Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב חדש או משומש עד שנתיים\שלוש לנסיעות ארוכות יום יומיות בכבישים בין עירוניים בעיקר (ללא פקקים תכופים), וקצת בתוך העיר.

לכן הדרישות הן: כמה שיותר חסכונית, נוחה, אוטומט, אמינה ובטיחותית.

המחיר עד 120K.

מה הייתם ממליצים? הרכב ישמש בעיקר אותי, אז אין צורך ברכב גדול.

האם יש טעם לקנות היברידית? או שבנסיעות מחוץ לעיר היתרון שלהן פחות מורגש?

תודה.

פורסם

על איזה ק"מ אנחנו מדברים בערך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא רואה טעם להיברידית - היתרון של צריכת הדלק מחוץ לעיר יהיה פחות קריטי. כעיקרון על פניו את צריכה כנראה ללכת על קטגורית הסופר מיני שתתאים לך מכל הבחינות ואף צפויה להשאיר לך עודף רב מהתקציב.

אני חושב שהפיאסטה או הרנו קליאו יהיו בחירות טובות. כמובן שתצטרכי, כדי לבחור כמו שצריך, ללכת לראות אותן, לעשות נסיעת מבחן ולראות גם למי את יותר מתחברת

פורסם
לא רואה טעם להיברידית - היתרון של צריכת הדלק מחוץ לעיר יהיה פחות קריטי. כעיקרון על פניו את צריכה כנראה ללכת על קטגורית הסופר מיני שתתאים לך מכל הבחינות ואף צפויה להשאיר לך עודף רב מהתקציב.

אני חושב שהפיאסטה או הרנו קליאו יהיו בחירות טובות. כמובן שתצטרכי, כדי לבחור כמו שצריך, ללכת לראות אותן, לעשות נסיעת מבחן ולראות גם למי את יותר מתחברת

רוב המכוניות בקבוצת סופר מיני הן לא נוחות לנסיעות ארוכות, ממה שהבנתי, וגם לא מאוד בטיחותיות ... לא?

פורסם

אממ לא!

לא מבין מאיפה הבנת כזה דבר שגוי ועוד שהם לא בטוחות,ניראה לי אתה מתבלבל בין המיני לסופר מיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בהחלט חושב שיש מקום לרכב היברידי.

200 ק"מ ביום = 1000 ק"מ בשבוע = 4500 ק"מ בחודש => 54,000 ק"מ בשנה.

נניח שהיא תסע רק 40,000 ק"מ בשנה.

צריכת הדלק של רכב היברידי כמו פריוס או אינסייט, או אפילו אוריס היברידית תהיה משמעותית נמוכה מצריכת דלק של רכב קונבנציונלי, וההפרש הכספי עצום.

ק"מ כזה הוא או לרכב דיזל מודרני או לרכב היברידי.

סופר מיני דוגמת פיאסטה/I20/ריו/פולו - אוטומטית, לא תהיה יעילה במקרה הזה בגלל צריכת דלק גבוהה יחסית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני בהחלט חושב שיש מקום לרכב היברידי.

200 ק"מ ביום = 1000 ק"מ בשבוע = 4500 ק"מ בחודש => 54,000 ק"מ בשנה.

נניח שהיא תסע רק 40,000 ק"מ בשנה.

צריכת הדלק של רכב היברידי כמו פריוס או אינסייט, או אפילו אוריס היברידית תהיה משמעותית נמוכה מצריכת דלק של רכב קונבנציונלי, וההפרש הכספי עצום.

ק"מ כזה הוא או לרכב דיזל מודרני או לרכב היברידי.

סופר מיני דוגמת פיאסטה/I20/ריו/פולו - אוטומטית, לא תהיה יעילה במקרה הזה בגלל צריכת דלק גבוהה יחסית.

מה עם הונדה ג'אז?

פריוס ואינסייט הן קצת מחוץ לתקציב .. וגם אני לא צריכה משהו גדול כ"כ.

ואם דיזל, אז מה מומלץ?

פורסם

אני לא מכיר את הג'אז ולא נהגתי בה, אני מניח שהיא טובה. לא שמעתי על תקלות או בעיות גדולות.

את יכולה גם לבדוק את הטויוטה יאריס ההיברידית.

הכי חשוב שתעשי נסיעת מבחן ארוכה בכל רכב שאתה עומדת לרכוש. נסיעת מבחן קצרה בעיר לא תיתן לך תובנות משמעותיות לאופי השימוש שלך עם הרכב.

שתביני, שהנסועה השנתית שלך, כפי שרשמת, היא בערך פי 3 מהממוצע לרכב פרטי. את צריכה רכב שיהיה לך נוח ואמין.

דיזלים בארץ מופלים לרעה במיסוי. בעוד שבאירופה רכב קטן עם מנוע טורבו דיזל נחשב הכי ירוק שאפשר, כאן בארץ הם מופלים לרעה במיסוי עד כדי חוסר כדאיות ברכישה.

לכי על היברידי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני לא מכיר את הג'אז ולא נהגתי בה, אני מניח שהיא טובה. לא שמעתי על תקלות או בעיות גדולות.

את יכולה גם לבדוק את הטויוטה יאריס ההיברידית.

הכי חשוב שתעשי נסיעת מבחן ארוכה בכל רכב שאתה עומדת לרכוש. נסיעת מבחן קצרה בעיר לא תיתן לך תובנות משמעותיות לאופי השימוש שלך עם הרכב.

שתביני, שהנסועה השנתית שלך, כפי שרשמת, היא בערך פי 3 מהממוצע לרכב פרטי. את צריכה רכב שיהיה לך נוח ואמין.

דיזלים בארץ מופלים לרעה במיסוי. בעוד שבאירופה רכב קטן עם מנוע טורבו דיזל נחשב הכי ירוק שאפשר, כאן בארץ הם מופלים לרעה במיסוי עד כדי חוסר כדאיות ברכישה.

לכי על היברידי.

בהחלט אעשה נסיעות מבחן, תודה רבה על התשובה המפורטת!

פורסם

רכבים בקטגוריה סופר מיני יותר מתאימים לנסיעות עירוניות ופרברים. בנסיעות ארוכות הרכבים האלו לא נוחים, רועשים וגם מיכל דלק קטן צריך לתדלק לעיתים רחוקות.

רכב אידיאלי לנסיעות בין עירוניות ארוכות זה רכב דיזל. רנו פלואנס דיזל רובוטית אופצייה מעולה: רכב נוח מאוד, בידוד מצויין ומאוד חסכוני בסולר. אין בעיה עם רכב הזה להגיע לצריכה של 1-20.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מגאן טורבו דיזל מודל 2013 תעשה את העבודה. חזקה, חסכונית ומאובזרת מאוד

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...