Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לא נראה לי (לצערי) שאתה טועה.

זה יגיע למשחק חמישי וייגמר (אלא אם כן באמת באמת, תהייה התעלות של כל ה"נעלמים" וסופו לא ייפצע שוב...).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

מכבי תעלה אם תנצח את משחק 3. מילאנו קבוצה יותר טובה, זה הוכח בשני המשחקים האחרונים. מילאנו גם קבוצה לא מנוסה, ולכן ניצחון של מכבי במשחק מספר 3 ישים אותה עם רגל וחצי בפיינל פור. לדעתי, המנצחת של משחק 3 הוא גם המנצחת של הסדרה..

יום שני, 21:15.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מסכים (נצחון במשחק 3 חשוב ביותר).

ד"א - שמתם לב, שבמשחק אתמול קרה משהו שלא קרה הרבה מאוד זמן ?

מכבי ניצחה בריבאונד (גם בריבאונד התקפה היא לא נפלה מהאיטלקים).

ובכל זאת - הפסידה (יש לזה סיבות כמובן, שלא צריך ריבאונד עם אחוזי קליעה טובים במיוחד מהשלוש, ששחקני מפתח יצאו/נעלמו/התאדו וכו').

alfa 156 2.5.

פורסם

נכון מאוד. כביכול אם מכבי הייתה קולעת יותר טוב היא הייתה מנצחת. מצד שני, אולי כמה ריבאונדים הגיעו מההחטאות של השלשות הללו. קשה מאוד לנבא תוצאות באמצעות סטטיסטיקה. מה שבטוח, עם 20 אחוזים לשלוש לא מנצחים משחק חוץ ביורוליג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מסתבר שאת הביתיות היה כדאי לגנוב.

יש הבדל דיי גדול ביכולות של שתי הקבוצות בין בית לחוץ. נוסיף על זה שמכבי שומרת הרבה יותר טוב בנוקיה (וזה קריטי מול קבוצה שקולעת כמעט תמיד יותר ממך - כי חשוב מאוד להוריד אותם מהממוצעים)

והרי המתכון לנצחון.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני חושב שמילאנו יגיעו הרבה יותר מוכנים למשחק ה- 4 ממה שהיו אתמול. אתמול היה נראה שהם בהלם. חשוב לזכור שמכבי ניצחה בבית את באיירן מינכן בקושי ומילאנו קבוצה יותר טובה ממינכן. לא הייתי ממהר לסגור את משחק 4

פורסם

אני חושב שכמו שמכבי החטיאו, באופן לא מאפיין, יותר מדי שלשות במשחק הקודם, כך גם מילאנו הפעם. גם בהתחשב בזה שמכבי יצאו יותר טוב לקלעים, מילאנו פיספסה גם שלשות פנויות לגמרי.

מה שמילאנו נכשלה לגמרי זה בלשחק פנימה.

בנוסף, הם עלו למחצית רפויים. סממן של קבוצה שאיננה חזקה מנטאלית.

זה לא בטוח שיעבוד ככה עם הגב שלהם אל הקיר.

סמית עדיין לא בא מספיק לידי ביטוי.

אוחיון לא עצמו מאז הפציעה בעין (לא שלפני זה היה קרוב להזכיר את עונת הבכורה שלו במכבי). מהוסס ומתקשה בקבלת החלטות.

אינגלס נלקח אחרי המשחק למעצר במשטרה, באשמת פריצה למגרש. שמעון הביא את קלטת המשחק כדי להוכיח שהוא אכן משחק במכבי, אבל שופט המעצרים התרשם אחרת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ברגע שמכבי סגרו למילאנו את השלשות, העוקץ יצא מהארמאני.

רבאק, אפילו שלשות פנויות הם הצליחו להחטיא (איזה איירבול של האקט!).

אם הם ישמרו ככה מחר, אני צופה שלא יהיה משחק חמישי.

לא מבין אתכם, אני דווקא הייתי ממש מרוצה מאינגלס: ראיתם איזו תצוגת עידוד הוא נתן על הספסל? המעודדות של מכבי צריכות להתחיל לחשוש.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אני חושב שמילאנו יגיעו הרבה יותר מוכנים למשחק ה- 4 ממה שהיו אתמול. אתמול היה נראה שהם בהלם. חשוב לזכור שמכבי ניצחה בבית את באיירן מינכן בקושי ומילאנו קבוצה יותר טובה ממינכן. לא הייתי ממהר לסגור את משחק 4

זהו שבעונה הזו, שהיא קצת משוגעת ועם קבוצה לא הכי יציבה (מכבי), לא הייתי מקיש ממשחק ביתי מול באיירן לגבי משחק עם מילאנו (בעצם סדרה).

נקודות נוספות ל"עידוד" - מכבי איבדה במשחק מספר 3, יותר כדורים מאשר הארמאנים (חלק מהאיבודים היו ממש מרגיזים ושטותיים, אם ניתן לומר ככה בכלל). כ"כ - האיטלקים עמדו על הקו 10 פעמים יותר ממכבי (האחוזים של שתי הקבוצות היו דומים). לא בטוח שדברים אילו יחזרו במשחק מספר 4. ה"התאמה" של מכבי לשחק מול מילאנו (ועוד בבית) כנראה יותר מוצלחת מזו נגד באיירן.

אתם צודקים - לא אינגלס ולא סמית יביאו את הניצחון במשחק הבא.

וטיוס. חתיכת שחקן (אולי היה קצת מפונק כשהיה פצוע. אבל ראבאק - אומרים על האיטלקים שאין להם מאצ' אפ לסופו. גם לטיוס אין להם) !

alfa 156 2.5.

פורסם

אני דווקא הייתי מעדיף סדרה מול מילאנו מאשר מול באיירן.

אירוע יפה התרחש אתמול. 42 שניות לסוף המשחק בין פאו לצסק"א, כשהיוונים בפלוס 2, דיאמנטידיס נתן אסיסט מדהים. לא רק שזה אסיסט יפה וחשוב, אלא גם שמדובר באסיסט שהופך אותו למלך האסיסטים של כל הזמנים ביורוליג [כולל כל השמות של המפעל]. 978 בונבוניירות שחילק השחקן הגדול הזה בקריירה שלו. מדהים.

להנאתכם:

פורסם

לא עקבתי אחרי משחקים מקבילים, אבל לא להאמין שקבוצה מוגבלת כמו פאו, כפי שראינו אותה בתחילת העונה, הגיעה כל כך רחוק.

בעניין אחר, מכבי משחקת עם שני סנטרים מאוד שונים ויחודיים, שכל אחד מהם מאוד מצטיין בדבר או שניים ודי מוגבל בשאר. אם היה לה שחקן פנים אחד לשחק איתו כדורסל נורמלי (ג'יימס) אולי העונה הזו לא היתה נראית כמו חלטורה.

לפחות עד כה, כמו שנה שעברה, את הדרמה אנחנו מקבלים, אז למה שנלין...

נ.ב. אני אוהב את סופו. מבחינתי הוא שחקן בית, יותר מכל ישראלי שאבא דוחף אותו עד לספסלי ה-NBA.

הוא נותן הכל, כל משחק.

עושה מה שאומרים לו.

וגם, כל הזמן מנסה להוסיף אלמנטים למשחק שלו.

נשמה.

גם את בלו. האיש הגיע מפונק וגומר את הקריירה כווטראן עם אופי ומוסר עבודה הגנתי.

לא איכפת לי שחקנים מוגבלים (גם כמו רייס). לא איכפת לי להפסיד. אבל שיילחמו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...