Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יקנה משפחתית סינית ב-130,000 ש"ח? (MG350)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיווק של ה-MG350 הופסק לבנתיים, כי המנוע לא עומד בתקנים החדשים.

אבל כנראה שלובינסקי לא לומדים מהטעות של גרייט וול עם הסופר מיני שלהם ולפי השמועות הם יתמחרו את גרסת הטורבו של ה-MG350 בסביבות ה-130 אלף שקלים.

http://www.auto.co.il/כתבה-30801-MG-ישראל-מתחדשת.aspx

לדעתי 115 אלף צריך להשאר המחיר של גרסת הטורבו, כי גם ככה הגרסה האטמוספרית נמכרה ברובה או במבצעים או לחברות ליסינג.

אין להם סיכוי מכור ב-130 אלף, בייחוד שיש את אופל אסטרה ברלינה באותו מחיר.

ומי שעדין חושב שהפרמיה על גרסת הטורבו מוצדקת שיבדוק את המחיר של סיאט טולדו (גם תת-משפחתית מוגדשת)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

דשנו בכך רבות, והסברתי פעמים רבות שהאוטומציה המלאה בתעשיית הרכב מבטלת את יתרון כוח האדם הזול יחסית בסין.

המכוניות הסיניות יכולות להיות זולות רק אם הסינים ימכרו אותן בשולי רווח אפסיים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
צריך קודם לעבור מחסום מנטאלי ממשי מאוד בשם אני נוהג ברכב MADE IN CHINA.

זה מחסום די גדול,אני אישית לא הייתי מסוגל לשבור אותו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם הם לא ישימו מחיר גבוהה אז לא יהיו הנחות גדולות לחברות הליסינג. ישבתי בכזו והאמת שהרכב מרגיש לא רע בכלל, אני אומנם לא יודע איך הוא יעמוד במבחן הזמן אבל כחדש מרגיש לא רע בכלל (לא האיכותי ביותר אבל גם לא הפחות טוב). מעניין איך נרטה מבחן הריסוק לרכב הזה

פורסם

אמנם יש כאן תמחור ליסינג, אך בסופו של דבר זה נועד לעתיד. הרי גם אם המחיר כיום היה עומד על 100,000 שקל, לא רבים היו קופצים על המציאה ותמחור בזול מראש, זו ירייה ברגל לעתיד המותג בישראל. הרבה יותר קל ונכון (שיווקית) להוזיל דגם מאשר לייקר אותו בעתיד.

• תוכן חדש...