Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצטרף להמלצה על הרץ, וממליץ לך לבדוק את סדרת הEBX -

סאבים שזהים לסדרת הES אבל מגיעים עם תיבה מקורית.

אמנם יש תוספת קלה במחיר על פני בניה עצמאית של תיבה, אבל החבר'ה שם יודעים מה הם עושים ומגיעים לנצילות מקסימלית מה שלא מחייב בבניית תיבה באופן עצמאי.

פורסם

את ID8 עם משלוח אפשר לקנות מחול בסיבות 650 ש"ח . תיבה מינימלית של 0.2 קיוביק. זה בסביבות 6 ליטל..

אפשר לבנות לו תיבה מתחת למושב ולא לתפוס תא מטען בכלל. יש לי אותו בתוך הסלון והוא עושה אחלה עבודה.

לגבי JL,שהייה לי את האח הגדול שלהם 12W6 וכמובן זה סיפור קצת אחר,אבל אופי הצליל לא כולם אוהבים התיבה אטומה. הוא יותר כמו פטיש קטן,אז ה10 וה8 יהיו לדעתי עוד יותר,אך יש להם מהירות טובה ..

שווה לבדות את ההמלצה על מורל שקינג נתן לך.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי, פותח תנושא שלי מחדש

איכות סאונד הרבה יותר חשובה לי מאשר פטישות או סתם באס חזק

ככה שאת ה jlaudio אני פוסל כנראה

עכשיו מהאחרים אני מבין ש id8d2 v3 הכי מומלץ יחסית למחירו המוזל? 100$ בארה"ב?? אפילו לא חייב במכס

עולה 700ש"ח דרך buy2usa כולל מיסוי

או שעדיין כדאי לבחון כנגדו את ה morel/hertz

פורסם

אם יש לך אפשרות לשמוע את מורל,הרץ או כל דבר אחר באותו שלך,זה תמיד טוב ויתן אינדיקציה כלשהי ..

לי יש את ID8 בתוך הסלון. לא שמעתי אותו בבגאז' ויכול להיות שזה לא מספיק. אם יש לך רצון,אפשר להשמיע לך אותו ולנתק ולשים בבגז'

פורסם
היי, פותח תנושא שלי מחדש

איכות סאונד הרבה יותר חשובה לי מאשר פטישות או סתם באס חזק

ככה שאת ה jlaudio אני פוסל כנראה

אז כנראה שלא באמת יצא לך לשמוע את jl audio.

יותר מדוייק מ ה 10w3 עוד לא יצא לי לשמוע, ואם כן אז כבר מדובר ברמת מחיר אחרת לגמריי.

סה"כ ה id סאבים טובים, לדעתי הרבה פחות מה jl, גם בסדרה הגבוהה יותר (לעומת ה w6 או ה w7).

SCANSPEAK

פורסם
אז כנראה שלא באמת יצא לך לשמוע את jl audio.

יותר מדוייק מ ה 10w3 עוד לא יצא לי לשמוע, ואם כן אז כבר מדובר ברמת מחיר אחרת לגמריי.

סה"כ ה id סאבים טובים, לדעתי הרבה פחות מה jl, גם בסדרה הגבוהה יותר (לעומת ה w6 או ה w7).

זה היה הכיוון שלי אך בגלל התגובות שלי פה, חשבתי שהוא לא כדאי

בטח שלא יצא לי לשמוע אותו, נראה לי לאחר כמה בדיקות נוספות בזכות הגודל תיבה הקטנה שלו שזה מה שחיפשתי בעיקר ביחד עם האיכות

והעניין שיש לי אפשרות להביא אותו מצרפת אני אלך דווקא עליו בכל זאת

פורסם

בכל זאת,הייתי מנסה לשמוע את הסאבים לפני קנייה וכך לקבל החלטה.

JL מכל הסאבים שהיו לי,הייה הכי נעים לי אישית. הייה לי את 12W6 ,עד שהוא מת לגמרי.. סאב הייה מליין הראשון משנת יצור 2002 .

במפגשי צפון יש לכם כמה JL שאפשר לשמוע,אני חושב שכדאי..

• תוכן חדש...