Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מזייף בגולף 2002 נפח 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי גולף משנת 2002 עם נפח 200 סמ"ק ו 100 אלף ק"מ.

הרכב נמצא אצלי כשנתיים מואז שקניתי אותו המנוע טיפה זייף בעמידה, ישר החלפתי לו חוטי הצתה ופלאגים.

זה שיפר במעט את הזיוף אך עדיין הוא לא עובד עגול.

לאחר שנה,כשה הייתי בטיפול 90K שעשיתי במוסך אלכס בראשון ונבד הזיוף מנווע.

לטענתו הכל היה תקין חוץ ממכות זרם שהיו מהCOIL. ולכן החלפתי COIL. מכות הזרמים לא היו יותר אך עדיין לא עובד עגול!

הזיוף הוא רק בעמידה ולא משנה אם זה D או N, אין הבדל באם האוטו קר או אחרי נסיעה של שעות ארוכות, הרכב סוחב ונוסע בלי בעיות.

משהו לא קשור: היום החלפתי לו צינור מים שנזל ובדקתי את השאר הצינורות. יש צינורות אוויר יבשים במגיעים ממיכל שנמצא ליד המיכל שמן הגה.

מה זה המיכל הזה ויש מצב שמהצינורות האלה נשאב קצת אוויר?

תודה!

פורסם
. יש צינורות אוויר יבשים במגיעים ממיכל שנמצא ליד המיכל שמן הגה.

מה זה המיכל הזה ויש מצב שמהצינורות האלה נשאב קצת אוויר?

תודה!

אתה כנראה מתכוון, לקניסטר (מסנן פחם) תפקידו לסנן אדי דלק.

אם יש דליפת ואקום, בצינורות המחוברים אליו.

זה בהחלט יכול לגרום לזיוף, כפי שאתה מתאר.

פורסם

הטורים נשארים יציבים ולא עולים עד כדי כך שאם אחד הצינורות היה סדוק, הטורים היו עולים ממש.

מה העלויות לצינורות אלו? למרות שאני בספק שזאת הסיבה.

פורסם

האמת לרכב משנת 2002 הצינורות נראים במצב מעולה.

חיבורי הצנרת ל-canister (המיכל השחור ליד מיכל המים של השפריצרים) במקור היו ללא באנדים וגם אין צורך מכיוון שהלחץ השורר בצנרת הוא מאוד נמוך.

קשה לדעת מאיפה הבעיה של זיופי המנוע ללא ביצוע סריקת תקלות וחבל סתם להחליף חלקים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז זהו שאין סימנים לבריחת ואקום.

מרק, הצינורות סדוקים ממש ובדיקה במחשב לא אבחנה שום דבר.

אולי במוסך שהייתי בו לא מי יודע מה ?

פורסם

מכיר את המנוע הזה כבר כמעט 14 שנה וקרוב ל 200K ק"מ ומהרגע שהוצאתי אותו חדש דנדש מהחניון של "אוטו הדר" ( למי שזוכר ), ככה הוא עובד, לא עגול ולא חלק בעמידה.

פורסם

הכל בסדר עם הוואקום, הייתי במוסך ונבדק כל האוטו עם מחשב. זה העבודה שלו וזה בסדר גמור.

רועי5 צדק, תודה לכולם :)

• תוכן חדש...