Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אינגלס לא היה נכנס מכבי הייתה עכשיו בפלוס 62. שילבישו עליו גופיה של ריאל מדריד ושלום על ישראל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כרגע נראה שכצפוי ריאל גדולה על מכבי

כבר לא. ריאל ממש איבדו את זה בהארכה. כבוד לאלופה החדשה על החוסן המנטלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל הכבוד למכבי. ככה מנצחים בגמר. בשיניים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה פשוט נוגד כל חוק ספורט שנוצר אי פעם. זה לא אמור לקרות, ויחד עם זאת אנחנו עדים לזה. שאפו ענק ושום דבר מעבר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

המשך ישיר לשתי העונות שקדמו בהן אולימפיאקוס גנבה את התואר.

הפעם בתפקיד האנדרדוג זו מכבי.

אבל בינינו - אם כל המשחקים היו מסתיימים בלי הפתעות - היה משעמם קצת לא ?

alfa 156 2.5.

פורסם

וואוץ פשוט וואו.

לא הכי יפים, לא הכי נוצצים, לא הכי כוכבים ולא הכי מוכשרים.

אבל איזה ווינרים! עונה מופלאה עם קאמבקים מהסרטים הסתיימה בצורה הכי טובה שאפשר.

שאפו, גאה בשחקנים האלה ובראשם דיוויד בלאט שיותר מכולם הזכייה הזו רשומה על שמו.

בניגוד לחצי הגמר, מכבי לא גנבה את המשחק הזה, אלא ניצחה אותו בזכות ובצדק כאשר היא מעלימה את ריאל בהארכה.

יופי!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

דווקא לדעתי מכבי לא ניצחה בשיניים. היה משחק צמוד לכל אורכו, והסתיים כמו שבדיוק היה צריך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
דווקא לדעתי מכבי לא ניצחה בשיניים. היה משחק צמוד לכל אורכו, והסתיים כמו שבדיוק היה צריך.

+1.

שיחקו חזק,ממש לא כמו ביום שישי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עקב זה שכל מה שחזיתי כאן בשרשור לא קרה, אני מגיש את התפטרותי מכל עיסוק בענייני כדורסל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז מה איתי?

אני אמרתי שצסק"א מנצחת בדו-ספרתי את מכבי, ואז מפסידה בדו-ספרתי לריאל בגמר.

פורסם

כל הכבוד על המשחק ועל התצוגה המרשימה!!

עכשיו נחזור לנושא המאמן...

האם אתם חושבים שמבחינה מנטאלית, כדאי לדיוויד להיות עוד שנה במכבי? לדעתי, שינוי עכשיו, כאשר הוא אלוף אירופה, יעשה לו רק טוב.

• תוכן חדש...