Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצות על ) אגרונום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אגרונומיה

ארגונומיה

מוגש כשירות לציבור המתבלבלים (ואני לעיתים ביניהם) :oops:

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש לי מספר עצים ושיחים שאני רוצה להעתיק ממקום למקום. כמו כן לקבל עצות וטיפים לגבי תחזוקתם במהלך השנה.

פורסם

חפש גנן, הוא מבין בזה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לתחום העבודה הזה יספיק לך בהחלט גנן עם נסיון.

הידע שלהם בזנים וטיפול הוא רחב ביותר ולרוב מספק.

אם תיאלץ לעשות סקר עצים במסגרת רישוי אז תיאלץ לשכור אגרונום.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

כנס לפורום הזה, תרשם ותרשום שם בידיוק מה אתה רוצה להעתיק ולדעתי תקבל שם את התשובה הכי מקיפה ומקצועית

http://forum.kan-naim.co.il/viewforum.php?f=9&sid=585ed865acab7ceef897ccf75c1441d4

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כפי שהומלץ.

פנה ל2-3 גננים וקבל הצעות מחיר.

אני ממליץ לך לוודא שלגנן יש לפחות תעודת גנן סוג 1.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...