Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את האוטו ודי נדלקתי על הנוחות, גודל הבגז'.

קראתי תגובות מצוינות על הפוקוס הרגילה וגם נסעתי עליה והיא הרגישה לי ממש טוב (יותר טוב מהמזדה 3).

הבעיה היא שאין לי שום מידע על הסטיישן ורציתי לדעת על מידת האמינות שלה, ביקורים במוסך, צריכת דלת, ירידת ערך, שוק (כשארצה למכור אותה)

בקיצור כל מה שאתם יודעים וחושבים שיכול לתרום לי.

תודה

פורסם

מבחינת אמינות ומוסכים הכל זהה לסדאן/האצ'בק, רכב אמין למדי ודי נפוץ בשוק כך שהחלפים לא אמורים להיות יקרים במיוחד.

דגמי סטיישן זוכים לביקוש ער בשנים האחרונות כך שעניין הסחירות לא אמור להטריד אותך, במיוחד כשמדובר ברכב משומש שכבר ספג את ירידת הערך המשמעותית.

דגם ה-2 ליטר עדיף משמעותית על ה-1.6 העצל, אם מצאת רכב שמור והוא מתאים לצרכים שלך אז תתחדש.

פורסם

מנסיון של 3 שנות ליסינג ברכב כזה ו 145K ק"מ הרכב אמין וסוחב מעולה. דגם ה 2000 פחות נפוץ ולכן הביקוש די גבוה.

מבחינת צריכת דלק לא להיט ממוצע ומטה בין 1:10 ל 1:11 בנסיעה שרובה בינעירונית על כביש 6

ראיתי את האוטו ודי נדלקתי על הנוחות, גודל הבגז'.

קראתי תגובות מצוינות על הפוקוס הרגילה וגם נסעתי עליה והיא הרגישה לי ממש טוב (יותר טוב מהמזדה 3).

הבעיה היא שאין לי שום מידע על הסטיישן ורציתי לדעת על מידת האמינות שלה, ביקורים במוסך, צריכת דלת, ירידת ערך, שוק (כשארצה למכור אותה)

בקיצור כל מה שאתם יודעים וחושבים שיכול לתרום לי.

תודה

פורסם

סטיישן 2.0 זו הגירסה הכי מוצלחת של פוקוס דור 2 שנמכרה בארץ.

היא הרבה יותר חזקה מ 1.6 העגלה, ובעלת רמת ביצועים ראויה לרכב משפחתי.

לא הייתי אומר שהרכב מאוד מרווח, אם יש סאנרוף - הוא מצמצם באופן מאוד משמעותי את הגובה הפנימי, ואם אתה בגובה מטר שמונים ומעלה - זה יפריע לך. ללא סאנרוף אין שום בעיה.

גירסת 2.0 ליטר הגיע עם איבזור עדיף ממה שהיה ב 1.6 - חישוקי 16 אינץ, בקרת אקלים דו איזורית, מערכת קול עדיפה עם שליטה מההגה, בקרת שיוט ועוד כמה דברים.

יש גם הגה עם 3 מצבי תגבור - standad ,comfort ו active בהתאם להעדפת הנהג.

צריכת דלק עירונית - 1 ל 7, מחוץ לעיר אפשר להגיע בנסיעה רגועה ל 1 ל 13.

גיר אוטומטי עדיין עם 4 הילוכים, לעומת מאזדה 3 2.0 המקבילה ששודרגה לגיר 5 הילוכים בשנת 2009.

פורסם

אכן גירסת 2 ליטר פותרת את החיסרון המשמעותי ביותר של הפוקוס, סחיבה וזריזות, פרט לכך מכונית מצויינת.

גירסת 2 ליטר סטיישן, לא הגיעה בגימור גיאה כמו הסדאן וההצ'באק, אלא ברמת איבזור מקבילה (פחות או יותר) לטרנד הבסיסית.

פורסם

לא אמריתי שהיא הגיע ברמת גימור ג'אה.

לדעתי הגיעה ברמת גימור בינונית (טרנד X?), כלומר מאובזרת יותר מ 1.6 ליסינג הבסיסית.

ההבדלים הם בחישוקי 16 אינץ' (רגילים), בלמי דיסק מאחורה, לגבי בקרת אקלים ושיוט אני לא בטוח, אבל שאר הפרטים שציינתי אמורים להיות בה.

• תוכן חדש...