Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש חומר באתר ניסיתי להחליף נורה ראשית מגאן 2008 ללא הצלחה

לא הגשתי איזה שהוא קפיץ וניסיתי לסובבה שמאלה וימינה עם הקונקטור ובלי

ללא הצלחה מה לא עשתי נכון ?

נ.ב

פורסם

תסובב את הגלגל עד הסוף לתוך בית הגלגל בכדי שתהיה לך גישה מקסימלית ליד.

תפתח את מגן הרפש

אתה אמור להרגיש מאין מכסה פלסטיק שחור - לא יודע אם הוא יוצא בחצי סיבוב או משיכה אבל תנסה בעדינות.

המנורה עד כמה שאני זוכר תפוסה למקום שלה עם גומיה סה"כ ולא יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האם אתה מרגיש גומייה מסביב לנורה? כי עד כמה שזכור לי אין שם קפיץ בכלל

שמן לא הייתי שם שם כי שומן מזיק לנורות הלוגן - אולי מים עם סבון לא שומני במידה ואכן זו גומייה תקועה - אם לא תקפוץ למוסך בד"כ לא גובים על דבר כזה תשלום למעט המחיר על הנורה החליפית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על החלפת נורה ברכב הזה לדעתי כן יגבו כסף,

צריך חוש מישוש טוב או מישהו שיודע את הטריק, מה שיודע את הטריק לדעתי גם יגבה כסף.

אם אתה לא מצליח, לך למוסך שיודע איך לבצע את ההחלפה מבלי לגרום נזק לבית מנורה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מה שכתבתי מגיע מנסיון - היתה לי רנו כזו שנתיים וחצי - קפצתי למוסך מורשה בו טיפלתי ברכב (במסגת אחריות יבואן) והם השלימו לי את החלקים החסרים בפנס וגם החליפו נורה ללא תשלום.

Pioneer TS-X150

פורסם

צריך חוש מישוש טוב או מישהו שיודע את הטריק, מה שיודע את הטריק לדעתי גם יגבה כסף.

כל המוסכים המורשים מכירים את הטריק לא יעשו שום נזק ולא יקחו שקל על העבודה שלוקחת דקה וחצי

פורסם

מניסיון של פעמיים לא גבו ממני שקל, פעם אחת החזירו את הנורה למקומה לאחר שניסיון הרכבה של 2(!) חשמלאים שונים לא צלח. בפעם השניה באתי עם נורה שאני מחזיק בבית למקרי חירום וגם על זה לא גבו שקל.

אין סוד מיוחד פשוט ניסיון, אני מניח שאם תראה פעם כיצד הנורה יושבת במקומה יהיה לך קל יותר לבצע זאת "בעיניים עצומות"

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
כל המוסכים המורשים מכירים את הטריק לא יעשו שום נזק ולא יקחו שקל על העבודה שלוקחת דקה וחצי

אם אתה יודע את הטריק אז למה אתה לא משתף אותנו בטריק ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ידיים עם אצבעות ארוכות ודקות (יש במוסך את ״המספרים של אדוארד״ שעושה את זה בשניה)

הטריק הכי פשוט לבעלי אצבעות נקניקיות - לתת למוסך מורשה לעשות את זה (בחינם!) או להחליף את המנורות אחרי שאשתך דפקה את הפגוש, כשהפגוש מפורק

פורסם

מצטרף להמלצה לקפוץ למורשה. מניסיון בניסידן נתניה ומרתון ברעננה

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

לא מסובך בכלל, יש כמה סוגי פנסים.

אחד שזה עם קפיץ.

אחד שיש תושבת פלסטיק שניתן לסובב חצי סיבוב והמנורה יוצאת יחד עם התושבת.

ואחד שהמנורה יוצאת בסיבוב לצד שמאל.

אם אין קפיץ אז אתה עם אחד משני האופציות האחרות, נסה לסובב שמאלה בשני המצבים זה יפתח.

במידה ולא מצליחים אז צריך לפרק פגוש קדמי ולהחליף.

קובי

• תוכן חדש...