Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר שגילית שיש לי נזילה (ממש מינורית ולא רצינית) של שמן מנוע (כ-90% שהיא נוזלת במחזיר השמן שכל כך קשה להגיע לשם!!) ולכן אמרתי לעצמי שאם אני בסוף יעשה טיפול לגיר (פירוק הגיר) אני יחליף גם את הגומיות במחזיר השמן - אבל תהיתי מה גרם לבעיה?

התשובה היינה שסתום PCV שלא הוחלף (נראה לי אף פעם!), הוא גורם לעדים (אלו שלא נשרפו בבוחנות) לחזור לבעירה נוספת אך, הוא גם גורם ללחץ על הגומיות במקרה והוא לא תקין!

שאלתי:

היכן ניתן לרכוש אחד? - ראיתי שב - EBAY הוא עולה 5-12 דולר אך המשלוח עולה כ 200-150 שקל... לכן 2ברצוני לרכוש אותו בארץ.

האם יש אפשרות "לנקות אותו", אולי בחומצה או משהו? הוא נראה חלק ממש פשוט! mF90hXUnVpy1ddhu5ADqGrw.jpg:?

תודה מראש!!!! :-P

• תוכן חדש...