Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו התקנה מקומית?

אולי זה לא קשור אליך, וזה נורמלי. אבל אני שואל בגלל שבהתקנה מקומית של מרים חלונות המתקין מחפש את הסיגנלים שייתנו לו אינדיקציה לנעילה של הרכב, וזאת מבלי להתחבר ישירות ללב המערכת, למקום בו יש באמת אות כזה (אם קיים בכלל). לכן, המוח של המרים חלונות הממוצע יודע לקבל כמה סיגנלים שונים ולהבין מהם שבוצעה נעילה. פה המתקין צריך להפעיל שיקול דעת וללמוד את הרכב. כך למשל אפשר לחבר אל המוח את המתח שמגיע לאיתות הרכב ולמתח הנעילה של דלת הנהג, ואז בכל פעם שמבוצעת נעילה ומגיע איתות בודד, החלונות עולים. אם מסיבה כלשהי בוצע חיבור לא נכון, או שהתנתק סיגנל, אתה עלול לקבל את המצב שאתה מתאר - חלון עולה בגלל איתות בצד אחד או בשניהם יחד. ניסית לבדוק אם זה קורה בנסיעה בזמן האיתות ימינה ו/או שמאלה?

פורסם

יש לי הרגשה שחיברו לך כנראה את הממסר של הרמת החלונות דרך הפלוס של איתות המצוקה :-D

לא יודע מי התקין לך את האזעקה אבל כדאי שתלך למישהו אחר שיסדר את הבעיה הזאת - לא הייתי סומך על מישהו שיצר כזו בעיה שהוא גם יהיה מסוגל לתקן אותה מבלי להרוס משהו אחר בדרך.

אחד החזקים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה דווקא הגיוני. אתה עוצר לקנות סיגריות ומפעיל איתות חרום (משום שחסמת נתיב שלם), הרכב אטומאטית סוגר חלונות כדי שלא ייקחו חפצים מתוכו. (הכל בהומור כמובן)

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
זה דווקא הגיוני. אתה עוצר לקנות סיגריות ומפעיל איתות חרום (משום שחסמת נתיב שלם), הרכב אטומאטית סוגר חלונות כדי שלא ייקחו חפצים מתוכו. (הכל בהומור כמובן)

זה לא יכול להיות, אני לא מעשן :)

קניתי את הרכב כך (אני יד שלישית). זה קורה רק במידה ומפעילים את האיתות חירום, לא קורה סתם בזמן איתות שמאלה או ימינה.

אני מאמין שאם ההתקנה היא אכן מקומית אז היא מאז שהרכב היה חדש. כשאני חושב על זה אולי באמת לקחו את בתור הסיגנל לסיגרת חלונות את ה"סימפטום" ולא הגורם עצמו. הכוונה היא שכאשר אני סוגר בעזרת השלט כנראה נוצר אות אשר מפעיל את האיתות (מאותת פעמיים בסגירה). במקום לקחת את האות עצמו בתור טריגר להרמת חלונות, אולי לקחו את תוצר הלוואי שזה האיתות כטריגר לסגירת החלונות. אם זה נכון אז זה עצוב.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

הם כנראה חיבור לך את הפלוס של הרמת החלונות (מתאם חלונות) או את הפלוס של מוח האזעקה שקשור לממסר של החלונות - על הפיוז של איתות המצוקה.

אם אני לא טועה - דיודה במקום הנכון יכולה לפתור את הבעיה פשוט צריך למנוע את מעבר הזרם מהאזעקה לאיתות החרום וההפך.

או פשוט לחבר את האזעקה לפיוז "נקי" בלוח הפיוזים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...