Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין איך מכבי ניצחו את המשחק הזה.

איך קבוצה שמשחקת כל כך פחות טוב קולעת בסוף נקודה יותר...

הקבוצה הזו רצה על מכביזם, לא על כדורסל, והנציג הראשי של הגישה הפיטבולית הזו זה רייס. האיש לא מפחד מכלום.

זאת גם הבעיה עם הכדורסל הזה, של מסינה, אנומליה סטטיסטית קלה עם שלשות, וכל התכנונים בפח.

ולא צריך קבוצה חדשה. הבנייה הזו לרוחב, של אוסף של שחקנים עם מגבלות רציניות לצד יתרונות ספיציפיים... עובדת. היריבה אף פעם לא יודעת מה יבוא ומאיפה. צריך את הסנטר שחסר (ג'יימס), שחקן שרוצה לשחק כדורסל במקום אינגלס וקלע במקום בלו, שכנראה עוזב.

ותן לחבר'ה שרגילים לשחק ביחד לרוץ עוד עונה.

יותר טוב מזה לא תבנה בכסף הזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין גם עוד דבר - למה אחרי הסל של ווימס, שהעלה את הרוסים ל-4 הפרש (19 שניות מהסוף), מסינה לא נתן הוראה לשחקנים שלו לבצע פאול ?

סופם שקיבלו שלשה וההמשך ידוע.

וכן - את הפיטבול היה צריך לשסות כשמזהים חולשה אצל היריב (תיאודוסיץ לא שומר) גם אם זו חריגה מהסיסטמה (וגם בלאט בדר"כ מאמן

דיי מקובע, אבל הוא הבין שצריך גם לחרוג מזה ולאלתר לפעמים, בניגוד למסינה).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני בפירוש ראיתי את מסינה 19 שניות לסיום צועק לשחקנים לא לבצע עבירה.

אני גם מבין למה - הוא לא לקח בחשבון שיש אפשרות להפסיד את המשחק כאשר היתרון שלו, הכדור שלו ונשארו 13 שניות לסיום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נורא קל לנתח את זה בדיעבד. מאמן בחיים לא יצפה שהשחקנים שלו יאבדו כדור כשהם ב+1 [במקרה הגרוע], ועוד בלי התערבות של היריב. סתם מסירה גרועה או לחץ. אין באמת סיבה לבצע עבירה כשאתה בפלוס 4 עם 19 שניות לסיום. 99% מהמאמנים לא היו עושים זאת. זה פשוט צירוף נדיר של גורמים שתמיד נופל על מכבי. לדעתי, לנתח את המשחק הזה זה אחד הדברים הקשים ביותר, מהסיבה הפשוטה שהתרחשו שם כל כך הרבה דברים בכל כך מעט זמן, שאי אפשר באמת לשים את האצבע על משהו אחד. תענוג באמת.

בקשר לגמר. כמו שכתבתי, ריאל היא ללא ספק הקבוצה הטבה העונה ביורוליג [למרות שהפסידה לצסק"א 15 הפרש]. בנוסף, בליגה הספרדית שחזקה כמו היורוליג עצמו, ריאל במאזן של 30:2. נכון שזה משחק נתון, ושאין מה להפסיד, אבל אני לא רואה את מכבי מנצחת. ריאל, לא רק שיותר טובה מהרוסים על הנייר, אלא גם שהיא חזקה מהם מנטלית. אני ממשיך בשלי - ריאל תנצח בדו-ספרתי. [אני מאוד מקווה שמכבי יגרמו לי לאכול את הכובע שוב].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם אני חושב שלא הייתה שום סיבה מוצדקת לבצע עבירה (וזה גם מה שמסינה צעק לשחקנים שלו).

אף אחד לא יכל לחזות מצב ששחקן לא מצליח לתפוס כדור ממסירה פשוטה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)

אני לא מדבר בכלל על איבוד הכדור של חריאפה. עוד לפני זה.

19 שניות לסיום צסק"א עלו ליתרון 4, במצב 67-63 לצסק"א, וכדור של מכבי (לאחר סל של ווימס) מתחת לסל שלה.

בתור מסינה - אני נותן למכבי 3-4-5-6 שניות עם ההתקפה שלהם (שומר לחץ) ועושה פאול. העיקר לא לקבל שלשה (מה, לא ראו שבלו רותח ?)

קליעות עונשין למכבי ? בסדר, נניח ששתיהן בפנים, ואני בתור צסק"א מוביל בשתיים, כדור אצלי ועכשיו נראה אם מכבי לא עושים עבירה.

אתם מכירים את "משחק קליעות העונשין" שיש לפעמים במשחק צמוד.

זה התרחיש שהייתי מעדיף.

אבל אני לא מסינה (לא הייתי מתחלף איתו ולא עם בלאט ב-20 שניות המשחק האחרונות הללו).

וכן, נורא קל לנתח דברים בדיעבד ובדיעבד מסינה טעה.

נעזוב זה - יש את ריאל מחר, שהיא בטח טובה יותר ממכבי (למרות שני משחקים צמודים העונה מולם).

החולשה הבולטת (אם ניתן לומר זאת) של הספרדים היא בעמדה 5 (סנטרים דיי בינוניים במשחק הפנים, רייס ובורוסיס, אם כי שלשות הם קולעים מדיי פעם).

חוץ מזה - אבו זקן אחד נפלא שעולה מהספסל (וזה לא מפריע לו לקלוע יותר מ-20 נקודות) ואבו זקן שני (מירוטיץ) שכנראה בדרך ל-NBA.

יהייה קשה עד קשה מאוד - אבל אפשרי.

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

להילחם על כדורים חוזרים ולא לתת להם לזרוק חופשי משלוש (בעיקר ליול ולרודריגס) - בהגנה.

לא לאבד כדורים בהתקפה ובכך למנוע מהם לרוץ למתפרצות.

אולי אז יש סיכוי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נגד ריאל אין הרבה אפשרויות. או שאתה נכנס איתם למשחק מהיר ומפסיד בוודאות. או שאתה משחק לאט לאט, כמו שמכבי כבר עשתה, ואולי מנצח. בכל מקרה, את העונה הזו של מכבי אפשר להכתיר כהצלחה.

בינתיים הפוגה קטנה עם ברסה מול אתלטיקו. אם גם בארסה תזכה באליפות, אז יהיה לי סופ"ש מתוק במיוחד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבעיה עם ריאל היא שאם עם צסקא יכולת לנסות לבלגן את המשחק במטרה לנסות להוציא משהו מהברדק (ויצא), ריאל תיקח את מכבי גם בכדורסל מאולתר.

מי שנשאר זה להרביץ...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פעמיים זה כמעט הצליח למכבי.

מה יהיה הערב ? או צל"ש או טר"ש (או ניצחון במשחק צמוד, או תבוסה 20+ לריאל). לא רואה את זה הולך לכוון אחר זולת שתי נק' הקיצון הללו.

אם נחייה גם נראה.

alfa 156 2.5.

פורסם

צמרמורת מטורפת הייתה לי כשראיתי את הסרטון הזה:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...