מחלקו באוכלוסיה.תקציב החינוך מעל 53 מיליארד, החינוך החרדי מקבל רק כ3 מיליארד! כ 5.5% מסך התקציב בעוד שמספר התלמידים החרדים עומד על כ 22%.

3. המימון למוסדות להשכלה גבוהה המונה קרוב ל200 אלף סטודנטים הוא מעל ל 9 מיליארד שח כשכל סטודנט עולה למדינה קרוב ל 50 אלף שח בשנה וכ 150 אלף שח לכל התואר הראשון.לעומתם בחור ישיבה גבוהה ממומן ב 240 שח לחודש שזה 2880 לשנה ואברך ב 430 שח לחודש שזה 5160 בשנה.דהיינו מה שאברך מקבל ב 30 שנה המדינה מממנת עבור תואר לסטודנט יחיד!

4. תקציב התרבות הכללית מעל 900 מליון שח בשנה ומתוכם רק כ 5% שהן כ 46 מליון לתרבות יהודית שבה שותפים גם מוסדות הציונות הדתית ועמותות חילוניות העוסקות ביהדות.

4. בביטוח לאומי חלקו של הציבור החרדי עומד על כ 6 אחוז בלבד בעוד היותו מרכיב של כ 11% מאוכלוסיית כל הנפשות בישראל.

5. ישנם שני סוגי מיסים, מס עקיף המגיע ממע"מ מכס יבוא מס קניה בלו דלק אגרות רשיונות ועוד.מס זה הציבור החרדי משלם כמו כולם!

ומס ישיר המגיע ממס הכנסה על חברות ויחידים.

א. כ 80% מהמיסים ליחידים משולמים ע"י שלושת העשירונים העליונים לפי מדרגות המס!

ב. כ 52% מציבור העובדים אינם מגיעים כלל לסף המס ולכן אינם משלמים מס הכנסה, וכאמור רובם אינם חרדים!

ג. כח הקניה החרדי הוא הגדול במדינה ועומד כיום על יותר מ 25 מיליארד שח בשנה כשהצפי לגידול בעוד 50% לשבע השנים הקרובות. המשמעות לכך היא תרומה ענקית ליציבות בכלכלת המשק הישראלי והן לקופת המדינה!

זו אגב גם הסיבה שאלפי חברות עברו להשגחות בד"ץ למרות העלויות הכרוכות בכך.

6. פשיעה: התפלגות אסירים מעל 6 חודשי מאסר נכון ל 2013 היא 64.5% לא חרדים, 33% ערבים, ורק 2.2% חרדים!!!

אלו הם רק חלק מנתונים מפתיעים שמן הסתם לא היו ידועים לציבור עד היום מכיוון שבאופן מגמתי העדיפו להסתיר אותם מעייני הציבור בכדי להמשיך ולהפיץ שקרים נגד הציבור החרדי מתוך רצון לבנות לעצמם קריירות פוליטיות.""

נתונים מתוך תקציב המדינה 2013-2014

(רוטרית - רוטר)

בקיצור, מה שאני רוצה לומר זה שתרדו לנו מהחיים. תנו לנו לחנך את ילדינו [והם מחונכים. אני מורה, ונערים בני 16 קמים כשאני נכנס לכיתה. אה, כן, ומדברים אלי בגוף שלישי. כמובן שאלו רק דוגמאות].

אנחנו לא חיים על חשבונכם.

השנאה העוורת הזו מיותרת לחלוטין.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

שכחתי להוסיף, שאני כחרדי, מלבד המיסים למדינה [ישירים ועקיפים], מפריש מהכנסותי 10 אחוזים לצדקה.

אלמנות, יתומים, משפחות ברוכות ילדים, חולי סרטן.

אני מנהל קובץ אקסל לעניין הזה. מי שירצה יקבל אותו במייל.

ואני לא החרדי היחיד שעושה את זה. ואנחנו גם לא קומונה של משוגעים לדבר.

זו מצווה אצלינו [לא חשובה כמו לזרוק טיטולים ולשרוף פחים, אבל בכל זאת, מצוה].

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יש מספיק חילונים וחובשי כיפות סרוגות וגויים ואפילו ערבים רחמנא ליצלן

שמפרישים מהכנסותיהם ומזמנם לצדקה, בלי שום קבצי אקסל.

עצם העובדה שהזכרת את זה היא די אומללה.

מעבר להעתק-הדבק שעשית מאיזה שהוא טוקבק, רק אזכיר עובדה פשוטה:

עד כה זרקו עליי אבנים 5 פעמים. בשבת ובימי חול.

בכל 5 הפעמים האלה, חטפתי אותם מחרדים, ללא שום התגרות מצדי בשום צורה.

עכשיו תסביר לי מה אני אמור לחשוב או להרגיש.

יש שנאה עיוורת ויש מרמור מוצדק.

(ובלי קשר, למרות שנתקעתי מחוץ לעיר והגעתי מאוחר מאוד הביתה,

אני שמח שהמפגינים ניצלו את זכותם המלאה ואני מברך על ההתנהלות היפה והמסודרת שלה)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
יש מספיק חילונים וחובשי כיפות סרוגות וגויים ואפילו ערבים רחמנא ליצלן

שמפרישים מהכנסותיהם ומזמנם לצדקה, בלי שום קבצי אקסל.

עצם העובדה שהזכרת את זה היא די אומללה.

לא אמרתי שאחרים לא מפרישים. ביקשתי שלא תקרא לי אוכל חינם.

וסלח לי אבל אני לא מאמין שמישהו שאינו שומר תורה ומצוות ומרוויח 5000 ש"ח בחודש ייתן עשירית מזה קבוע.

ובתוך עמי אנוכי יושבת. אבי איש כוחות הביטחון כבר 30 שנה. משפחתי נחלקת לשלושת הסוגים - חרדים, חובשי כיפות סרוגות, ותל אביבים חילונים.

מעבר להעתק-הדבק שעשית מאיזה שהוא טוקבק, רק אזכיר עובדה פשוטה:

עד כה זרקו עליי אבנים 5 פעמים. בשבת ובימי חול.

בכל 5 הפעמים האלה, חטפתי אותם מחרדים, ללא שום התגרות מצדי בשום צורה.

עכשיו תסביר לי מה אני אמור לחשוב או להרגיש.

יש שנאה עיוורת ויש מרמור מוצדק.

אני ממש לא יודע על מה אתה מדבר. בכל מקום יש שוליים, ולצערנו הם רועשים יותר מהשפויים שהם רוב מכריע [99.9 אחוז].

לא מזמן הייתי באיזור מלחה אחרי ניצחון / הפסד של בית"ר. היו שם קבוצה שפשוט עברה רכב רכב ותלשה לו מראות.

מה זה אומר? שכל החילונים שוברי מראות?

כמעט כל יום מתרחש רצח [רמז: לאו דוקא ע"י חרדי] זה אומר שכל החילונים רוצחים.

(ובלי קשר, למרות שנתקעתי מחוץ לעיר והגעתי מאוחר מאוד הביתה,

אני שמח שהמפגינים ניצלו את זכותם המלאה ואני מברך על ההתנהלות היפה והמסודרת שלה)

תראו לי התקהלות של איזה ציבור בארץ, חיולנים או צ'רקסים או ערבים או תל אביבים, של למעלה משלוש מאות אלף איש [לגירסאות המקלות], שלא היתה נגמרת בהתפרעות רבתי.

אגב, באמצע תפעלת שמונה עשרה, עברו בתווך קבוצה של כ40 חיילות. מעשה פרובוקטיבי מזה איני מכיר. נראה לי שהן "נחלצו" משם בשלום.

אגב, משום מה משפט המפתח של חילוני ממוצע הפוגש חרדי ממוצע במפגש בלתי - אמצעי, ומדבר איתו אחד על אחד, הוא "אתה לא כמו כולם, הלוואי שכולם היו כמוך המצב היה הרבה יותר טוב"

תפנימו, אין לנו אף ארוך ואנחנו מתקלחים יותר מפעם בחצי שנה. לא כולנו טוחנים גפילטע לאורחת בוקר ולא מצחצחים אח"כ שיניים.

והכי חשוב, אתם לא חיים על חשבונינו. צאו מזה.

נ.ב. באופן כללי אני איש רגוע ולעיתים אפילו אדיב. החריפות בדברי נובעת מתוך כאב על אחי ששונא אותי.

ההאשמות שלכם חריפות וחמורות מאוד, "אוכלי חינם, עלוקות, מוצצי דם, כלומניקים". בטוח שגם אתם הייתם נפגעים אם היו מכנים אתכם בכאלה כינויים.

תבדקו את הדברים לפני שאתם מפרחים סיסמאות נבובות.

ולכותב שציטטתי:

אני ממש לא מתכוין להתנצל בפניך על כך ש5 פעמים זרקו עליך אבנים, כפי שאתה לא חולם להתנצל לפני על הרצח אתמול בראשון או האונס הקבצתי בכפר אתא.

מקווה שעניין מובן. בשבילכם, לא רק בשבילי. זו בטח הרגשה נוראה לחיות תחת יוקר המחיה במדינה הזו, ולהיות בטוח שמליון חרדים מסריחים להם בנחת על חשבוני.

מבין את התחושות שלכם, תעשו משהו כדי לשנות זאת

בעיקר תקשבו.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם אתה אוכל חינם או לא, זה כלל לא העניין. העניין הוא שהחרדי מחונך לערכים אנטי ליברליים: ללא דמוקרטיה, ללא קבלת האחר, ללא ערכים יצרניים, ללא חופש ביטוי או מחשבה. חברה חשוכה, פרמיטיבית, גזענית, אלימה (אלימות היא לא רק פיזית), פאגאנית שמתקיימת תחת חסות המדינה שעוצמת עין. מה שהחרדים עושים זה לזה (או לאחרים) גרוע עשרות מונים מגילוי אנטישמיות-לכאורה שמקפיצים את הליגה כנגד השמצה.

הרי מה הסיפור בגיוס? זה לא קשור כלל לתורה. הרבנים הזקנים מפחדים ממצב בו צעיריהם יוצאים מספירת ההשפעה הרבנית לשלוש שנים, שם יספגו ערכים זרים ומחשבות כפירה. הם יודעים שזה יכול לגרום לקרע אדיר, ולא בטוח שכל אחד שהולך גם יחזור, ואלו שכבר יחזרו עשויים להרעיל את היתר עם רעיונות כפירה - לא כפירה באל כמו כפירה באורח החיים החרדי.

העוולה היא שהמדינה מאפשרת - או לפחות איפשרה עד כה - לרבנים להשאיר את הצעירים תחת חסותם. זה פוגע במשרתים האחרים בצבא, זה פוגע בצעירים החרדים (בדיוק כמו שהאפשרות לחמוק מחינוך ממלכתי פוגעת בהם - המדינה פשוט עוצמת עין) וזה פוגע במדינה מבחינה דמוגרפית.

בשורה התחתונה, אף אחד לא צריך חיילים חרדים. לצבא יש מספיק - יותר מדי - חיילים גם כך. מדינת ישראל צריכה להשתמש בגיוס בשביל לרסק את החברה החרדית מבפנים, לפני שנעשה כאן מאוחר מדי וציביון המדינה משתנה בצורה בלתי הפיכה. ישראל לא תהיה מדינה ליברלית כשמספר החרדים יגדל. זה ישפיע על כל תחומי החיים ובסופו של דבר זה יזיק לחרדים עצמם, שממצב שבו הם נהנים מאוטונומיה דה פאקטו במדינה מערבית משגשגת הם יריבו זה עם זה על משאבים בזמן שהמדינה גוועת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

Avargel, חיילות זה פרובוקטיבי מאין כמוהו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אל תאמין.

אל תתנצל.

בנוגע לשוליים - עזוב.

אתה לא יודע על מה אני מדבר? ברור, כי אתה חי באשליות של המערכת שכבלה אותך.

דת היא מערכת שהומצאה על ידי בני אדם על מנת לשלוט בבני אדם.

אתה חלק מהמערכת. שולטים בך. אתה שבוי.

לא במקרה מצוטטים הנביאים לעתים רחוקות בלבד, ובעיקר על ידי לא-דתיים.

מישעיה ועד ירמיה וכל אלה שחיו בין לבין - קיטונות של תוכחה על הממסד הדתי.

אקנח בציטוט מישעיה: אלוהים (בפי הנביא) מוכיח את הממסד הדתי (וסליחה אם ההעתקה לא מדויקת):

חודש ושבת, קרוא מקרא לא אוכל, אוון ועצרה.

חודשיכם ומועדיכם שנאה נפשי, היו עלי לטורח, נלאיתי נשוא.

ובפרשכם כפיכם אעלים עיני מכם.

גם כי תרבו תפילה אינני שומע.

ידיכם דמים מלאו. רחצו, היזכו,

הסירו רוע מעלליכם מנגד עיני, חדלו הרע.

למדו היטב, דרשו משפט, אשרו חמוץ,

שפטו יתום, ריבו אלמנה".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

תראו לי התקהלות של איזה ציבור בארץ, חיולנים או צ'רקסים או ערבים או תל אביבים, של למעלה משלוש מאות אלף איש [לגירסאות המקלות], שלא היתה נגמרת בהתפרעות רבתי.

ההפגנה של הסודנים בתל אביב. זה עדיין לא אומר שהם בסדר ושצריך לרחם עליהם.

בתור דתי לשעבר, שקיבל חינוך דתי בכל 12 שנות הלימוד שלי, יש לי המון הערכה לדת. הדת היהודית היא דבר יפה וטוב שאני מאוד תומך בו. האנשים שאני הכי מעריך בארץ, הם אנשים דתיים "רגילים" (מה שנקרא כיפה כיפה סרוגה), ובכלל, אני באופן כללי בעד דת "חזקה" במדינה.

אבל לא בכוח.

לא זוכר איפה זה כתוב, אבל אני זוכר מהלימודים פתגם בסגנון של "האחיכם יצאו למלחמה ואתם תשבו כאן?", או משהו כזה. מסביר בצורה מאוד פשוטה מה הדת חושבת על הצורך להילחם במידת הצורך. אגב, אשמח אם תוכל להסביר לי מאיפה המשפט הזה, ובאיזה הקשר הוא נאמר. אני פשוט לא זוכר.

לדוגמה גם עניין הכשרות. תעודת כשרות היא מזמן סתם תשלום "שוחד" לרבנות בשביל תעודה שלא אומרת כלום. אחרי שעבדתי בפיצרייה (לפני 10 שנים, אני גם בטוח שזה לא השתנה מאז) וראיתי איך המשגיח כשרות "מוודא" שאנחנו כשרים, הבנתי טוב מאוד מה שווה התעודת כשרות הזאת. מאז נפתחו לי העיניים וראיתי את זה בעוד מקומות. זה הגיע למצב כל כך גרוע, שכשאני מגיע לבית עסק שמתעסק באוכל (מסעדה, המבורגריה, פיצרייה וכו') אני מוודא שהוא לא כשר. גם כי במקומות כאלה אין צ'יזבורגר, וגם כי זה מעצבן אותי.

אני יכול להמשיך לפרט כמה הדת במדינת ישראל מעצבנת אותי בנושאים נוספים כמו נישואים, גירושים, גיור, בתי הדין הרבניים, סגירת רחובות בשבת, גיוס לצה"ל ועוד ועוד אבל אני חושב שהבהרתי את הנקודה שלי.

הדת היא דבר יפה ומדהים, אני מסכים איתך שתמיד מה שמגיע לחדשות זה רק הדברים הרעים (הרי למה לפרסם דברים טובים שעושים גופים חרדים או רבנים למיניהם, כולם אוהבים לשנוא חרדים ושונאים לאהוב אותם) אבל זה לא אומר שהדת צריכה להיראות כמו שהיא נראית כרגע במדינת ישראל. כיום, התחושה היא שהכל בכוח. התחושה היום על הדת היא שהיא מגעילה, מסריחה, ממוסחרת וממאיסה.

לא סתם הדת היהודית היא הדת היחידה שאין בה מיסיונרים וזה אף אסור על פי ההלכה. רוצה להיות יהודי? לבריאות. תעבור גיור מסודר ואתה יהודי. רוצה להיות חילוני? לבריאות. בעיה שלך. הכל בידי שמיים, חוץ מיראת שמיים.

בנצרות ובאסלאם יש מיסיונריות. לא שזה אומר שאלה דתות רעות או משהו, פשוט מראה לך כמה הדת היהודית היא בחירה, ואף אחד לא מכריח אותך.

בגלל אני כל כך נגד השימוש בכוח. לא הכוח הפיזי, אלא הכוח הביורוקרטי.

כל רב מפרש את ההלכה איך שבא לו, מוציא פסקי הלכה הזויים שהם תלושים מהמציאות, שכחו מזמן דברים כמו "ואהבת לרעך כמוך", "דרך ארץ קדמה לתורה", ועוד.

איפה בהלכה, בתורה, בנביאים או בכתובים, כתוב שצריך להעיף נשים לצד השני של הכביש כי יש ישיבה בצד האחר של הכביש?

למה "כועסים" על אישה/בחורה שלובשת בגדים עאלק לא צנועים? בלא צנועים אני מתכוון כמובן, נגיד, לחולצה עם שרוולים קצרים. פשוט מרפק של אישה יכול להביא אדם דתי שמאמין באדיקות באלוקים ובדת לידי פיתוי. איפה האמונה החזקה שלך אם פאקינג מרפק מחרמן אותך?

למה זה הגיע למצב הזה? איך קרה מצב שיש פלגים כל כך קיצוניים שהגיעו להחלטה שזה נכון וראוי לירוק על נשים ולהשפיל אותם? מאיפה זה בא?

למה בהמון בתי ספר חרדיים לא לומדים לימודי ליב"ה? זה נשמע לך הגיוני?

למה, בתור תושב ירושלים לשעבר, היה מפחיד לעבור ברחוב בר אילן בשבת כי היית מקבל חיתולים, שקיות זבל, ואפילו אבנים על הרכב?

זה בן אדם שמעניש אותי על "עבירה" עוד לפני שהגעתי לשמיים ועמדתי בפני בית דין של מעלה! אותו אדם החליט שהוא אלוקים!

למה הוא מרשה זאת לעצמו?! זאת תוצאה של חינוך לקוי!

אתה צודק, זה לא כולם, זה אחוז מאוד קטן, אפילו מאוד מאוד מאוד קטן. אבל זה עדיין שם. אם ההלכה היא הלכה, כתוב מה אסור ומה מותר, למה כל אחד מפרש את זה איך שהוא רוצה, ומגיע למצב שבו רב אומר שצריך להרביץ לאישה שלבושה בלבוש לא צנוע?! (פסק הלכה אמיתי שראיתי).

כמו שאמרתי, הדת זה דבר יפה, אני בעד שהדת תתחזק. אבל אני גם בעד שזה יהיה מבחירה ולא בכוח.

למה במגזר החרדי כל כך לא רוצים להתגייס? הרי זה לא שבתנ"ך לא היו מלחמות. בני ישראל נלחמו במדבר, נלחמו על יריחו, ונלחמו על עוד הרבה דברים. נלחמו בכוח. אז למה בשנות האלפיים (או החמשת אלפים לפי הספירה היהודית) אדם דתי לא צריך להתגייס לצבא ולתרום למדינה?! מה כל כך רע בזה שצעיר חרדי יתגייס ויתרום קצת?!

אתה אומר שנאה עיוורת? אני אומר אמונה עיוורת. מה שאמרו פה על שליטה זה הכי נכון. אומרים לחרדים שגיוס זה רע, אז כולם אוטומטית חושבים שזה רע. בטח הרוב גם לא באמת יודע מה הסיבות האמיתיות שבגללם הרבנים לא רוצים שהצעירים יתגייסו.

מצטער על החפירה. קצת פרקתי מהלב.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אל תאמין.

אל תתנצל.

בנוגע לשוליים - עזוב.

אתה לא יודע על מה אני מדבר? ברור, כי אתה חי באשליות של המערכת שכבלה אותך.

דת היא מערכת שהומצאה על ידי בני אדם על מנת לשלוט בבני אדם.

אתה חלק מהמערכת. שולטים בך. אתה שבוי.

לא במקרה מצוטטים הנביאים לעתים רחוקות בלבד, ובעיקר על ידי לא-דתיים.

מישעיה ועד ירמיה וכל אלה שחיו בין לבין - קיטונות של תוכחה על הממסד הדתי.

אקנח בציטוט מישעיה: אלוהים (בפי הנביא) מוכיח את הממסד הדתי (וסליחה אם ההעתקה לא מדויקת):

חודש ושבת, קרוא מקרא לא אוכל, אוון ועצרה.

חודשיכם ומועדיכם שנאה נפשי, היו עלי לטורח, נלאיתי נשוא.

ובפרשכם כפיכם אעלים עיני מכם.

גם כי תרבו תפילה אינני שומע.

ידיכם דמים מלאו. רחצו, היזכו,

הסירו רוע מעלליכם מנגד עיני, חדלו הרע.

למדו היטב, דרשו משפט, אשרו חמוץ,

שפטו יתום, ריבו אלמנה".

נחמד להתקל פתאום בהפטרה שלי אחרי כל השנים האלה :-)

אכן, פרק מלא תוכחה ותסכול של ההוא שבמרומים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מר AVARGEL היקר, רשמת שאתה מורה כלומר אתה עובד לפרנסתך.

הטענה של החילוניים היא ממש לא נגד חרדים עובדים אלא נגד אנשים שחיים מתרומות וקצבאות של המדינה. מי שחי מקצבאות בקושי יש לו כסף לאכול אז אל תספר לי על היכולת לתרום מעשר מהקצבה.

דוגמא: אברך שלומד בכולל מקבל 1,600 ש"ח אישתו הגננת מרוויחה עוד 4,000 ש"ח (אני סופר אופטימי) ביחד יש להם 5,600 ש"ח. מזה הם צריכים לקיים משפחה וזה כולל שכירות או משכנתא, שכבר חיסלה חצי מהסכום. אני שואל אותך מ-3,000 ש"ח אפשר לפרנס משפחה עם 3/4/5/6/7/8/9/ ילדים ? התשובה כמובן שלילית וחיים בעוני, אבל זה מבחינתכם בסדר כי ככה שטפו לכם את המוח שזה בסדר להיות עני. התוצאה, הולכים להתרים, מקבלים משלוחי מנות כל השנה ולא רק בפורים.

נמאס לממן אנשים שחיים על חשבון משלם המיסים ולא תורמים בחזרה לחברה בה הם חיים.

אני מכיר מקרוב את החברה החרדית, אני מכיר מקרוב בחורי ישיבה בני 16 שהולכים להתרים בפורים הקרוב אנשים והמטרה שהגדירו להם היא 25,000 ש"ח. זה חינוך של נערים ? להרגיל אותם שאם רוצים כסף צריך להתרים ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אגב, באמצע תפעלת שמונה עשרה, עברו בתווך קבוצה של כ40 חיילות. מעשה פרובוקטיבי מזה איני מכיר. נראה לי שהן "נחלצו" משם בשלום.

כאן הגזמת! כנראה שקשה לכם להפנים, אבל ירושלים זאת לא עיר בלעדית שלכם. גם לאחרים מותר להתקיים בה ואף אחד לא ביטל את חופש התנועה. ההפגנה הייתה בכיכר ציבורית בעיר, אפילו לא בשכונה שמוגדרת כחרדית. שיתקתם את התנועה באיזור ואם זאת הייתה הדרך שלהן להגיע ליעדן אין שום סיבה שלא יעשו את זה. מפריע לכם? פעם הבאה תפגינו במאה שערים.

שירתתי תקופה (בחורף) בבסיס צבאי שנמצא בגאולה וגם אחותי הגדולה שירתה שם 11 שנים לפני. לאורך כל השנים האלה החיילות לא הפסיקו לסבול מתושבי השכונה. באמת שלא ברור לי למה לחיילת שלובשת מכנסיים ארוכים ומעיל דובון מגיע לחטוף דלי מים על הראש בחורף הקפוא של ירושלים. איפה החינוך שעליו דיברת? בתוך החברה הסגורה שלכם אולי יש כבוד הדדי, אבל כלפי חוץ אתם משדרים ברבריות ועוינות.

פשוט נמאס לי לשמוע על המיעוט ועל האחוז הבודד שעושה את הדברים האלה. אם זה היה מפריע לכל החברה הייתם מטפלים בזה מבפנים, כמו שאתם יודעים יפה מאוד לטפל בפליליים כדי שהכביסה המלוכלכת לא תצא החוצה, כל עוד ההתנהגות הזאת ממשיכה, כנראה שלכל המגזר לא מפריע שזה מה שמייצג אותכם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...