Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הWaterpik שלי כבר לא מחזיק יותר משימוש אחד אחרי טעינה, בעיה מוכרת שלהם שנובעת מהסוללות הפנימיות ומהמטען הגרוע.

פתחתי את הגשעפט, יש בפנים מארז של שתי סוללות AA GP, ניקל מטאל היידריד, 1300 מיליאפר שעה במתח כולל של 2.4v. המטען הוא מטען טיפש שמתחבר למכשיר, ישירות לסוללות בלי שום בקר.

חשבתי להחליף את הסוללות בסוללות עם מתח זהה וקיבולת כפולה או כמעט כפולה, ולהשתמש במטען חכם.

יש המלצות למטען וסוללות? קיבלות גבוהה יותר תהיה צעד חכם או שיש בכך בעייתיות?

בתוך המכשיר עצמו, הסוללות מחוברת ישר למנוע, אין שום בקרים או אלקטרוניקה שיכולה להיות מושפעת.

תודה מראש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אין בעיה, כל AA NI-MH יעבוד לך. תחפש סוללות בשם Enerloop, מיוצרות על ידי סניו וצריכות להיות איכותיות ועמידות להפליא. אין בעיה עם קיבולת גבוהה יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודות חבריה. מה לגבי מטען, להישאר עם הטיפש או שיש סיבה להשקיע בB6 או משהו בסגנון?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

לינק?

התלבטות, התלבטות, התלבטות. במחיר שיעלה לי להביא (=לרכוש) את הסוללות, מלחם, בדיל ומטען, אני יכול להביא (=לרכוש) את המתחרה שעובד על סוללות ליתיום. הוא בעל אופי פעולה שונה, אבל יעשה את העבודה ככל הנראה.

מצד שני, יש כאן סיפוק שבלדפוק את המערכת ולהשמיש מוצר שנועד להיכשל אחרי שנה, ואני בכל זאת מרוויח עוד זוג סוללות, מטען חכם ומלחם שבוודאי ישמשו אותי לעוד דברים כמו הארדואינו שמחכה שאתעסק איתו.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אני לא חושב שיש צורך במטען חכם לצורך הטענת NIMH. זה לא ליתיום. תשאר עם המטען המקורי, ותשקיע את הכסף במלחם טוב (ישאר לדורות). HAKKO עושים אחלה ציוד במחיר טוב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

1. אני בעד לתקן, זו שאלה פסיכולוגית יותר מאשר כלכלית בדברים האלו :lol:

2. אין בעיה עם קיבולת כפולה, להיפך, אתה מקבל הרבה יותר זמן שימוש וגם הסוללות פחות ייהרסו בזרם טעינה זהה (כי יחסית לקיבולת הוא יהיה נמוך יותר)

3. אני הייתי נשאר עם המטען הטיפש. פשוט תפסיק את הטעינה לאחר זמן מסויים,

אפשר לחשב באופן גס את הזמן לטעינה מלאה לפי קיבולת הסוללות וזרם הטעינה (תמדוד. אם אין לך מכשיר מדידה - זה הזמן לקנות, 16$ באיביי יש יופי של מכשירים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הזמנתי שתי Eneloop 2000mah עם המגעים כבר מולחמים על הקטבים היות ואני לא מלחים טוב מספיק בשביל הקטע הזה.

גם מלחם בדרך, איחלתי לעצמי בהצלחה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

בהצלחה ונישמח ליראות תמונות של התהליך :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

בשמחה. יקח שבוע ומשהו.

עוד שאלה. המטען מספק 100mA ב3V. אני מניח שתיאורטית על קיבולת סוללות של 2000mAh ב2.4V מדובר ב20 שעות לטעינה מלאה ממצב של סוללות ריקות לחלוטין? צריך להוסיף פקטור על הפסדי כוח בדרך?

הסוללות מן הסתם לא תתרוקנה לחלוטין כי מדובר במכשיר שדורש הרבה כוח בשביל לזוז (משאבת מים בלחץ גבוה יחסית), אז הוא יעצור לפני שהסוללות תתרוקנה.

אגב, המלצה לרב מודד טוב ולא מאוד יקר מאיביי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)

אם ככה אכן לפי מה שאמרו פה החברה טובה יותר, חכה אני מביא לך אותו במחיר טוב יותר :-)

עריכה:

הינה בבקשה :-)

[h=1]UNI-T UT33D[/h]ב12.88$- הD זה לדגם מיתקדם יותר מהC?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

חולה ובבית אז התיישבתי לסדר את הגשעפט. שיהיה ברור, פעם ראשונה שאני מלחים אחרי למעלה מעשור, וגם לפני 15 שנה לא ידעתי להלחים, אז ככה זה נראה, פושטי אבל עובד כמו שצריך עכשיו.

aqyqe3uq.jpg

qubuge6u.jpg

sugepu9a.jpg

a6eza2e6.jpg

tezuhute.jpg

vy8ehehu.jpg

gebepe2e.jpg

esy8y9ez.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...