Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לפני כשבוע חיברתי מערכת קולנוע חדשה שרכשתי עבורי של חברת סמסונג דגם: HTE330K

יש לי הוט בבית וטלויזיה 42' של LG

המערכת חוברה ועובדת כמו שצריך, מה שאני רוצה זה לחבר את הטלויזיה למערכת, ככה שכשאני רואה איזשהו סרט בהוט או שומע מוזיקה בערוץ 24 לדוגמא, אני אשמע דרך הרמקולים של הקולנוע ביתי.

כיצד לבצע זאת? ואיך להגדיר במערכת או לאיזה אופציה לעבור כדי לשמוע ברמקולים את מה שאני רואה בטלויזיה?

תודה רבה לעוזרים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

המערכת די מוגבלת מבחינת חיבורים.

יש לה רק כניסת AUX לחיבור סטריאו (אין HDMI וכיוצא בזה).

צריך לחבר את היציאת אודיו אנלוגית של הממיר HOT (אני לא יודע אם יש בממיר - אין לי HOT) לחיבור AUX ולהעביר את הסמסונג שישמיע מיציאה זו , כפתור FUNCTION.

או לחבר את הטלויזיה עם כבל פיצול של אוזניות לRCA ימין ושמאל, לא נראה לי שיש בטלויזיה יציאות RCA סטריאו, אני מניח שיש רק HDMI.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

שאלה נוספת, שמתי איזה וידאו בדיוידי והוא רושם לי "רזולוציה עולה 800X600" ולא מעלה את הוידאו.

ניסיתי עם USB ועם דיסק.

מה זה יכול להיות?

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...