Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי יונדאי אקסנט שנת 2008 שיש לו הגה עם תגבור חשמלי . לפי הרגשתי האישית בנסיעה ההגה קל מידי ואינו מתקשר כמו הגה כח רגיל וזה גורם לי לחוסר תחושה של הרכב בסיבובים. ברצוני לדעת אם בדגמים מאוחרים יותר חזרו ביונדאי להגה כח רגיל.

פורסם

אני לא מכיר שום דגם של שום יצרן, שחזר מתגבור חשמלי לתגבור הידראוולי.

תגבור חשמלי זול, פשוט וחסכוני יותר וזה הכיוון שמוביל את התעשיה.

בכל אופן, "הגה עם תגבור חשמלי" זה לא מוצר מדף עם מאפיינים קבועים.

יצרן רכב יכול לתכנן את המשקל שלו וגם את הפידבק על ידי תוכנה שמנהלת את המנוע החשמלי.

אם יש ברכב הגה קל מאוד - כנראה שיצרן חושב שזה מה שהלקוחות רוצים.

פורסם

כן ההגה באקסנט וגם בI25 די קל,ככה זה רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם ההגה ההידראולי של האקסנט דור I לא היה משהו, בלשון המעטה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש ברשותי יונדאי אקסנט שנת 2008 שיש לו הגה עם תגבור חשמלי . לפי הרגשתי האישית בנסיעה ההגה קל מידי ואינו מתקשר כמו הגה כח רגיל וזה גורם לי לחוסר תחושה של הרכב בסיבובים. ברצוני לדעת אם בדגמים מאוחרים יותר חזרו ביונדאי להגה כח רגיל.

ברכבים מסויימים ניתן לשנות את תגבור ההגה החשמלי כפונקציה של מהירות הנסיעה. בדרך כלל ייצרן הרכב מאפשר בחירה של 5-6 דרגות תגבור.

קשה לי להאמין שמישהו במוסך המורשה מבין בזה או עשה את השינוי לכן בדוק זאת בגוגל.

אני ביצעתי את השינוי הזה בגולף דור 5.

הכי חשוב בדוק את לחץ האוויר בצמיגים ! לחץ גבוה בהחלט יגרום לתחושת הגה קל במהירות גבוהה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...