Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בונה על "נקמה" ברוסים בחצי הגמר (מכבי הפסידו להם פעמיים העונה. ברוסיה זו היתה שחיטה).

לנצח במשחק יחיד - זו ההזדמנות.

אתה בונה על בסיס מאוד רעוע...

מכבי, וזה בלשון המעטה, לא בנויה להתמודד מול קבוצה עם שחקני פנים כמו של צסקא (או של ריאל). בלי זה גם הקלעים לא מתפנים.

צסקא וריאל גבוהות, קשוחות בהגנה ועמוקות מדי בשביל לבנות על ניצחון מולן.

הדבר שיכול להביא לניצחון מולן זו אנומליה באחוזי הקליעה והתמודדות יוצאת דופן של סופו בפנים.

בקיצור, לא רואה את זה קורה.

בטח שלא פעמיים בשבוע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

גם אין לי ספק, שביכולת "טהורה" נטו, צסק"א עדיפה על מכבי. כמעט בכל עמדה (כולל מחליפים - שזה אומר ללא ירידה פוטנציאלית ביכולת).

לכן - לא ציינתי יכולת אלא "נקמה", לכוון הפסיכולוגיה של המשחק.

אולי אם מכבי יבואו במוד המתאים (שאנדרדוג זה כבר בסדר) וללא לחץ פסיכולוגי (עד כמה שזה ניתן) - יצליחו "להתחיל" מנקודת פתיחה קצת יותר גבוהה ולהצמד לצסק"א במשך כל המשחק. אחרת אני לא רואה את זה קורה (ז"א לדעתי אחת משתי אפשרויות : או משחק צמוד ואפשרות לנצח, או - נצחון של צסק"א בהפרש גבוה).

אותי מעניין מה למד בלאט משני המשחקים מול צסק"א בסיבוב המוקדם.

אם נצחון - אז עכשיו, אחרי שני הפסדים (גם צסק"א הראו שהם יכולים להפסיד לקבוצות נחותות מהן. אני בטוח שראו במכבי את המשחק של הרוסים מול פאנא.)

אם נחייה - גם נראה.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

המחירים לחבילות נעו מ1100 יורו לאדם (כמובן ישיבה ביציע אוהדי מכבי מאחורי הסל למעלה) ועד ל-1600 לאותה חבילה, נכון לאתמול. זה רק יעלה. שידרוגים? מ-300 עד 600.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום הפיינל פור.

אני מקווה שלא יהייה פיינל בור...

למרות הכושר הרע של צסק"א לאחרונה (ככה זה נראה לאור שני הפסדים לקובאן) ולמרות ה"מריבות" בין מסינה לתיאודוסיץ - היא עדיין עדיפה על מכבי.

אני מקווה שההתעלות (מעל ליכולת האמיתית של הסגל, זה מה שקרה לדעתי העונה במכבי) תימשך ותיתן למכבי אפשרות למשחק שקול.

אולי אפילו ניתן קצת לרוץ (לא נראה לי שצסק"א יותר טובים ב"משחק ריצה" ממכבי).

אם כבר - בלאט הוא שייחדש לנו משהו הפעם. נראה לי שמסינה יותר מדיי מקובע ועסוק במלחמות אגו עם חלק מהשחקנים שלו.

תחזית שלי - 81-79 למכבי.

alfa 156 2.5.

פורסם

צסקא מנצחת בדו ספרתי. ריאל מנצחת במשחק צמוד. בגמר ריאל מנצחת את צסקא בדו ספרתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

וואו. פאקינג וואו. איך תמיד הם עושים את זה מחדש. וואו.

בלו מדהים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נדמה שניצחון בצורה כזו יותר מאושר מלזכות בגביע עצמו

כמו כן מהצד השני זו הדרך הכי מבעסת להפסיד אחרי שחשבו שזה בכיסם וכל הלחיצות ידיים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הרוסים כבר הראו העונה שהם קבוצה לא יציבה,זה לא אומר שיהיה קל אבל זה ללא ספק אפשרי.

היציעים יהיו צהובים סביר להניח,וכזכור לכולנו ״בלי האמונה צסקא לא היתה אוכלת אותה״..:lol:

שלא תגידו שלא אמרתי...:-D

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

9000 צהובים ביציעים ממה שפורסם. מכובד מאוד בלשון המעטה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אימאל'ה ריאל!!! :puppydoge:mm_cry:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אימאל'ה ריאל!!! :puppydoge:mm_cry:

* רק לריאל יש מה להפסיד. מכבי כבר עשו את שלהם בהעפלה לגמר (ואמרנו את זה עליהם יותר מדיי פעמים, אחרי העליה להצלבה, אחרי שעברו את מילאנו ועכשיו עם העלייה לגמר).

* זה שחוזרים מפיגור גדול ולא בפעם הראשונה, מראה שלא מדובר בניסים, אלא ביכולת (מנטאלית יותר) להתגבר על זה.

* מצידי שמסינה יילך לאמן ב-NBA. אין לו שום דבר ייחודי לתת לכדורסל האירופי. אין מעוף אין דמיון. כמה אפשר לשחק "סתם" כמו מכונה ?!

* מגיע לדיוויד בלאט להיות מאמן ב-NBA (ע"ח מסינה...).

* רייס סידר לעצמו חוזה לעונה הבאה והרוויח את זה ביושר ובגדול (אם זה במכבי או בקבוצה גדולה אחרת באירופה).

* בלו באמת הקלעי הטוב באירופה כעת (ואם הוא עושה את זה בגיל 34 - זה אומר משהו עליו ו/או על הכדורסל האירופי בכלל). הוא גם אחד מהגדולים בכל הזמנים במכבי ת"א, עכשיו זה גם ללא ספק.

* בשנה הבאה יבנו במכבי שוב קבוצה חדשה :? (אני מקווה שהכסף הגדול יקרוץ שם לכמה שפחות שחקנים ומי שיישאר - יתוגמל בהתאם).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...