Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגרת רישוי לנכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלנו תו נכה עבור אימי, האם מגיע לה הטבה של תשלום מופחת בגין רישוי רכב(טסט)? למרות שאיננה מקבלת אחוזי נכות מביטוח לאומי.

פורסם

על שם מי רשום הרכב?

במקרה שלי, כשבדקתי לא הייתי זכאי למרות שהתו נכה של אבא שלי היה על המכונית שלי.

ההנחה מגיעה רק לבעל הרכב או הבן/בת זוג

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ההטבה היא רק אם הרכב רשום על שם הנכה או בן זוגו, ומוענקת לכל מי שזכאי לתו חנייה לנכים ובבעלותו או בבעלות בן זוגו יש רכב.

הזכאות הינה לרכב אחד בלבד. וא נקנה רכב ונותרו לו כמה חודשים עד הטסט, אפשר לקבל חזרה את אגרת הרישוי שנותרה עד הטסט הבא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

בשום אופן לא יתנו את ההטבה אם הרכב רשום על קרוב של הנכה, כמו בנו של הנכה?!

מה קורה אם אוסיף עוד שם לבעלות, כלומר את שמו של הנכה בנוסף לשמי?

עריכה אחרונה על ידי sefi950
פורסם

לפי מה שנכתב כאן, http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%AA%D7%95_%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%94_%D7%9C%D7%A0%D7%9B%D7%94

אין קשר בין הקצבה של ביטוח לאומי להטבה הניתנת לרכב שיש לו תו נכה.

את הבקשה להנחה באגרת רישוי מבקשים בטופס הבקשה של תו הנכה, אבל אפשר גם להגיש בקשה רטרואקטיבית.

פורסם

לא יתנו כי הכוונה במתן ההנחה היא לרכב שזמין לשימושו של הנכה באופן שוטף. אם תוסיף אותו לרשיון זה עוד יד. ולכן, אם אתה כבר עושה את עדיף שהוא יופיע לבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...