Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כולי תקווה שהשופטים לא ייזכרו לפתע שהשנה הפיינל פור הוא במילאנו (ויש קצת "בעייה" אם קבוצה מארחת לא תופיע בפיינל פור "שלה"... :wink: ).

הם זוכרים. אחרת לנגפורד לא היה מקבל עבירה בזריקה האחרונה.

עדייין ההצגה הכי טובה בעיר!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העבירה שנתנו ללנגפורד הייתה הזויה. אני לא האמנתי כשראיתי את זה. גם אם אתה שורק לעבירה, תן 3 זריקות, כמדומני זה היה מעבר לקשת השלוש [או שמא הוא דרך בפנים].

להבדיל ממני, אחותי הקטנה אוהדת של מכבי [רק כדורסל, היא לא אוהבת כדורגל]. אחרי השלשה+1 של מוס הלכתי. היא אמרה לי שאין מה לוותר, תמיד אפשר לנצח. זה קורה כבר שנים. נראה לי שמאז ז'לגיריס היא חיכתה לקאמבק. תמיד היא הייתה רואה משחקים עד השנייה האחרונה ואני הייתי קם והולך. בקטע הזה יש לה את המכביזם. התכונה הזו של לא לוותר, זה מקסים בעיניי. תענוג לכל צופי הכדורסל.

אחר כך היה גם ערב מעניין בNBA בתור בונוס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אחלה משחק!

הגעתי הביתה בסוף הרבע הרביעי והייתי בטוח שהכל אבוד, אבל נשארתי לראות עד שהדוד יתחמם.

כוסאומו, איזה חשבון חשמל אני בטח אקבל החודש...

מאז תחילת העונה אני תופס מרייס כאחד ה-שחקנים של מכבי. רץ, זז, קופץ, חוטף וחודר לסל. שחקן מדהים, לא כמו סופו שעומד כמו בול עץ ועושה 3 עברות ברבע. והנה, עכשיו רייס סגר יפה את הניצחון הזה עם כמה מהלכים מדהימים.

ושמישהו יעיף כבר את הג׳ו אינגלס הזה שעושה טובה שהוא משחק...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אינגלס חולה בתסמונת מכבי. שחקנים מצוינים לפני מכבי, שהופכים לפחות טובים במכבי, וחוזרים להיות טובים אחרי מכבי. זה קרה גם לניק קיינר מדלי, קית' לנגפורד ועוד רבים וטובים. מה שכן, ישנם רגעים שרואים את אינגלס של ברצלונה. שלשה כשההתקפה תקועה, חדירה טובה, ראיית משחק מעולה וכדומה. מכבי זכתה בתקופה האחרונה בדבר שהיא הכי יכלה לקוות לו, טייריס רייס של באיירן מינכן. רייס היה בעל הבית שנה שעברה, וכשהגיע למכבי התחיל חלש. עכשיו, כשהוא רואה שמכבי זקוקה לבעל בית הוא מזנק על ההזדמנות בשתי ידיים. מכבי יעשו חכם אם ישימו את הכדור בידיים של רייס. הוא שחקן מוכשר מאוד, ואין שחקן אחד ביורוליג שיכול לשמור אותו באחד על אחד. ייתכן ומכבי זכתה פה בגארד טוב להרבה שנים. היקמן לעומת זאת, על אף המשחק אתמול, חלש מאוד. הוא שומר גרוע, ולא מתפקד 3 רבעים וחצי. המזל שחלו זה שהוא מקבל המון קרדיט מבלאט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
אחלה משחק!

הגעתי הביתה בסוף הרבע הרביעי והייתי בטוח שהכל אבוד, אבל נשארתי לראות עד שהדוד יתחמם.

כוסאומו, איזה חשבון חשמל אני בטח אקבל החודש...

מאז תחילת העונה אני תופס מרייס כאחד ה-שחקנים של מכבי. רץ, זז, קופץ, חוטף וחודר לסל. שחקן מדהים, לא כמו סופו שעומד כמו בול עץ ועושה 3 עברות ברבע. והנה, עכשיו רייס סגר יפה את הניצחון הזה עם כמה מהלכים מדהימים.

ושמישהו יעיף כבר את הג׳ו אינגלס הזה שעושה טובה שהוא משחק...

נו באמת ביום שסופו יתחיל לרוץ ולקפוץ כמו רייס הוא יהיה MVP של NBA. כמובן שפיסיקלית זה לא יכול לקרות ואף אחד לא מצפה את זה ממנו סה"כ סופו נתן משחק טוב ביחס דקות/נקודות , שאפו לרייס -יש לו ביצים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בתור אחד שהיה במגרש בנס ז'לגריס לפני 10 שנים,הצטערתי על דבר אחד, שהמשחק לא היה בנוקיה ו"הקהל",שיוצא תמיד כמה דק לפני הסוף בחוסר תרבות ספורטיבית,היה מפספס בדיוק כמו אלו שפספסו לפני10 שנים וחזרו אח"כ לאולם..כמה חבל

יאללה מכבי!!!

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

תנסה לשים לב כמה מהחדירות של הגארדים באים כתוצאה מזה שסופו מפנה להם דרך.

האיש נותן הכל, כל משחק, במגבלות של מה שהוא יכול ולא יכול לעשות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מסכים. כשסופו על המגרש ההתקפה של מכבי נראית אחרת לגמרי [לטוב]. הבעיה של מכבי בהתקפה מתחילה כשסופו בחוץ. זה מה שקורה כשאתה בונה את הקבוצה סביב שחקן שנותן לכל היותר 15-20 דקות. בפועל, חצי משחק אתה בלי השחקן המרכזי שלך.

יניב, קראתי שאחרי המשחק עשרות אוהדים של מילאנו יצאו לאוטובוס של מכבי והריעו לשחקנים. מחזה נדיר מאוד. כנראה שהאוהדים המפונפנים של אדון ארמאני יודעים להעריך את מה שהם ראו אתמול. כל הכבוד להם על זה. אם זה היה ביוון, המאמן של המפסידה היה יוצא על אלונקה.

פורסם
תנסה לשים לב כמה מהחדירות של הגארדים באים כתוצאה מזה שסופו מפנה להם דרך.

האיש נותן הכל, כל משחק, במגבלות של מה שהוא יכול ולא יכול לעשות.

בנוסף לזה, ניתן לשים לב לשינוי חיובי בהוצאת הכדור לקלעים כאשר מתבצע דאבל אפ,בקדנציה הראשונה שלו הוא היה מכדרר את עצמו לדעת ולא משחרר מסירה,השנה הוא מוציא כדור במהירות לשלשה או חדירה.

דבר אחד מפריע לי אצלו, קל להוציא את סופו מריכוז,ואז זה פשוט לא אותו השחקן,כנל גם אם הוא לא מצליח להכנס למשחקבהתחלה,יותר מידי פעמים הוא מאבד כיוון וחבל.

ניקו,הנקודה שהעלת לגבי אוהדי מילאנו, היא תרבות ספורט, בדיוק מה שאין לחלק גדול מ"אוהדי" מכבי.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

נכון לרגע זה, משחק מספר 2 סוף הרבע ה-3, מילאנו מוכיחה שההפסד במשחק הראשון היה יותר הפסד שלהם מאשר ניצחון של מכבי. מכבי פשוט לא ברמה

פורסם

מהתקציר נראה כי היה המשך ישיר של המשחק הקודם רק בלי איבוד העשתונות של מילאנו.

• תוכן חדש...