Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו B

oveRev
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

אז אחרי שירדתי מהבלנו האוטומטית, מצאתי מודעה על הרנו קליאו B ידנית.

מדובר ברכב משנת 2000, שעבר 140K. דיברתי עם המוכרת(אישה) והיא אמרה שיש טסט עד לינואר 2015, אבל אין לה ספר טיפולים או קבלות, כי הרכב של חבר שלה, והיא רק נוסעת עליו.

השאלה שלי היא אם אפשר קצת לקבל חוות דעת על הרכב באופן כללי.

אישית, אני פחדתי להתקרב לרכבים צרפתים בגלל האנשים שאומרים שיש הרבה בעיות בגיר האוטומטי ובעיות חשמל שצצות.

בגלל שאני כבר חצי שנה מחפש רכב, החלטתי להתפשר ולחפש גם רכבים צרפתים, ובגלל שמדובר בגיר ידני, אני פחות פוחד על העניין של הבעיות בגיר.

אשמח לקבל חוות דעת :) תודה רבה.

הנה כמה תמונות: http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=8&RecordID=1b9c9b3132f2d0231648533be255c1379b9

לפי מה שאני רואה, הרכב נראה צבוע.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם
שלום לכל חברי הפורום.

אז אחרי שירדתי מהבלנו האוטומטית, מצאתי מודעה על הרנו קליאו B ידנית.

מדובר ברכב משנת 2000, שעבר 140K. דיברתי עם המוכרת(אישה) והיא אמרה שיש טסט עד לינואר 2015, אבל אין לה ספר טיפולים או קבלות, כי הרכב של חבר שלה, והיא רק נוסעת עליו.

השאלה שלי היא אם אפשר קצת לקבל חוות דעת על הרכב באופן כללי.

אישית, אני פחדתי להתקרב לרכבים צרפתים בגלל האנשים שאומרים שיש הרבה בעיות בגיר האוטומטי ובעיות חשמל שצצות.

בגלל שאני כבר חצי שנה מחפש רכב, החלטתי להתפשר ולחפש גם רכבים צרפתים, ובגלל שמדובר בגיר ידני, אני פחות פוחד על העניין של הבעיות בגיר.

אשמח לקבל חוות דעת :) תודה רבה.

הנה כמה תמונות: http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=8&RecordID=1b9c9b3132f2d0231648533be255c1379b9

לפי מה שאני רואה, הרכב נראה צבוע.

אני רואה פה סימנם של סוחר. אין קבלות? אין ספר טיפולים? אז עד כמה שאתה יודע, לא עשו לרכב שום טיפולים. הרכב נראה צבוע? אז עשו תיקוני צבע. למה צבעו את הרכב? זה אולי תגלה רק בבדיקה.

אני הייתי אומר לרדת מהרכב הזה. אין היסטורית טיפולים על רכב בן 14 שנה? זה מתכון לאסון. ואין דבר כזה "אני רק נוסעת עליו" כי אם זה נכון, למה החבר שלה לא מוכר את האוטו? הוא לא יכול להשיג ספר טיפולים או קבלות?

יש טסט עד ינואר 2015? מה התאריך עליה על הכביש לפי הרשיון? אם הוא לא בסביבות ינואר\דצמבר, אז יכול להיות שהרכב היה ללא טסט לתקופה מסויימת, או שעשו טסט ממש עכשיו בשביל למכור. מה שלא מעודד על המצב המכאני של הרכב. מה גם, תבדוק את המדבקות של הטסטים הקודמים. נכון שקל מאוד לזייף אותם, אבל יש סוחרים שלא מתמידים. אבל אם אתה עדיין רואה מדבקות של שנת 2002, 2003, וכו', והן נראות חדשות, אז זה זיוף וודאי.

אני הייתי מתרחק. יותר מדיי נורות אדומות.

פורסם

יש טסט עד ינואר 2015? מה התאריך עליה על הכביש לפי הרשיון? אם הוא לא בסביבות ינואר\דצמבר, אז יכול להיות שהרכב היה ללא טסט לתקופה מסויימת, או שעשו טסט ממש עכשיו בשביל למכור.

אם יש טסט עד ינואר 2015, אז תאריך עליה לכיבש של האוטו הוא ינואר 2000.

מועד הטסט לא זז אף פעם.

אם האוטו שלך היה חצי שנה ללא טסט ואתה ניגש לעשות טסט, תקבל טסט לחצי שנה, עד לתאריך חידוש המקורי, לא לשנה.

האוטו נצבע כמובן, לא הייתה דוגמת צביעה כזאת לקליאו במקור.

פורסם

המודעה מפורסמת במדור של סוחרים.

יתכן וזה פורסם שם בטעות או שאולי מישהו דיווח עליה ליד 2 והם הזיזו את המודעה (איך זה עובד באמת?)

הק"מ נמוך בצורה מחשידה לעומת יד לא ממש נמוכה.

משהו שם מסריח.

מה היה רע בשאר בלנו שהיו בלוח? ומה הדרישות שלך מהרכב באופן כללי?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני רואה פה סימנם של סוחר. אין קבלות? אין ספר טיפולים? אז עד כמה שאתה יודע, לא עשו לרכב שום טיפולים. הרכב נראה צבוע? אז עשו תיקוני צבע. למה צבעו את הרכב? זה אולי תגלה רק בבדיקה.

אני הייתי אומר לרדת מהרכב הזה. אין היסטורית טיפולים על רכב בן 14 שנה? זה מתכון לאסון. ואין דבר כזה "אני רק נוסעת עליו" כי אם זה נכון, למה החבר שלה לא מוכר את האוטו? הוא לא יכול להשיג ספר טיפולים או קבלות?

יש טסט עד ינואר 2015? מה התאריך עליה על הכביש לפי הרשיון? אם הוא לא בסביבות ינואר\דצמבר, אז יכול להיות שהרכב היה ללא טסט לתקופה מסויימת, או שעשו טסט ממש עכשיו בשביל למכור. מה שלא מעודד על המצב המכאני של הרכב. מה גם, תבדוק את המדבקות של הטסטים הקודמים. נכון שקל מאוד לזייף אותם, אבל יש סוחרים שלא מתמידים. אבל אם אתה עדיין רואה מדבקות של שנת 2002, 2003, וכו', והן נראות חדשות, אז זה זיוף וודאי.

אני הייתי מתרחק. יותר מדיי נורות אדומות.

תודה רבה על הניתוח והעזרה, אני כנראה באמת ארד מהעניין.

המודעה מפורסמת במדור של סוחרים.

יתכן וזה פורסם שם בטעות או שאולי מישהו דיווח עליה ליד 2 והם הזיזו את המודעה (איך זה עובד באמת?)

הק"מ נמוך בצורה מחשידה לעומת יד לא ממש נמוכה.

משהו שם מסריח.

מה היה רע בשאר בלנו שהיו בלוח? ומה הדרישות שלך מהרכב באופן כללי?

גם אותי החשיד קצת הק"מ, אבל אמרתי לנסות לדבר בכל זאת. אני נראה לי ארד מהעניין בגלל כל הנורות האדומות.

האמת היא שהתקשרתי היום גם למישהו שמוכר בלנו שנת 97. http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=7ac03be4568e68496657b8e1b5b5ac19dac

דיברתי עם המוכר, הוא אמר שהרכב עבר את כל הטיפולים: 10K, טיימינג, 4 ברקסים חדשים.

הרכב עבר 180K~ שזה לפי דעתי בסדר.

הבעיה היחידה שלי, היא שהמוכר אמר שנעשתה הסבה לרכב לידני מאוטומט, ולי אישית אין כ"כ מושג איך זה עובד עם הרישיון ומשרד התחבורה. ההסבה תהווה בעיה כלשהי שאני צריך לרדת מהעניין בגללה, או שכדאי להמשיך בשיחות עם הבן אדם?

בעיקרון, אני מחפש רכב שישמש אותי נטו לנסיעות מ-A ל-B עירוניות לרוב. אני קיבלתי רישיון לפני כחצי שנה, ואני מחפש רכב שישמש כרכב לצבירת ניסיון. רכב שיהיה אמין, ושלא יקרע לי את הכיס בקטע של הטיפולים והדלק.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תוכן חדש...