Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן,כן, טיוס ובלו.

טיוס שאוזרח ו/או התאזרח ו/או השלם את החסר, ויום אחרי גמר החוזה שלו לא תראה אותו כאן.

ובלו , שכאשר פרש נסע מיד לארה"ב, כך שכנראה זה מה שיקרה אחרי שיסיים פה חוזה.

לגבי פניני, על חלאה כזו, גם אם הוא ישראלי, אני מוותר בקלות.

אתה באמת לא רואה חגיגה לאומית?

פתחת היום ידיעות ספורט או ynet?

שכיר חרב קשה לך?

לגיון זרים זה יותר טוב?

דיסקו,

לא הבנתי, מה קשור הגיל?

אני לא הבנתי

למה אתה לוקח את זה כל כך קשה ?

(תשמח בשמחתם או שאל תשמח, וזהו).

alfa 156 2.5.

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מחכה ליום שישי ומקווה להפתעה, בעיקר במוסקבה. אוי כמה שזה יהיה ניצחון לכדורסל שאני אוהב, אם פאו ינצחו ברוסיה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

סלע היקר.

הכדורסל היום הוא מקצועני והוא עסק לכל דבר ועיניין, מוכרים מנויים,חולצות,כובעים וכו,זכויות שידור ועוד ועוד,לצערי עברו ימי מיקי ומוטי ארואסטי,גם חן ליפין חלף ועבר מעולם הכדורסל, אם בשאר קבוצות היורוליג היו בודקים תעודות זהות לשחקנים אז הצדק איתך, כזכור לי, לא בודקים שם תעודות זהות.

מועדונים שהשקיעו בבניית קבוצה עשרות מונים ממכבי,נשרו כבר בשלבים המוקדמים, לעומת זאת מועדון שכולם אוהבים לשנוא, התגבר על לא מעט משברים במהלך העונה והגיעה למאני טיים בצורה מיטבית.

זה כלל לא משנה מה הקבוצה תעשה בפיינל 4,מבחינתי אני רץ לחדש את המנוי לעונה הבאה, להבדיל מקבוצות כדורגל וכדורסל ישראליות שנשברות עוד לפני שהתחיל המשחק,כאן מדובר במועדון שהוא מהגדולים באירופה וזהו הפיינל פור ה12 שבו המועדון משתתף.

לא חובה לפרגן, ואפשר כמו יהודי טוב גם לקטר, אבל רצוי לדייק בעובדות.

תזכורת, גם המאמן דיוייד בלאט(אחד המוערכים באירופה), ישראלי כשר ולא יבוא כמו בחלק מקבוצות היורוליג, בדקתי לו בתעודת זהות...

עריכה אחרונה על ידי יניב alfa

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

בכלל, התגובה הזו של "שכירי חרב לגיון זרים" מזכירה לי את התגובות בווינט ובוואלה אחרי כל משחק של מכבי. אלו תגובות קנאה של אוהדים מתוסכלים שהקבוצה שהם אוהדים אינה מצליחה להגיע למעמדים האלו. מכבי קבוצה בינונית שעשתה את הבלתי מצופה והלא יאמן ואפשר ורצוי לפרגן.

אני עדיין בהתרגשות אחרי המשחק של אתמול. היה מטורף וצריך להעריך את הקבוצה והמאמן על ההישג. גם אם יעופו בחצי הגמר, הם את שלהם עשו ובגדול

פורסם

ביום שבו אוהדי הקבוצות שמתיימרות להיות אלטרנטיבה - יתרכזו באהבה לקבוצה שלהם ולא בשנאה וצרות עין לקבוצה מס' 1 במדינה ,

אז אולי תצמח אלטרנטיבה.

עד אז הקבוצות האדומות יכולות להמשיך לשחק בליגה הבלקנית או להיות מודחים ביורוקאפ ע"י קבוצה שאף אחד לא שמע עליה כולל השחקנים שלה (יוז'ני, ניזני ווטאבר)

את המנוי הייתי מחדש בכל מקרה בלי קשר אם היו עולים או לא.

הייתי ממשיך לכתוב אבל אני בחיפושים קדחתניים לדיל למילאנו... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כבר חיפשתי הכל. הדרך הכי זולה זה לטוס לבד, ולהתחיל לחפש ספסרים מקומיים. אם רוצים לצפות במקום נורמלי המחירים יקרים מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

השנה עשו קצת בלאגן במכירה, נכון לאתמול נמכרו בסביבות ה9000 כרטיסים מתוך ה12.5 אלף הקיימים. (והיום נקנו עוד הרבה)

ההערכות הן שבערך כ-8000 כרטיסים הם כרטיסים שנרכשו על ידי מילאנזים, ולאחר ההפסד אתמול ההערכה היא שמעל ל70-80% מהם ימכרו את הכרטיסים שלהם.

תהיו עירניים באתרים כמו viagogo וכו'.

בכל אופן הקבוצה (מכבי) מנסה כרגע לרכוש כמה שיותר כרטיסים על מנת לפרסם מכירה לאוהדים שלה, אבל יקח כמה ימים בשביל זה..

פורסם

יש גבול לכל תעלול. 30 הפרש לצסק"א, שפשוט פירקה את פאו. חצי גמר קלאסי בין מכבי לצסק"א. זה יהיה המשחק "המרכזי" שישודר בשעה 21:00. ברצלונה נגד ריאל/אולימפיאקוס ישודר לפני כן [ב18:00 אאל"ט].

פורסם
30 הפרש לרוסים... בקיצור, לא צופה סיכוי למכבי אבל עצם העליה זה מספיק

הרוסים כבר הראו העונה שהם קבוצה לא יציבה,זה לא אומר שיהיה קל אבל זה ללא ספק אפשרי.

היציעים יהיו צהובים סביר להניח,וכזכור לכולנו ״בלי האמונה צסקא לא היתה אוכלת אותה״..:lol:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
אכן,גאווה ישראלית.

קבוצה ש90% ממנה הם לגיון זרים שכירי חרב, ניצחה קבוצה איטלקית , שגם היא איך לאמר, לא ממש איטלקית.

לא מבין על מה השמחה הגדולה.

מילא אם נבחרת ישראל הייתה מגיעה להישגים, אבל קבוצה שכל קשר בינה לבין ישראל הוא מקרי בהחלט?

איך אמר גומלסקי האגדי:

"קבוצה מאסיה עם שחקנים מאמריקה משחקת באירופה".

כל מילה נוספת מיותרת.

משפט די חצוף, בהתחשב בשלד הכל כך ישראלי של מכבי באותם ימים (כן, ואחרי כמעט 40 שנה יש לנו כל ההוכחות שטל ברודי ישראלי לגמרי, גם אם שיחק פעם בנבחרת ארה"ב).

אבל זה מתאים לברה"מ של אותם ימים, שלא אפשרה לצסק"א לשחק בת"א, ואחרי ההפסד בוירטון פרסמו שצסק"א הפסידה לנבחרת בלגיה או משהו כזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
30 הפרש לרוסים... בקיצור, לא צופה סיכוי למכבי אבל עצם העליה זה מספיק

אני בונה על "נקמה" ברוסים בחצי הגמר (מכבי הפסידו להם פעמיים העונה. ברוסיה זו היתה שחיטה).

לנצח במשחק יחיד - זו ההזדמנות.

alfa 156 2.5.

פורסם

לצסק"א יש המון כלים: סוללה של גבוהים, מסיביים וחזקים, שגם קולעים לא רע; גארדים גבוהים שיודעים גם פוסט אפ; מאמן שנמצא בטופ של המאמנים בכדורסל העולמי והרבה מאוד ניסיון. מצד שני, משהו בקבוצה הזו [של השנים האחרונות] תמיד מתפקשש ברגעי ההכרעה. בואו נקווה שזה יקרה גם השנה. במשחק אחד אפשר לנצח כל קבוצה, כך שאין מה לגזור את דינה של מכבי טרם עת.

אני עדיין חושב שריאל תזכה השנה. מה שבטוח, לפחות יהיה פיינל פור עם כל הקבוצות שראויות להיות שם.

• תוכן חדש...