Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא צריך לפטר מאמן אחרי משחק אחד - זה נכון. השנה האחרונה שמכבי עוברת, כוללת בחירת שחקנים שגוייה ומשחקים די עלובים מבחינת ביצוע.

אני בודק טבלה ובסוף השנה נבדוק הישגים.

שחקנים לא בוחרים מריק, ואף אחד הוא לא קבלן של הצלחות בלבד.

בהתחשב בכך שמכבי איבדה את הסנטר הפותח שלה השנה וסבלה מפציעות רבות, לא קרה כלום מהותי. עדיין.

בינתיים אני רוצה לראות שיטה. טביעת אצבע של מאמן. את זה יש.

הקבוצה עוד שבירה, כמו כל קבוצה שבנויה על כיסוי חולשות הדדי וסגל רחב, בעונה ראשונה. יש משחקים מצויינים ויש פחות.

אבל יש שיטה, ויותר מכך, יש התאמה של השיטה למצבים. לפעמים הקבוצה מצליחה למצוא פתרונות ולהבריק, לפעמים לא.

אם אתה זוכר את העונה האחרונה של פיני, ככה נראית קבוצה בלי שיטה, לדוגמא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאוד מכבד את דיוויד (וגם את הציונות שלו, יש לציין, אבל זה משהו אחר). אני לא פרשן/אוהד גדול, ממש לא. פשוט ניתן לראות שה"קליק" שהיו לו עם הקבוצה - נעלם.

חולק על דעתך לגבי דיוויד אבל זה חלק מהדיון,מה האופציות,גודס או מאמן זר?

דייויד ימצא עבודה במהירות באחת מהקבוצות הבכירות ביבשת ואף בשכר עדיף לדעתי.

1. לדעתי, דיוויד בלאט הוא עדיין מאמן מספר 1 בארץ ועם המוניטין שיש לו, הוא בהחלט לא יהיה מובטל.

2. אני מאמין שמכבי תלך על מאמן זר וזהו בהחלט כאב ראש, שהם מעדיפים להימנע ממנו.

פורסם

בלאט הוא מאמן מצוין. אני לא רואה תחליף יותר טוב ממנו למכבי. לאחרונה צצו שמועות על כך שהניקס מעוניינים בו, לא יודע כמה הן נכונות.

בתקופה האחרונה הלפרין נראה מצוין. נראה שהוא סוף סוף הבין שהוא הברומטר בירושלים ולוקח על עצמו הרבה יותר אחריות. בינתיים זה מסתדר לא רע. נראה מה יהיה בהמשך.

אצל ירושלים אין הרבה אפשרויות - הפסד ב-2 נק' או יתר טוב מזה מעלים אותה לחצי.

אצל מכבי - ניצחון מול הקבוצה הכי טובה באירופה [ריאל מדריד] ומכבי מבטיחה לעצמה מקום 3 ב-99%. הפסד לעומת זאת, שולח אותה לקרב ראש בראש מול באיירן מינכן על המקום השלישי. זה יהיה קשה מאוד, והאמת היא שאני לא רואה את מכבי מנצחת את באיירן בחוץ. המשחק מול ריאל הוא בעל חשיבות מכרעת, מכיוון שאם מכבי תסיים רביעית, פיינל פור היא לא תראה העונה [תקבל את ברצלונה בהצלבה]. אגב הצלבה, גם אם תסיים שלישית, תקבל את מילאן שנמצאת בכושר פנטסטי. היא לא ברצלונה [ולא קרובה להיות], אבל נמצאת בתקופה אדירה. ישנו גם תסריט הזוי שבו מכבי מנצחת את ריאל מדריד ביותר מ-6 הפרש, את באיירן וצסק"א, ואז היא תסיים במקום השני. לא בטוח שזה טוב, כי היא תקבל [עם יתרון ביתיות] את אולימפיאקוס או פאנתנייקוס. אלו קבוצות שנראות ומשחקות פחות טוב ממילאן, אבל איך שהוא הניסיון שלהן בא לידי ביטוי ברגעים המכריעים. הרבה פרשנים מיהרו להספיד שנה שעברה את היווניות, ובסוף אכלו את הכובע. יש לי תחושה שגם השנה נהיה קרובים לזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מצחיק.

ירושלים קיבלו 16 הפרש (הפסד) לנובגורוד הרוסית ועפו מאירופה (מה שייתן להם יותר התרכזות

בליגה פה בארץ).

איפה הקבוצה שניצחה את מכבי ב-30 הפרש - אין לדעת.

לפי ההגיון הזה - (העקום הזה) מכבי מביסים מחר את ריאל (לא מניח שזה יקרה, אבל העונה הזו

מוזרה. מוזרה מאוד).

ולמרות זאת, אתפלא אם ירושלים לא יהיו אלופים פה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני לגמרי מבין אותך. פשוט לדעתי ברגעי האמת ירושלים תתפרק [כמו היום]. הדבר הכי טוב שיכול לקרות לירושלים זה שמכבי תתקדם ביורוליג. מכבי מחוץ ליורוליג, ואין קבוצה שתסכן אותה.

למרות הכתוב לעיל, כאוהד ירושלים המון שנים, אני מקווה שאתה צודק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

חבל שהלפרין בתור קפטן הקבוצה וגם בתור אחד השחקנים המרכזיים נעלם היום לחלוטין. אבל אין מה לעשות, אומרים תודה על כל הרגעים היפים וגם על הפחות יפים וממשיכים הלאה.

התסריט הכי יפה שיכול להיות השנה זה שהפועל תגיע למשחק הגומלין של האליפות עם יתרון ביתיות, ותקח את האליפות הראשונה במשחק האחרון במלחה, לפני שעוברים לארנה.

עד כמה זה מציאותי ואפשרי אני לא יודע, אבל תמיד טוב להאמין ;)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
אני לגמרי מבין אותך. פשוט לדעתי ברגעי האמת ירושלים תתפרק [כמו היום]. הדבר הכי טוב שיכול לקרות לירושלים זה שמכבי תתקדם ביורוליג. מכבי מחוץ ליורוליג, ואין קבוצה שתסכן אותה.

למרות הכתוב לעיל, כאוהד ירושלים המון שנים, אני מקווה שאתה צודק.

יורוליג זה חוזה, למכבי יש התחייבות.. זה תרחיש שלא יקרה. מאז חולוניה הרצף נשבר, רמת הזרים הצטמצמה וחיבור טוב של קבוצה פלוס אין אירופה גורם למכבי בעיות בניגוד לעבר שגם קבוצות טובות כמו בני השרון (עם כץ, סוכר, איבי/ניילון, בלצ'ר) לא הצליחו לדגדג את מכבי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לא הבנת אותי. לא התכוונתי שמכבי תהיה "מחוץ ליורוליג" מבחינת השתתפות. התכוונתי שלא תעלה להצלבה או לפיינל פור. אם מכבי תתקדם ביורוליג העונה היא תהיה עייפה הרבה יותר מאשר אם תודח. אם מכבי תודח מהיורוליג, אני לא רואה איך היא לא לוקחת אליפות.

פורסם

השנה האליפות תוכרע בשני משחקים(בית,חוץ,הפרש סלים),שיטה הזויה אבל זה מה יש,כאן תבוא לידי ביטוי המסורת של מכבי,הניסיון ועוד,קשה לראות מצב בו מכבי מגיעה לשני משחקים בריאה וללא פצועים נוספים ומפסידה את האליפות,הסיכוי לאיבוד אליפות קיים אבל קלוש,לירושליים יקח עוד הרבההה זמן להתבסס בתור "אלטרנטיבה",יש הרבה חוסר יציבות בין משחק למשחק בקבוצה הזו.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

ואיזה "כיף" לראות את הקהל של מכבי נזכר לעודד 3 דקות לסוף. אומנם אני ממש לא נטרלי בעניין, אבל גם בטלוויזיה שמעו את העניין.

לדעתי מגיע למכבי קהל קצת יותר תומך.

היית באולם?

או שצפית מהבית?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

(הועלה מן האוב. למה כמה שרשורי כדורסל כבר יש ?)

משחק "לא שגרתי" היה לנו אתמול. למרות הקצב הגבוה של צבירת הנקודות (שנטה לטובת המילאנזים, יען כי הם קבוצת התקפה יותר טובה) ולמרות פיגור של כ-12 נקודות כדקתיים לסוף - העצבים של האיטלקים לא עמדו להם (ולמרות שהשופטים נתנו ממש עם סיום הזמן החוקי, עבירה מפוקפקת לטובת לנגפורד - "נעשה צדק" והוא החטיא את השנייה מהקו בדרך להארכה) וזה המשיך גם באיבודי כדור שלהם בהארכה עצמה (ובהשראת פסח - כי לא יאה ולא נאה).

מנגד - היקמן - אייסמן. לא החטיא מהקו ומהשדה ורייס המשיך להשתולל. הפעם זה הלך לו.

נסיון של מאמנים יש אומרים, ייתכן. איפשהו זה היה חייב לבוא. לפחות בדברים הקטנים (אין תחליף ליסודיות).

גם העובדה שמילאנו איננה "מבקרת" קבועה (בשנים קודמות) בשלבים הללו עמדה לה לרועץ.

לא יודע על שום מה ולמה כל התשבחות (שלפני המשחק) על דיוויד מוס (למעט התסרוקת ושגם על זה ניתן להתווכח).

כולי תקווה שהשופטים לא ייזכרו לפתע שהשנה הפיינל פור הוא במילאנו (ויש קצת "בעייה" אם קבוצה מארחת לא תופיע בפיינל פור "שלה"... :wink: ).

טוב, לפחות נצחון אחד כבר יש אבל אני עדיין לא מוכן להמר מה יהייה הלאה (לפחות הסיכויים עלו וגם זה משהו).

alfa 156 2.5.

פורסם

מדהים מה שהלך אתמול (היום, בעצם - זה נמשך מעבר לחצות לפי שעון ישראל).

כמה נאיביות של האיטלקים, כמה ווינריות של היקמן@רייס.

נס שני רק לז'לגיריס 2004, כ"כ הרבה דברים ב-2 דקות האחרונות הלכו למכבי.

מי היה מאמין שמכבי שמהקו מפספסת השנה בסיטונות תעשה 9 מ-9 בדקות הסיום ובהארכה. כנראה שהמשחק הזה רשום על שמה.

ותודה ללנגפורד שפיספס מהקו בשניית הסיום ואיבד כדור בהארכה, בלעדיו זה היה קשה הרבה יותר :D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...