Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום הייתי אמור לקבל רכב חדש בדלק מוטורס. במהלך בדיקה שערכתי גיליתי כי הצמיגים מתוארכים לשבוע 50 של שנת 2012.

בקשתי להחליף לצמיגים טריים יותר נענתה בסרוב, תוך נימוק שניתן למסור צמיג עד גיל 5 שנים וכי הרכב עבר טסט.

שאר הרכבים שם היו עם צמיגים מאמצע 2013.

בשלב זה השארתי את הרכב שם.

אודה להצעות לפעולה ממביני דבר.

פורסם

לצערך היבואן צודק ומבחינת החוק היבש אפשר למכור לך את הרכב עם הצמיגים האלו.

בהנחה והרכב כבר רשום על שמך לא סביר להניח שיבטלו את העסקה. אם תלחץ מספיק אולי יחליפו לך לצמיגים חדשים, ואולי לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקשתי להחליף לצמיגים טריים יותר נענתה בסרוב, תוך נימוק שניתן למסור צמיג עד גיל 5 שנים וכי הרכב עבר טסט.

זה לא מדוייק.

לפי החוק, תאריך יצור צמיגים ברכב חדש יכול להיות עד 18 חודשים לפני מועד הגעת הרכב לארץ.

בכל אופן, הרכב עומד בתנאי זה ואין לך קייס חוקי לסרב לקבלו.

פורסם (נערך)

אני רואה שדלק מתחילים לזייף בתהליכי המסירה בזמן האחרון. חשבתי שזה רק אצלי אבל אני כבר רואה שני שירשורים בשבוע האחרון. ועכשיו כשאני נזכר כשבאתי לקבל את הרכב באמצע חודש ינואר היה זוג נוסף של קונים של פורד אדג' שגם שם תהליך המסירה לא היה חלק.

עריכה: עכשיו ראיתי עוד שרשור של מסירת מאזדה ספיריט עם paint chip ומושבים מלוכלכים...

אגב באיזה רכב מדובר?

עריכה אחרונה על ידי firebirdrc
פורסם

לדעתי זה מעט קטנוניות, גם אני רכשתי רכש חדש וגם אם הצמיג בן שנה וחצי זה לא בעיה לדעתי. תוכל לסוע עליו עוד 3-4 שנים בכיף כמובן תלוי בק"מ

חבל על הכאב ראש והוויכוחים.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

מתי הרכב יוצר ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
אני רואה שדלק מתחילים לזייף בתהליכי המסירה בזמן האחרון.

במקרה הספציפי הזה אף אחד לא מזייף, תקין לחלוטין למסור רכב עם צמיגים בני שנה.

אף אחד לא חייב להחליף צמיגים בני שנה לצמיגים בני חצי שנה ברכב חדש וההבדל זניח.

על הרבה חלקים במכוניות מוטבע תאריך ייצור, התאריך הזה יכול להיות שנה וגם יותר משנה אחורה מתאריך המסירה, כיוון שחלקים יושבים במחסנים, מועברים מיבשת ליבשת ואי אפשר בחודש - חודשיים לייצר, להרכיב, לשלוח לארץ, למכור ולספק ללקוח.

פותח השירשור, קח את הרכב. אתה סתם מבזבז את הזמן שלך ושל אחרים.

פורסם
במקרה הספציפי הזה אף אחד לא מזייף, תקין לחלוטין למסור רכב עם צמיגים בני שנה.

אף אחד לא חייב להחליף צמיגים בני שנה לצמיגים בני חצי שנה ברכב חדש וההבדל זניח.

על הרבה חלקים במכוניות מוטבע תאריך ייצור, התאריך הזה יכול להיות שנה וגם יותר משנה אחורה מתאריך המסירה, כיוון שחלקים יושבים במחסנים, מועברים מיבשת ליבשת ואי אפשר בחודש - חודשיים לייצר, להרכיב, לשלוח לארץ, למכור ולספק ללקוח.

פותח השירשור, קח את הרכב. אתה סתם מבזבז את הזמן שלך ושל אחרים.

הרכב פורד קוגה.

אכן יש תקנות, זה אולי כשר אבל מסריח.

כשאני קונה צמיגים חדשים אני מקפיד שגילם לא יעלה על חצי שנה ולכן צמיגים בני 14 חודש (כמעט) הם ותיקים מדי לטעמי.

קניתי כבר מספר רכבים חדשים וגיל הצמיגים היה קטן במחצית לכל היותר.

זה אומר שחלק מחייהם מאחוריהם ואצטרך להחליפם מוקדם יותר.

אחראי פורום טכני: צמיג זה לא פגוש (רמז: גומי) והשורה האחרונה של דבריך לא במקום.

פורסם

אני כנראה היחיד שמבין לליבך. לכל האחרים לא אכפת לקבל צמיגים ששכבו חודש בשמש של ארה"ק (נניח, לא ניתן לדעת באמת מהמקלדת יותר פרטים). בקש מהם כפיצוי טיפול ראשון או זיכוי של שני צמיגים, וזכור זאת לפעם הבאה שאתה מחפש יבואן לרכוש ממנו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני כנראה היחיד שמבין לליבך. לכל האחרים לא אכפת לקבל צמיגים ששכבו חודש בשמש של ארה"ק (נניח, לא ניתן לדעת באמת מהמקלדת יותר פרטים). בקש מהם כפיצוי טיפול ראשון או זיכוי של שני צמיגים, וזכור זאת לפעם הבאה שאתה מחפש יבואן לרכוש ממנו.

תודה :)

האכזבה גדולה יותר אחרי שקראתי וראיתי אתמול את התמונות מקבלת הג'ולייטה שלך(תתחדש).

בהתאם לתגובתם אשקול אם לחזור אליהם להחלפת הרכב הנוסף שלנו בעוד חצי שנה.

• תוכן חדש...