Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בהמשך למעבר הדירה שלי, אני רוצה להעביר מיטה בעזרת פורד סטיישן.

פרטים:

נסיעה: היא מתל אביב לירושלים.

מזרן: מזרן זוגי יחד עם בסיס סטנדרטי (קורות, ללא ארגז).

רכב: פוקוס סטיישן (דור2.5, שנת 2011) עם קורות אורך מובנות על הגג (אין קורות רוחב).

יש לי 2 רצועות ראצ'ט תקניות של 300/600ק"ג (תלוי ברתימה).

ההנחה על הגג תהיה - מזרן צמוד לגג והבסיס מעליו.

מבחינת משקל סטטי לא צפויה להיות בעייה, אבל אני לא יודע לצפות את ההתנהגות תחת רוח בזמן נסיעה.

בכך שהמזרן כלוא בין הגג לבין הבסיס אני מונע עילוי מסויים. בנוסף - תהיה רצועה אחת כמה שיותר קדמית ואחת כמה שיותר אחורית.

השאלה העיקרית שלי היא האם להתבסס על רתימה דרך קורות הגג של הרכב או להעביר את הרצועות דרך תא הנוסעים?

האם מהירות של 90קמ"ש היא סבירה או שעדיף פחות?

בנוסף, האם יש טיפים נוספים למשימה?

תודה רבה!

פורסם

אומנם לא יצא לי לנסוע עם מטען על הגג למרחקים כאלה, אבל יצא לי להוביל שני ארונות (במצב מפורק) על הגג של מיצובישי לנסר (עם גגון).

עדיף לקשור כמה שיותר חזק. עוד טיפ - קנה גליל או שניים של סרט הדבקה מבד (הנקרא Duct Tape), ובנוסף לקשירות עם חבלים, תכסה את החבלים וחלק מהמטען עם הסרט הנ"ל, ככה שיהיה פחות סיכוי שמשהו יחליק.

אם יש לך ניילון או משהו לכסות את המיטה, עדיף, כדי לשמור על המזרון מגשם או מציפורים שחטפו קלקול קיבה. תשתמש בסרט הנ"ל כדי שהכל יהיה צמוד, ולא יתעופף ברוח.

לגבי מהירות - עדיף פחות אפילו, ובלי תנועות חדות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין שום בעיה. לא מזמן יצא לי להוביל מזרון לטקס (מאד כבד וגדול), על הגג של פוקוס הצ'בק. עטוף בניילון המקורי שלו, שמתי אותו על הגג, קשרתי עם

שני רצ'טים בקצוות, סביב כל הגג (דרך הגומיות של הדלתות). לא זז מילימטר ולא התרומם מהרוח, ונסעתי ככה משהו כמו 100 ק"מ, במהירות של 100-120, וגם בסיבובים.

עם המיטה מלמעלה אתה עוד משפר את המצב, אז אני לא רואה סיבה לדאגה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הובלתי לפני כחודשיים ספה דו מושבית על גגון של פרייבט. ראצ'ט 1 ו 2 חבלים. 100 קמ"ש.

תהדק חזק דרך הרכב,תפתח דלת אחת ותוציא מהשניה.

אחרי הקשירה תנסה לטלטל את המטען, אם הוא מקובע ממש טוב אזי הרכב יתנדנד כיחידה אחת עם המטען.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אני רק שאלה.

כמה כ"ס המזרון מוסיף לפוקוס לעומת מדבקה של no fear.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם כבר דיברתם על מיזרנים על רכב... לי זה מעלה זיכרון לא נעים שקרה לי לפני שנתיים שרק ביזכות שהייתי עירני וצפיתי את הנולד ניצלתי מפגיעה של מיזרן בכביש מהיר ליד ראשון, היה מדובר בבני דודינו שהובילו מיזרן זוגי ענק על טנדר המפורסם של מיצובישי מהמאה הקודמת ללא שום קשירה וכו', איך שראיתי אותם מולי בלמתי ונתתי להם להיתרחק כמה מאות מטרים מימני וספרתי עד 10 והמיזרן שלהם עף אחורה וחסם שתי נתיבים- אם לא הייתי שומר מרחק זה היה על השימשה שלי...

רק לחשוב שאם היה אופנוען מאחורי וחס ושלום היה פוגש את המיזרן הזוגי בגלגל הקידמי שלו....

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

גם מזכיר לי שההורים שלי נתנו את מיטה ומזרון מיותרים לחברים שלהם, לחבר היה מסחרית והמזרון נכנס, אבל את המיטה הוא קשר על הגג, ראיתי מראש שהקשירה לא משהו והוא אמר שהכל בסדר. מה שהתברר אחר כך שבאחד הסיבובים 2 קמ מהבית המיטה נפלה מהגג ונשברה לחתיכות, מזל שזה היה לילה וזה לא נפל על אף אחד.

דוגמא לאיך לא לקשור מזרן:

עריכה אחרונה על ידי car_me

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

המיטה עברה בהצלחה, הרכב לא התרגש ממנה או מהתכולה בתוכו.

מה שכן, ניילון בנסיעה מהירה עןשה המון רעש..

תודה לכולם.

• תוכן חדש...