Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין PS3 לPS4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הוא מריץ PS1 כבר עכשיו, אדאג לקבל מארה"ב בחודש הבא + אלוהים יודע היכן אמצע את Vagrant Story, המשחק הכי טוב ששיחקתי בו עד היום... ושיחקתי מאז האטארי mind you :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כאחד שתמיד שיחק על ה-PC בלבד, אני ממש לא מבין את העניין הזה. גם סוני וגם מיקרוסופט לא מתכוונים להציג תמיכה לאחור...איזה גניבה! ממש גניבה של כסף מאנשים.

יש פה אילוץ להתקדם תמיד עם הקונסולה - לקנות משחקים חדשים, המשכים של משחקים ישנים...וכל זה עם חומרה שכבר היום נמצאת דור אחורה (אבל זה תמיד כך).

זה עולם שלא אבין...אני מניח שהוא מדבר להרבה אנשים אחרים. :)

מעולם לא הצלחתי להתרגל לגיימפד וכל הרעיון זר לי לחלוטין.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

א. אם יש לך משחקים ישנים משמע יש לך קונסולה קודמת שלא נעלמת כשאתה קונה 4.

ב. קונסולה עדיין עולה חצי ממחשב משחקים ומחזיקה בין פי 2 לפי 3 (תזכיר לי מה מריץ המחשב משחקים שלך מ2006/7 שעלה 3000 ש״ח? ראית איך הגירסאת ומבקשת ריידר החדשה ל4 נראית יותר טוב ממחשב על אולטרה?)

ג. בלעדיים שיש לקונסולות (ויש הרבה...)

ד. יום אחד תתרגל ואז לא תבין למה אתה משתמש בממשק המסורבל הזה למשחקים. במיוחד בדברים כמו נגיד assassins creed או בטמן...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
(תזכיר לי מה מריץ המחשב משחקים שלך מ2006/7 שעלה 3000 ש״ח? ראית איך הגירסאת ומבקשת ריידר החדשה ל4 נראית יותר טוב ממחשב על אולטרה?)

אני רק חייב לתקן אותך, הגרסה החדשה של TOMB RAIDER נראת יותר טוב על הקונסולות החדשות מאשר על המחשב בגלל שלא הביאו את השיפורים שבה למחשב, היא לא עברה את העדכון שעוברות גרסאות הדור הבא.

הם יכלו לעדכן גם את גרסת המחשב, אבל אז יהיה להם קשה יותר למכור את אותו המשחק שיצא לפני יותר משנה לדור הקודם במחיר מלא עם שיפורי גרפיקה על הדור החדש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הסוני 3 בדרך החוצה. את שלי קניתי לפני כחצי שנה ב-999 בגרסת ה-12GB.

היתרון שלו - שהוא זול מאוד עכשיו - יש מבחר משחקים והמחיר שלהם יורד כל הזמן.

החיסרון - עוד שנתיים הוא לא יהיה רלוונטי.

הסוני 4 נמכר עכשיו במחיר השיא שלו - מפה זה רק יירד. ומהר.

וגם אין לו הרבה כותרים.

אם הייתי צריך לקנות היום - סביר להניח שהייתי הולך או על סוני 3 בגרסה מוזלת (לא 500) מנצל אותו חצי שנה ומוכר - ההפסד יתקזז עם הירידת מחיר של הסוני 4 בשנה הקרובה. או לחילופין על סוני 4, ויודע שייקח לי קצת זמן עד שיהיו מבחר משחקים אליו וגם לוקח בחשבון ירידת ערך...

אין מה להשקיע הרבה על סוני 3.

פורסם

אני לא חושב שהמחיר שלו ירד בקרוב,במיוחד לאור מה שקורה עכשיו שיש חוסר מלאי בעולם,בקושי ניתן להזמין מAMAZON שעכשיו בכלל ביטלו את האפשרות לשלוח לארץ (US).

פה בארץ מלאי נוסף יגיע רק במרץ וגם עכשיו יש רשימת המתנה גדולה אליו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המחיר דווקא סביר יחסית למחיר באירופה או בארהב אחרי משלוח ומיסים כשמתחשבים בגודל החבילה.

ובחול המחיר כנראה לא ישתנה בשנה שנתיים הקרובות.

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קצת אופטופיק אבל בדיוק קיבלתי את המכשיר PS3 דור ראשון,

ברור לי שלא מדובר במילה האחרונה אבל לחשוב שהדבר הזה יצא לפני יותר מ7 שנים-

הדבר הזה מנגן בלו ריי, SACD, בעצם כל פורמאט אפשרי, באיכות HD, מסך ההפעלה שלו עולה יותר מהר מנגן יעודי שיש לי,

וזו בכלל לא המטרה המרכזית שלו :-P

בינתיים הוא אצלי יומיים ואפילו לא הפעלתי עליו משחק אחד (יש לציין שהמטרה העיקרית שלו בשבילי היא לא משחקים, אבל אני משער שמדובר בבונוס נחמד :-) )

פורסם

אכן מדובר בנגן לא רע בכלל.

בשלוש שנים הראשונות שהוא יצאה הוא היה הנגן האיכותי , המהיר והזול ביותר בשוק עם ביצועים טובים מנגנים יעודיים שעלו פי 3 ו4 ממנו, ועד היום הps3 הוא אחלה נגן בלו ריי.

ה4 מהיר ממנו בהרבה (כונן לדוגמא פי8 מהיר יוצר) אך תומך בהרבה פחות פורמטים.

הם לגמרי ירדו מעניין הplay station כמרכז מדיה ביתי.

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ב. קונסולה עדיין עולה חצי ממחשב משחקים ומחזיקה בין פי 2 לפי 3 (תזכיר לי מה מריץ המחשב משחקים שלך מ2006/7 שעלה 3000 ש״ח?

לא נכון להסתכל רק על מחירי הקונסולה vs מחשב.

אני לא רוצה להכנס להיבט החוקי של העניין, אבל כמדומני לקונסולות חייבים לרכוש משחקים כדי לשחק. לעומת זאת בPC...:wink:

בחישוב מהיר, אחרי שקנית 10 משחקים של PS3/4 אתה משווה קוו עם עלות מחשב אכזרי למשחקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא גונב משחקים, לא על מחשב ולא על קונסולה ככה שזה לא שיקול בעיני.

(אני גם קונה מוסיקה וסרטים שאני אוהב ואפילו ספרים וקומיקס)

אבל כמו שאמרתי, מה עם כל הבלעדיים שפשוט לא יוצאים למחשב? ויש הרבה ומעולים, uncharted the last of us god of war זה בשלוף רק בלעדיים של playstatiin, תוסיף על זה יצירות אומנות כמו final fantasy, red dead redemption, גירסאות מאוחרות של gta ומה לא.

ליביו

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז אשריך. (ממש ממש לא בציניות)

לעומת זאת אני מעדיף שתהייה לי האופציה לנסות משהו לפני שאני קונה. ישנם המון משחקי מחשב מסריחים ששיחקתי בהם פרוצים בחינם. בחיים לא הייתי קונה אותם אם הייתי יודע שהם כאלה גרועים.

את כל המשחקים שבאמת אהבתי קניתי אחרי זה ב-steam. מחיר של משחק לPC הוא בסביבות 60$, כשהוא חדש. לקונסולה לעומת זאת, משחקים עולים בסביבות 300 ש"ח, לפחות מה שאני מכיר.

אפילו שזה לא חוקי, זה יתרון גדול.

איפה הימים של הPS1 שהמשחקים היו עולים מקסימום 120 שח? :-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...