Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לא עקבתי אחרי משחקים מקבילים, אבל לא להאמין שקבוצה מוגבלת כמו פאו, כפי שראינו אותה בתחילת העונה, הגיעה כל כך רחוק.

בעניין אחר, מכבי משחקת עם שני סנטרים מאוד שונים ויחודיים, שכל אחד מהם מאוד מצטיין בדבר או שניים ודי מוגבל בשאר. אם היה לה שחקן פנים אחד לשחק איתו כדורסל נורמלי (ג'יימס) אולי העונה הזו לא היתה נראית כמו חלטורה.

לפחות עד כה, כמו שנה שעברה, את הדרמה אנחנו מקבלים, אז למה שנלין...

נ.ב. אני אוהב את סופו. מבחינתי הוא שחקן בית, יותר מכל ישראלי שאבא דוחף אותו עד לספסלי ה-NBA.

הוא נותן הכל, כל משחק.

עושה מה שאומרים לו.

וגם, כל הזמן מנסה להוסיף אלמנטים למשחק שלו.

נשמה.

גם את בלו. האיש הגיע מפונק וגומר את הקריירה כווטראן עם אופי ומוסר עבודה הגנתי.

לא איכפת לי שחקנים מוגבלים (גם כמו רייס). לא איכפת לי להפסיד. אבל שיילחמו.

שתי התייחסויות להודעה שלך. ראשית, הדוגמה העיקרית ל"אופי" של קבוצה זה אולימפיאקוס של שנה שעברה [ודי השנה האמת]. קבוצה מוגבלת מאוד, עם עבר עשיר, מאמן חכם והרבה מאוד ניסיון וחוכמה. ספאנוליס ודיאמנטידיס זה לא מתכונים למוסקה. מדובר בשני שרידים למשהו שכבר לא רואים באירופה, רכזים. כן כן, רכז משחק אמיתי. בעידן שבו גארד נמדד לפי היכולת שלו לעשות נקודות בקליעה או חדירה, שחקנים חכמים, שומרים מצוינים, בעלי ראיית משחק לצד היכולת לקלוע הם מצרך נדיר. גם כשעולה כזה באירופה [ריקי רוביו] הוא ישר נלקח לNBA. פאפאלוקס [שאותו עקף אתמול דיאמנטידיס], שאראס, פריג'יוני, לאקה יאקוביץ' [אני חולה על השם הזה] ורבים אחרים; הם משהו שלא קיים היום באירופה לצערי. הכדורסל האירופאי הפך מאוד אמריקאי וחבל.

לסיכום, יותר מאשמח לראות את אחת היווניות מפתיעה ועולה לפיינל פור, למרות שלדעתי שתיהן יפסידו במשחק מספר 4 וילכו הביתה [פאו לצסק"א ואולימפיאקוס לריאל]. ברסה כבר הבטיחה את מקומה בפיינל פור אחרי טיול מול גלאטאסראי.

שנית, בהקשר של מלחמה. אני מאוד מאוד מסכים אתך. הנשמה של סופו, הזינוק על כל כדור, הניסיון לעשות דברים שלפעמים הם טיפשיים [כמו הניסיון לחסום את לאוואל, שבעקבותיו הוא נפצע], אבל לפחות זו מלחמה. אני קורא לזה שחקנים עם ביצים. גם בלו כזה. רייס מגלה ניצוצות. האמת שסמית' גם כזה, לפחות בפן ההגנתי. זה גם מה שאני מצפה מיוגב שיהיה, קצת יותר אמיץ, קצת יותר לוחמני. זה ההבדל הדק בינו לבין מקל.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מכבי לדבריך, פאלו, אותו סוג קבוצה של פאו (לאור היכולת של מכבי - גם היא הגיעה רחוק מאוד ועדיין אולי תגיע עוד יותר רחוק).

מוגבלת (אגב - גם לדעתי). המזל - שיש התעלויות כפי שציינת.

כנראה שכל היורוליג (למעט ריאל, ברצלונה וצסק"א שהן רמה אחת מעלה) "מוגבלות" (או לפחות - ממש ממש לא באותה רמה).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

כן, מכבי בדרג של פאו.

רק ניצחה אותה פעמיים העונה, ודי בקלות.

ניקו - כן, הרכז די נעלם.

הוא נעלם כי בכדורסל המודרני אתה לא יכול להסתמך על נווט משחק אחד. סוגרים אותו.

היום מספרי 1-4 מורידים כדור, קולעים ויוצרים לעצמם.

באותה מידה, כולם שומרים על כולם, אז אי אפשר להסתמך על מוביל כדור אחד, כי ייסגרו אותו.

שאראס הוא למעשה קומבו גארד. הוא יכול לשחק שוטינג גארד (יענו, חצי פינה בכדורסלנית עתיקה) בלי בעיה. בעצם, היה יכול. וגם במכבי של שאראס, חלק גדול מהובלת הכדור נעשתה ע"י מספרי 2-3 ובעזרת מסירה מהלמעלה של המפתח (תרגום חופשי...) ע"י ה-5. בשאר הקבוצות שלו מאז, המפתחות לא היו אצלו.

דיאמנטידיס מתפקד לעיתים כמו רכז קלאסי, אבל הוא יוצא דופן בגודל.

גם פאפלוקאס (ולפחות בצסקא הוא לא שיחק כל הזמן, והקבוצה שיחקה אחרת איתו ובלעדיו).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חולגי, לדעתי מכבי תהיה בפיינל פור [ואיך אומר מליניאק] ובצדק. אני בהחלט חושב שהעונה, למרות כמה משחקים רעים, היא הראתה הכי הרבה יציבות. מכבי הקבוצה הרביעית בטבעה העונה, אבל זו דעתי.

פאלו, המספר חמש שאתה מדבר עליו [או שלא] הוא שיאן מדד היעילות של היורוליג בכל הזמנים, והיום מאמן גבוהים במכבי תל אביב. גם גבוהים כמו וויצ'יץ' לא קיימים הרבה היום. אתה, שבטח צפית בכדורסל הרבה לפניי, צריך להתגעגע הרבה יותר ממני לכדורסל האירופי החכם. על טעם ועל ריח אין להתווכח, אבל מאוד חסר לי הכדורסל החכם.

"לסגור" שחקן זה לא כזה פשוט. אגב, כל הרכזים שציינתי היו גם סקוררים מעולים [חוץ מאולי פאפאלוקאס שהיה פושר מעט]. הבעיה שהיום רכז הוא קודם כל סקורר, ואחר כך מוביל משחק. דווקא היום כשאתה סוגר רכז, אז סגרת אותו באמת. נסה לסגור את דיאמנטידיס ותחטוף מטר של דאנקים או שלשות פנויות על הראש. לא יודע, ייתכן וגעגועי מעוורים אותי.

מחר [רביעי]:

פאו - צסק"א 19:30

מכבי - מילאנו 20:45

אולימפיאקוס- ריאל 21:45

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

נהנה לקרוא את הדיון, חייב התייחסות לקהל אמש(הייתי במגרש),קהל שהגיע לעבוד, מזמן לא היתה כזו תצוגת עידוד לאורך כל המשחק, למרות שבסיום, כמה "אוהדים" כהרגלם מיהרו לעזוב2-3 דק לסיום.

בהמשך לדיון,אני באופן אישי מעדיף שהמפתחות יהיו אצל רייס, שהוא ירכז ולא היקמן או אוחיון, יכולת ראיית המשחק שלו בשלב הזה של העונה עולה על שניהים,ובכל מקרה הוא שחקן שיכול כמעט תמיד לעשות סל באחד על אחד.

לגבי אוחיון,אין ספק שהוא חזר מהפציעה שחקן חסר בטחון לחלוטין,גם אמש כאשר קלע את השלשה,הוא היסס מאד לפני הזריקה,ורק 11000 איש שצעקו זרוק, שיכנעו אותו לזרוק (ולקלוע),בסופו של דבר.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

כן, גם לי לקח קצת זמן להשתכנע שמכבי תהייה כנראה בפיינל פור העונה.

רק מה - הקבוצה הזו יותר מדיי פושרת. זו דעתי.

אם זה מאפיין את הקבוצה הרביעית בטיבה באירופה - אזי הרמה של האירופאיות בירידה.

לגבי שאר הסדרות - מקווה שלפחות באחת מהן (אולי זו של פנא-צסק"א) תגבר ידם

של היוונים ויהייה משחק חמישי (אגב - מהיווניות, נשארה העונה רק תכונה אחת - עקשנות. לא שזה רע, אבל כנראה שזה מה שיש להן לתת העונה...)

alfa 156 2.5.

פורסם

בהמשך לדיון,אני באופן אישי מעדיף שהמפתחות יהיו אצל רייס, שהוא ירכז ולא היקמן או אוחיון, יכולת ראיית המשחק שלו בשלב הזה של העונה עולה על שניהים,ובכל מקרה הוא שחקן שיכול כמעט תמיד לעשות סל באחד על אחד.

רייס הוא שחקן התקפה מצוין. כבר כתבתי שאין באירופה שחקן שיכול לשמור עליו באחד על אחד. הבעיה שיש לו נטייה לעשות קצת שטויות כאשר מגיעה עזרה, אבל עדיף לחיות עם זה מאשר עם הפחד של אוחיון מכל צל.

אזי הרמה של האירופאיות בירידה.

זה מה שקורה כאשר ליגה בנויה על חוזים ולא על הקבוצות הטובות ביותר עולות. תמיד יש את 3 הגדולות שציינת, אבל חוץ מזה לא הרבה. בגלל זה בשלב הראשון יש קבוצות שגם ברק נתניה תנצח.

פורסם

מכבי ברוב המקרים ידועה כקבוצה שלא עומדת בלחץ במשחקים מכריעים. לא הייתי קורא לזה שאננות אבל יש פיק ברכיים וכמו שנה שעברה נגד פנא, אני מקווה מאוד שאני טועה והלחץ במשחק הקובע לא יכריע אותם והם כרגיל יעשו שטויות עם איבודים, זריקות מפגרות והתקפות תקועות/ראש בקיר

פורסם (נערך)

פאו נראית רע. שחקנים מפחדים לקחת אחראיות. זה רק דיאנמנטידיס ולאזמה. מה שכן, תענוג לראות את דיאמנטידיס עושה פיק אנ' רול

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

פורסם

איזה משחק אדיר בין פאו לצסקא. למכבי יש הרבה מה ללמוד מפאו, בייחוד כשזה נוגע לאופי. פאו מדהימים. נראה אם אולימפיאקוס יעשו דבר דומה.

פורסם (נערך)

אכן,גאווה ישראלית.

קבוצה ש90% ממנה הם לגיון זרים שכירי חרב, ניצחה קבוצה איטלקית , שגם היא איך לאמר, לא ממש איטלקית.

לא מבין על מה השמחה הגדולה.

מילא אם נבחרת ישראל הייתה מגיעה להישגים, אבל קבוצה שכל קשר בינה לבין ישראל הוא מקרי בהחלט?

איך אמר גומלסקי האגדי:

"קבוצה מאסיה עם שחקנים מאמריקה משחקת באירופה".

כל מילה נוספת מיותרת.

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

• תוכן חדש...