Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לשאלה קשר כלשהו לפורום האודיו אך יותר נכון לדעתי לשאול אותה כאן .

המטרה כמובן שיהיה כמה שיותר לעין וייראה ברור בשמש .

יש שני מכשירים ביניהם אני מתלבט ,האחד אדום והשני כחול .

מה הייתם בוחרים ?

פורסם (נערך)

משהו שנשמע טוב, פשוט ונוח לתפעול בנהיגה, אמין, ועם תצוגה טובה וקריאה בשמש.

דוגמא לאחד כזה - Clarion CZ302A, יש לי רדיודיסק כזה.

למיטב זכרוני התצוגה שלו בצבע כחול בהיר על רקע שחור.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בהנחה שעצמת התאורה של שני המכשירים היא זהה, הצבע הכחול יהיה יותר קריא ביום, אבל הצבע האדום יהיה פחות מפריע לראיית לילה.

אני הייתי בוחר במכשיר האדום, מסיבות בטיחות.

פורסם

ברדיו ברכב הקודם שלי (איזה JVC לא פאר היצירה) היה אפשר לבחור את צבע התצוגה, ואפילו לשחק עם הגוונים ב-Fine tuning, ככה התאמתי אותו בול לצבע שאר התאורה.

מניח שזה נפוץ בעוד כמה מכשירים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

יש לאבא שלי מכשיר דומה לפיונר שציינת,הכפתורים באדום אך התצוגה עצמה בלבן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בהנחה שעצמת התאורה של שני המכשירים היא זהה, הצבע הכחול יהיה יותר קריא ביום, אבל הצבע האדום יהיה פחות מפריע לראיית לילה.

אני הייתי בוחר במכשיר האדום, מסיבות בטיחות.

צודק אך הרשה לי לתקן אותך ,

ברשותי פיוניר 8350SD , מכשיר מצויין בעל תאורה כחולה .

כיום רוב מכשירי פיוניר החדשים (למיטב ידיעתי אך יכול להיות שאני לא צודק ב100% ומאמין שגם בעוד הרבה חברות ויצרנים אחרים) מגיעים עם פונקצייה מובנית בה ניתן לכבות את התצוגה (DISPLAY OFF) . הפונקציה הזו בעצם משמשת לנהיגת לילה או בתנאי דרך חשוכים , בה התצוגה כבוייה אך המערכת ממשיכה לנגן כרגיל . בלחיצה על השלט או על הפאנל עצמו המערכת מעלה את התצוגה על רקע שחור ע"מ להפחית סינוור ולאחר כמה שניות שוב מחשיכה עצמה והכל כרגיל .

אשמח להעלות סרטון מאצלי ברכב אבל אני לא כ"כ יודע איך ..

אבירן

פורסם

מבחינת נתונים "יבשים" האם יש הבדלים בין שני המכשירים ?

על הפיוניר קבלתי המלצה בפורום,אני מניח שמדובר במכשיר מצוין גם הקנווד מכשיר טוב (מותקן אצל חברים שמרוצים ממנו ) .

סה"כ אני מחפש מכשיר שיש בו כניסת USB,מכשיר מבית טוב שלא יעשה בעיות,אין ברכב מגבר או תוספות כלשהן שיכבידו על המכשיר,לא נראה שאי פעם יהיו .

• תוכן חדש...