Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחראי פורום טכני: צמיג זה לא פגוש (רמז: גומי) והשורה האחרונה של דבריך לא במקום.

חצי שנה של אחסון לא שווים מבחינת בלאי לחצי שנה של נסיעה.

אני מסכים כמובן שעדיף לקבל צמיגים כמה שיותר חדשים, אבל זה לא שיש על הרכב צמיגים בני 3 שנים.

אתה מנסה להוציא משהו שלא מגיע לך, מנסה להפיעל לחץ על יבואן שיחליף לך צמיגים כשהו לא חייב לבצע זאת.

זכותו המלאה לסרב להחליף ואין לך זכות חוקית לסרב לקבל את הרכב.

אם תגיע להסדר וילכו לקראתך - מצוין.

אבל לדרוש את זה ולא לקבל את הרכב בכוח אתה לא יכול כי הם מבחינתם לא הפרו שום התחייבות כלפיך.

בוא נדבר על עוד דבר - ידוע לך מה תאריך ייצור של הרכב?

באופן עקרוני תאריך ייצור של הרכב יכול להיות בחודש 2/2013, לפני כמעט שנה.

ואז גם שמן מנוע צריך להחליף מוקדם יותר כי הוא מתחמצן עם הזמן.

אין כ"כ מה לעשות עם הדברים האלו, מותר למכור רכב עד גיל שנה כחדש וצמיגים כמו שכתבתי למעלה.

פורסם

כיוון שהקוגה לא נמסר בכמויות גבוהות.

אני יהמר ויאמר שכנראה מדובר בקוגה מהמשלוחים הראשונים שהגיעו לארץ.

כיוון שלא עבר שנה מתחילת הייבוא זה נראה הגיוני, חוץ מזה שיש לפורד אתר (המומחים בפורום ייתנו אותו) שנותן מידע על הרכב, כולל תאריך ייצור ע"פ מספר השלדה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...