Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה לסאב קטן ואיכותי כולל תיבה, (כנראה שקטן זה 8אינץ??)

יותר חשוב לי איכות הבאס מאשר עוצמת הבאס

המגבר שלי זה Alpine PDX 4.150

ככה שהוא יוגבר על ידי 2 ערוצים בערך על 350watt RMS

אין לי בעיה לחפש משהו נפוץ גם ביד שנייה

תקציב בערך 600-800 ש"ח אולי עד 1000 אם זה משפר את איכות משמעותית

תודה

פורסם

יש את הפיוניר ה10 אינץ יש אותו לחבר בתיבה קטנה מוציא צליל יפה הוא באזור התקציב שלך הבאס לא עוצמתי ברמה מטורפת אבל בכיוון נכון הוא מוציא צליל יפה ואיכותי לי יש קנווד 12 אינץ עולה בסביבות ה600 שח בתיבה גדולה סאב איכותי מאוד ועמיד אצלי כבר שנתיים מוגבר על שני ערוצים הבאס שלו עוצמתי מאוד והצליל נשאר נקי אם תשים את המגבר באפשרות באס על 6 db העוצמה של הדפיקות תרד והצליל יהיה יותר איכותי מקווה שעזרתי דרך אגב אצלי זה מחובר למגבר קארדינל וי 15 1500ואט

פורסם

היי תודה על עזרה

ברצוני לחדד שהמטרה שיתפוס כמה שפחות מקום בבגז' , יש לי אופל קורסה d שתא המטען שלה גם ככה די קטן

ובקרוב אצטרך מקום לעגלה גם

פורסם

בתקציב שלך (ועד 1000 - נניח תקרת מחיר מקסימאלית), יש את ההרצים, עדיף ללכת על 10" כי ההבדל בתיבה לא כזה משמעותי, אבל ההבדל בסאונד כן (אישית פחות מתחבר אליהם). יש גם את הID8, קצת קשה למצוא, אבל אחלה סאב, צריך תיבה מאוד קטנה.

יצא לי לשמוע את הפרימו של מוראל, סאב שנשמע נהדר ותופס מעט מקום.

פורסם

קודם כל צריך משהו שתתאים לו תיבה קטנה, ולא נראה לי שאני אלך על Hertz

הקומפוננט ברכב הם Focal K2Power 165KR2

יש אפשרות גם שהביא את הוופר מחו"ל,

איך ה JL Audio 8W3V3-4 250 4OHM

ראיתי אותו ב800 ש"ח בצרפת, אפשר להתאים לו תיבה קטנה?

הסתכלתי בפוקאל אבל כל הוופרים שלהם גדולים בסדרת K2Power ורק אוטופיה 8אינץ קטן אבל לא בתקציב

יש להם FOCAL P21V2 אבל נראה זול מדי

פורסם

ההרץ יושב בתיבה דיי קטנה. לא זוכר נפח מדוייק, סביבות ה20 ליטר+-.

לגבי הJLW3 סאבים מאוד טובים, שמעתי את ה12" והוא נשמע מאוד טוב, לגבי נפח תיבה, תבדוק באתר של JL, יש שם המלצות למבנה מדוייק.

לגבי ייבוא מחו"ל, אל תשכח משלוח ומיסים וכו וכו...

פורסם

שום ייבוא, קודם כל לטווח מחיר הזה יש רק מע"מ ומשלוח

אבל בכל מקרה מתכוון להביא אותו בעצמי יש לי גם זיכוי בחנות שם

באתר של JL רשום גודל תיבה אטומה 25/25/24 או פתוחה 33/25/20 זה קטן נכון? איזה תיבה מומלצת?

פורסם

לאטומה זה יוצא 15 ליטר.

איזה תיבה מומלצת? זה אתה יכול להחליט לפי האוזן, הייעוד והכיוון.

ולטווח המחירים הנ"ל יש לא רק מע"מ ומשלוח, יש גם מכס של עוד 16% (אם אני זוכר נכון).

פורסם

היה לי את ה 10w3 והוא (כמו כל אחיו הגדולים) סאב פשוט מעולה.

את גרסת השמונה אינטש לא יצא לי לשמוע, בגדול ולדעתי שמונה אינטש זה קטן מידיי .

ה 10w3 שהיה לי היה בתיבה לפי הוראות יצרן, בנפח של 17 ליטר, ממש לא תופס הרבה מקום, ונשמע נהדר.

SCANSPEAK

פורסם

התיבות ב10 אינץ JL גדולות משמעותי מה8, בערך פי 1.3-1.6,

מה גם שאין אותו בחנות בה יש לי זיכוי (כמעט 300 שח זיכוי)

לגבי המס לא רלוונטי אני מביא אותו בעצמי, לא במשלוח

מעניין איך ה sundown es8 והמורל למרות שעולה כאן כמעט אלפייה כמו הJL Audio שאני יכול להביא

שוב מה שצריך זה באמת תיבה קטנה שלא תתפוס תתבגז' עם איכות טובה,

מה האופציות חוץ מתיבה לסאבים? מתחת למושב וכאלה בתיבות שטוחות ונמוכות יש אופציות?

• תוכן חדש...