Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 407 - הוספת התקן USB לרדיו הקיים ברכב

idannave
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

פיג'ו 407 שנת 2009 בעלת רדיו דיסק מקורי.

אני מחפש להוסיף התקן USB שיתחבר למערכת וכך יהיה ניתן לנגן שירים גם מהUSB.

נתקלתי במוצר הבא באיביי - http://www.ebay.co.uk/itm/USB-Sd-Aux-Inferface-Adapter-RD4-Peugeot-207-307-307SW-308-407-407SW-607-807-/221330569092?pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item3388547784

האם מישהו מכיר?

האם ישנה אפשרות זולה יותר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני התקנתי ב 407 2008 עם אותה מערכת, חיבור דומה רק עם חיבור בלוטוס, מתחבר במקום הצ'יינגר המקורי, והאיכות שלו ממש גרועה.

אני מעדיף לא לשמוע בכלל מההתקן.

אם אתה באיזור המרכז אתה מוזמן לבוא להתרשם מהאיכות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפיתרון הכי זול ופשוט הוא משדר FM.

יש בנמצא משדרים של חברות יותר מוכרות, שהם גם קצת יותר איכותיים.

אני חי עם הפיתרון הזה כבר די הרבה שנים וזה עובד סביר לחלוטין.

אני מתגורר בחו"ל ושומע דרך האייפון גלגל"צ בבוקר בדרך לעבודה ודידי הררי בחזור...

כיף!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש ברדיו כניסה מאחור שמאפשרת חיבור של התקן חיצוני. זה לא מסובך מדי למישהו שיודע להלחים ולשחק עם אלקטרוניקה, להכין כזה לבד. בכל מקרה, גם אם קנית כזה מוכן, צריך לשלוף את הרדיו החוצה, לחבר נכון, ולהוסיף חיבור מתח לטובת ה- USB עצמו.

גם אם עשית לבד וגם אם קנית צמה מוכנה, בסוף צריך ללכת למוסך כדי שיתחברו למחשב ויפתחו את הכניסה הזו. רק אז אתה מקבל כניסת AUX כאשר אתה מדפדף עם כפתור SOURCE. אפשר אפילו להגדיר שכאשר מתקבל אות, המכשיר עובר לכניסה זו אוטומטית.

איכשהו, בארץ לוקחים על כל הסיפור הזה יותר מ- 1000 שקלים במוסך מורשה. למרות שעלות החומר המקורית היא 4.90 ש"ח בהערכה גסה.

מכל האפשרויות, הכי זול זה אכן להשתמש במשדר FM איכותי ולא להסתבך בהוצאות נוספות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש ברדיו כניסה מאחור שמאפשרת חיבור של התקן חיצוני. זה לא מסובך מדי למישהו שיודע להלחים ולשחק עם אלקטרוניקה, להכין כזה לבד. בכל מקרה, גם אם קנית כזה מוכן, צריך לשלוף את הרדיו החוצה, לחבר נכון, ולהוסיף חיבור מתח לטובת ה- USB עצמו.

גם אם עשית לבד וגם אם קנית צמה מוכנה, בסוף צריך ללכת למוסך כדי שיתחברו למחשב ויפתחו את הכניסה הזו. רק אז אתה מקבל כניסת AUX כאשר אתה מדפדף עם כפתור SOURCE. אפשר אפילו להגדיר שכאשר מתקבל אות, המכשיר עובר לכניסה זו אוטומטית.

איכשהו, בארץ לוקחים על כל הסיפור הזה יותר מ- 1000 שקלים במוסך מורשה. למרות שעלות החומר המקורית היא 4.90 ש"ח בהערכה גסה.

מכל האפשרויות, הכי זול זה אכן להשתמש במשדר FM איכותי ולא להסתבך בהוצאות נוספות.

תודה רבה איל על ההסבר המפורט. טרם בדקתי אבל אכן נראה לי שהעלויות במוסך מורשה יהיו מטורפות.

לצערי ההיסטוריה שלי עם משדר FM היא לא טובה, כנראה בגלל איכות ירודה משהו של המשדר (אשמח לקבל המלצות למשדר איכותי יותר).

הייתי שמח אם הדבר היה באמת משוייך למערכת עצמה דרך ה source אך אינני מעוניין לשלם את הסכומים הללו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה איל על ההסבר המפורט. טרם בדקתי אבל אכן נראה לי שהעלויות במוסך מורשה יהיו מטורפות.

לצערי ההיסטוריה שלי עם משדר FM היא לא טובה, כנראה בגלל איכות ירודה משהו של המשדר (אשמח לקבל המלצות למשדר איכותי יותר).

הייתי שמח אם הדבר היה באמת משוייך למערכת עצמה דרך ה source אך אינני מעוניין לשלם את הסכומים הללו.

יש משדרים טובים. חפש משהו שישראלי יכול להמליץ לך עליו. הסקאלה פה מאד צפופה וצריך גמישות מקסימלית במציאת תדר פנוי.

כמו שאמרתי, החיבור נורא פשוט אבל כל מי שיודע לעשות אותו חוגג ודורש סכום מטורף. שאלתי פעם מתקין מפורסם כזה אם הוא לא מתבייש, והוא ענה שאלו "הוצאות פיתוח".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...