Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

ביום רביעי האחרון, יצאתי מכיכר גדולה בעלת שני נתיבים, מטרים ספורים אחרי היציאה מהכיכר בחורה שהייתה מאחוריי בנתיב המקביל דפקה קיק ונכנסה לי בכנף **השמאלית של האוטו. כל אחד מאשים תשני ולצערי לא היה עדים.

לי נגרם נזק שנראה כמו אגרוף שהוכנס לכנף ושפשוף של הצבע שפגע גם בגריל הקדמי.

דיווחתי לסוכנות הביטוח וגם הייתי במוסך מורשה יום שישי האחרון. הנזק לדברי המוסך הוא מעל ל-3000 שקל. ההשתתפות העצמית שלי היא בסביבות ה-1600.

אני נהג צעיר בן 23, רק שנה הבאה בינואר אני יזכה ל"הנחה" של נהג. השאלה שלי אם כדאי לי להפעיל תביטוח או לתקן עצמאית? האוטו הוא חדש שנת 2013. חלק מהמשפחה שלי אפילו אמרו שכדאי לתקן במוסך לא מורשה אך ורק לא לפגוע בפרמיה של הביטוח.

מה דעתכם?.

עריכה אחרונה על ידי shimronfio
התבלבלתי בצד
פורסם

לסוג המוסך אין קשר להנחת היעדר תביעות. הביטוח שלך יתייקר אם תתבע את הביטוח ותשלם השתתפות עצמית. אתה גם יכול לתקן מתחת לבית של סוכן הביטוח שלך, אבל כל עוד אתה משלם את מלוא התיקון ולא "מפעיל" ביטוח, אז הביטוח שלך לא יתייקר.

אם היא לא תודה, אז תיאלץ לתבוע אותה בתביעות קטנות. אני מקווה שצילמת את הנזקים (של שני הרכבים) ואת סביבת התאונה. עם הצילומים, ההסברים, וכל הקבלות על התיקונים אתה תובע אותה בבית משפט לתביעות קטנות. זה בלי עורכי דין. רק אתה והיא מול שופט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המקום היה ממש ליד הבית שלי אין לי בעיה ללכת לצלם אותו ממש עכשיו. לגביה הסתכלתי על הרכב שלה והרכב שלה לא ספג שום נזק למראה העין לעומת האוטו שלי. רואים בבירור גם לפי המכה איזה רכב נתן מכה לאיזה רכב. השאלה אם אכן שווה לי ללכת לתביעה קטנה ולא לסמוך על הפעלת הביטוח? ומה קורה אם אני מפעיל את הביטוח, ובו זמנית גם תובע אותה ובית המשפט פוסק לטובתי עדיין הפרמייה שלי תתייקר ומישהו יודע בכמה?.

פורסם

קצת בעייתי התיאור שלך. יכול להיות שכל אחד מכם אשם.

לא פעם, ביציאה מכיכר עם שני נתיבים, או אפילו סתם בנסיעה בסיבוב, להרבה נהגים "בורח" הנתיב, לכן יכול להיות מצב שהשופט יאמין לה ולא לך.

לגבי הביטוח.

ברגע שהפעלת אותו, תאבד את "3 שנים ללא תביעה" ואז הפרמייה תתייקר. אם תלך ללא עזרת הביטוח, זה לא משנה אם תזכה או לא תזכה, עדיין תשלם פרמייה.

אם הביטוח שלך תובע אותה ואז תזכה, יש מצב שלא תעלה לך הפרמייה.

פורסם
קצת בעייתי התיאור שלך. יכול להיות שכל אחד מכם אשם.

לא פעם, ביציאה מכיכר עם שני נתיבים, או אפילו סתם בנסיעה בסיבוב, להרבה נהגים "בורח" הנתיב, לכן יכול להיות מצב שהשופט יאמין לה ולא לך.

איך שני המשפטים שלך מתחברים להודעה אחת?

לנהג ש"ברח לו" הנתיב יש אשמה מוחלטת בתאונות כאלה.

אני אסייג את דבריי בכך שלהוכיח מי הנהג שסטה יהיה לא פשוט בכלל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...