Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עקב זה שכל מה שחזיתי כאן בשרשור לא קרה, אני מגיש את התפטרותי מכל עיסוק בענייני כדורסל.

אז מה איתי?

אני אמרתי שצסק"א מנצחת בדו-ספרתי את מכבי, ואז מפסידה בדו-ספרתי לריאל בגמר.

התפטרותכם התקבלה.

alfa 156 2.5.

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל הכבוד על המשחק ועל התצוגה המרשימה!!

עכשיו נחזור לנושא המאמן...

האם אתם חושבים שמבחינה מנטאלית, כדאי לדיוויד להיות עוד שנה במכבי? לדעתי, שינוי עכשיו, כאשר הוא אלוף אירופה, יעשה לו רק טוב.

דיויד רוצה להישאר בארץ. המשפחה שלו בארץ ואני לא חושב שהוא רוצה להתחיל לנדוד לחו"ל. מכבי זה אידאל בשבילו. גם קרוב למשפחה וגם קבוצה מהטופ האירופי. לדעתי אם הוא יעזוב זה יהיה רק לקבוצת NBA. לא חושב שיש לו רצון להתחיל לחפש הרפתקאות בחול

פורסם

נכון - זהו פקטור רציני.

אבל בלאט כבר אימן ברוסיה ולכן יודע דבר או שניים שאנחנו לא.

כ"כ - עדיף להגיע במקום בו רוצים אותך (במכבי - יש לי ספק אם כולם בהנהלה רוצים אותו גם עכשיו. לפני העלייה לפיינל פור - בוודאות לא כולם רצו שימשיך. עכשיו כולם במכבי אומרים מה שאומרים).

לרוסים יש משימה לקחת את הגביע בעונה הבאה ולשם כך הם מוכנים להתחמש בטובים ביותר (גם לריאל יש משימה לעונה הבאה - כי הפיינל בור הוא במדריד. אממה - המאמן שאימן אצלם העונה - לא ברמה של השחקנים שלו ולא הצליח להוציא מהם באמת את המקסימום שיכל, ברגע נתון וחשוב. לא נראה לי שיחליפו את לאסו. לכן - לדעתי גם בפיינל פור הבא במדריד, ניחוש שלי - הם לא יניפו את הגביע).

alfa 156 2.5.

פורסם

בריאל מדריד, להבדיל ממכבי, הבעיה היא בבירור בעמדת המאמן. אני לא מבין את ההתעקשות של פרס [פלורנטינו, לא שמעון] להשאיר אותו.

נ.ב. אינדיאנה והספרס מובילות 1-0 :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמו שאבא שלי אמר, הבעיה בריאל זו רמת השובע של השחקנים.

יותר כבר לא ישלמו להם...

אני עד עכשיו לא מעכל שניצחו את הפיינל פור.

ראיתי את שני המשחקים שוב, וזה עדיין נראה תלוש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

...גם לא נראה לי שישלמו להם פחות בעקבות אי הזכיה (אני לא מתכוון למענקי זכיה ביורוליג אם היו להם כאלה סעיפים בחוזים, אלא לקנסות...).

כן, לגבי ריאל אין ספק שאם היה מאמן יותר טוב (אפילו בחצי דרגה מלאסו) - הקבוצה הזו היתה לוקחת את היורוליג בריצה עד הגמר וזוכה בו.

אבל מה זה משנה. טוב שיש הפתעות (ברמה זו או אחרת, כי מכבי "נבנתה" לאט לאט עד הגמר דרך כל משחק ומשחק) ולטובתנו.

מי מתלונן ?

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

זו נקודה יפה שלא נוגעים בה הרבה. אני חושב שלרוב היא לא באמת נכונה, משום שתמיד יש לאן להתקדם [גם מבחינת שכר], כך ש"רעב" לא גורם מרכזי ברוב המקרים. בצסק"א למשל, זה יכול מאוד להיות. הם מרוויחים הכי הרבה באירופה, רובם מבינים של-NBA הם לא יגיעו, אז מה נשאר להם? בטוח שקיים שם שובע כל שהוא.

ראיתי את שני חצאי הגמר [במשחק בין ריאל וברסה נרדמתי] יותר מפעם אחת. אני עדיין מחכה שהשלשה של סוני ווימס תיכנס וצסק"א ינצחו. ברצלונה של המשחק על המקום השלישי הייתה שונה מאוד מזו של חצי הגמר. את הקרדיט אני נותן להגנה הנפלאה של ריאל. ברצלונה לא ידעה לעשות התאמות, ונבארו מצא את עצמו תקוע כל המשחק. לעומת זאת, בלאט ידע בדיוק איך לפתור את מה שריאל עשו על היקמן [מעבר "גבוה" ודחיפה לכיוון שמאל] ע"י כך ששם את הכדור אצל רייס השמאלי, או לחלופין, מי שחסם להיקמן היה בלו שגורם לשחקן הגבוה למהר אלי בריצה ומקל על החדירה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

למשחק על המקום השלישי, אין כמעט שום ערך.

אפשר להגיע משוחררים כמו ברצלונה או שבורים כמו צסק"א.

זה משחק שאף קבוצה שבחצי הגמר לא רוצה להגיע אליו...

alfa 156 2.5.

פורסם

בעיניי אגב צריך לבטל אותו. פשוט הוא מכניס כסף, אז לא יעשו זאת. זה תמיד נראה כאילו הקבוצות לא משקיעות מאמץ. או שצריך להוסיף תמריץ, או שצריך לבטל את זה. זה גובל בהתעללות.

• תוכן חדש...