Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל יכול להיות.

אבל אפשר להגיד את זה על כל דבר.

מנסיון בתחום אחר, הסינים מזייפים כל דבר אבל ב 99 אחוז מהמקרים הם לא מזייפים גם את השם האמיתי אלא ממציאים משהו משל עצמם.

כלומר הכל יכול להראות בדיוק אותו דבר אבל השם יהיה נגיד VOKEO במקום VALEO

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ומה גורם לך לחשוב שאתה יכול להגיד לי אם להגיב או לא,במשך 3 עמודים בשרשור מסבירים לך דבר שאו שאתה מסרב לקבל או שאתה בעל אינטרסים שמנסה לסלף את האמת.

ובפעם האחרונה שבדקתי להגיד לאדם שיש לו קשיי הבנה(כי קשה לך להבין) זו לא עברה על חוקי הפורום.

לעומת זאת המשפט שאתה כתבת הוא עברה על חוקי הפורום,אז אל תטיף לי.

אדוני, אתה לא הגבת לנושא השרשור אלא, השמצת אותי אישית ואף רמזת "שמרפדים" לי את הכיס.

תגיב לנושא השרשור כמה שאתה רוצה, אתה ותגובותייך אינכם מעניינים אותי כלל .

אבל, ברגע שאתה משמיץ אותי אישית "מרפדים לו את הכיס" "בעל אינטרסים".

זה כן מענייני, וזה חורג מגבול הטעם הטוב.

מעבר לכך, אין לי עניין להתעמת איתך ועם שכמותך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חסרות דוגמאות למחירים המוגזמים בצ'מפיון?

למשל, לי הציעו במחסן המרכזי של צ'מפיון פנס משומש מפירוקיה ב500 ש"ח. הלכתי לפירוקיה באזור וקניתי אותו בחמישית מזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אדוני, אתה לא הגבת לנושא השרשור אלא, השמצת אותי אישית ואף רמזת "שמרפדים" לי את הכיס.

תגיב לנושא השרשור כמה שאתה רוצה, אתה ותגובותייך אינכם מעניינים אותי כלל .

אבל, ברגע שאתה משמיץ אותי אישית "מרפדים לו את הכיס" "בעל אינטרסים".

זה כן מענייני, וזה חורג מגבול הטעם הטוב.

מעבר לכך, אין לי עניין להתעמת איתך ועם שכמותך.

ברור שהגבתי לנושא השרשור,ברגע שהבחור אומר שהוא הלך למוסך יבואן,ואתה אומר לו שהוא לא היה במוסך יבואן אלא במוסך מורשה או שאתה קשה הבנה או שאתה בעל אינטרסים אחד מן השניים.

אין לי עניין להתעמך איתך ואתה גם לא מעניין אותי אבל אל תסלף את העובדות ותמציא דברים שלא היו.

כל טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הכל יכול להיות.

אבל אפשר להגיד את זה על כל דבר.

מנסיון בתחום אחר, הסינים מזייפים כל דבר אבל ב 99 אחוז מהמקרים הם לא מזייפים גם את השם האמיתי אלא ממציאים משהו משל עצמם.

כלומר הכל יכול להראות בדיוק אותו דבר אבל השם יהיה נגיד VOKEO במקום VALEO

ראשית אני שמח שאתה מרוצה ואני מקווה שהחלק יחזיק מעמד והכול יהייה טוב.

אשמח מאוד אם תוכל לבדוק מה מודפס או מוטבע על החלק עצמו.

גם באיביי המוכר לא כותב שהחלק הוא תוצרת VALEO אלא חלק שמתאים למק"ט של VALEO בוש ועוד 5 ייצרנים אחרים.

מה המק"ט של החלק שרכשת קרי מק"ט VW ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק10,הפרשי המחירים ממש לא אומרים כלום,ולא חסר חלקי חילוף שעולים גרושים בחו"ל ופה מנסים לחלוב אותך.

אם פותח השרשור הזמין רק ע"פ אותו מק"ט יתכן שזה סיני/חברת עלומת שם

אך אם הוא הזמין OEM מהחברה שמייצרת מוצרי OEM לאוודי אני לא רואה בעיה.

בנוסף גם זה תלוי במוכר באיביי ואם קנית ממוכר מוכר ועם דירוג גבוה הסבירות לחלק סיני יורדת פלאים.

תשמ'ע, אני מכיר את רכבי קונצרן VAG קצת יותר מ-20 שנים ואכן בהרבה מקרים באמת ניתן לרכוש חלקים באיכות שווה לאיכות של ייצרן הרכב במחיר פי 2 או פי 4 יותר נמוך.

אבל כאשר הבדל במחיר הוא פי 10 הדבר צריך לעורר חשד אצל כול אחד.

אייבי זה מקום מספר 1 לזיופים. הסינים פותחים חנות באייבי UK וגם ב-DE כי הם יודעים שאתה ואני נאמין שחלק שהגיע מגרמניה או בריטניה הוא לא זיוף.

על-מנת לזהות זיופים בחלקים לרכב צריך גם קצת ניסיון וידע ולפעמים רק אחרי שהחלק עובד X זמן אתה יכול לדעת מה האיכות שלו.

איזה כייף לי :)

פורסם
ברור שהגבתי לנושא השרשור.

ציטוט מדוייק:

"עזוב הבחור בעל קשיי הבנה קשים.

לך תדע אולי צ'מפיון מרפדים לו את הכיס"

נושא השרשור לא מוזכר בתגובתך שלעיל במאומה, אז איך אתה בחוצפתך כי רבה כותב: "בוודאי שהגבתי לנושא השרשור"?

זה או שקר, (משמע אתה שקרן) או לקות בהבנת דבריך הכתובים, (משמע אתה קשה הבנה.) תבחר אתה.

פורסם

תגידו אתם נורמאלים? אין ויכוח, הם שודדים עם עניבות, וזה דבר ידוע.

לפני חמש שנים כולנו היינו רגילים לשלם 500 שקל (+-) לסלולר, פתאום ענף הסלולר מסתדר גם עם 59-99 שקל לקו הכל כלול?

למה המוסכים המורשים יכלים לייבא חלף חליפי ולנו עושים כאב ראש?

זה הסד"פ שלי כשיש תקלה.

1.פירוקיה

2.איביי

3.מוכר את הרכב (בחיים לא מכרתי רכב עם תקלה)

4.מוסך מורשה.

וזה לא מקמצנות, בפעם היחידה שביקשתי הצעת מחיר לתיקון ממורשה, העלות הייתה חצי משווי הרכב, בפועל הרכב תוקן ברבע מהמחיר עם חלפים מקוריים.

SCANSPEAK

פורסם

אם זה זיוף סיני, אז לא מומלץ. למרות שאולי במקרה של פותה"ש זה לא קריטי. הייתה לי פעם נזילת מים באיביזה 94, שמתי חלק לא מקורי סיני (לא במוסך של צ'מפיון), נתנו לי אחריות 3 חודשים על החלק. אחרי שהחליפו לי את זה 3 פעמים באחריות, הלכתי למוסך של צ'מפיון וקניתי מקורי, כי נמאס לי. מה שכן, זה היה רק פי 4 יותר יקר.

פורסם
אייבי זה מקום מספר 1 לזיופים. הסינים פותחים חנות באייבי UK וגם ב-DE כי הם יודעים שאתה ואני נאמין שחלק שהגיע מגרמניה או בריטניה הוא לא זיוף.

על-מנת לזהות זיופים בחלקים לרכב צריך גם קצת ניסיון וידע ולפעמים רק אחרי שהחלק עובד X זמן אתה יכול לדעת מה האיכות שלו.

נכון מאוד כתבת, אבל:

לאיביי יש גם בקרה מחמירה וברגע שכנגד ספק מסוים נפתחים יותר מידי קייסים, הוא די מהר ירד מהאוויר.

אז בוא ונניח שאייל בור בענייני איביי (הוא לא, אבל נניח), האם כל שאר אלה שהזמינו את החלק גם הם אידיוטים?

קשה לי להאמין.

פורסם

אישית אני לא נוגע בחלפים סינים, בטח ובטח כשמדובר בחלקים בטיחותיים.

אבל אני בורח מהמוסך המורשה בדיוק כמו שאני בורח מהחלפים הסיניים.

SCANSPEAK

פורסם
נכון מאוד כתבת, אבל:

לאיביי יש גם בקרה מחמירה וברגע שכנגד ספק מסוים נפתחים יותר מידי קייסים, הוא די מהר ירד מהאוויר.

אז בוא ונניח שאייל בור בענייני איביי (הוא לא, אבל נניח), האם כל שאר אלה שהזמינו את החלק גם הם אידיוטים?

קשה לי להאמין.

המוכר לא פרסם בדף שלו שהחלק זה GENUINE או VALEO או משהו בסגנון.

הוא כתב שהחלק תואם למק"טים של BOSCH VALEO HELLA ועוד יצרני OEM מכובדים, לכן אין כאן שום הטעייה.

כמו שמרק ואחרים כתבו, אין דבר כזה הפרש של פי 10 (ובוודאי שלא פי 33).

על חלקים זהים, פשוט אין דבר כזה מקסימום אולי הפרש של פי 4 (שזה גם המון).

לכן גם אני, כמו אחרים מחפש חלקים בפירוקיות איביי וכו'.

פורסם

אשמח לשמוע לגבי החלק הספציפי (המפוח), איפה יכולה להיות הנפילה עם היותו מזוייף.

הספק עבודה לא מתאים? אורך חיים קצר יותר? משהו אחר/נוסף?

האם אחד מהדברים יכול להשפיע על תוחלת החיים של המזגן עצמו?

פורסם
אשמח לשמוע לגבי החלק הספציפי (המפוח), איפה יכולה להיות הנפילה עם היותו מזוייף.

הספק עבודה לא מתאים? אורך חיים קצר יותר? משהו אחר/נוסף?

האם אחד מהדברים יכול להשפיע על תוחלת החיים של המזגן עצמו?

יכול להרעיש/לשבוק מהר מהצפוי/לא לזרוק מספיק אויר וכו'.

נזק לא סביר שייגרם.

ד.א לא כל החלקים הסיניים זבל.

2 מנעולי דלתות סיניים חליפיים ב 140 ש"ח ,(בצ'מפיון 1500) אצלי בגולף 4 מתפקדים יופי טופי כבר שנה ויותר.

זה עדיין לא אומר שנכון והוגן להשוותם למנעולים מקוריים, הגם שהם עושים את אותה העבודה.

פורסם

אייל, מדוע זה כל כך מפתיע אותך?

אין זה חדש שתמחור החלפים בארץ (לאו דווקא של צ'מפיון) גבוה מאוד ביחס לאירופה / ארה"ב.

גם אין זה חדש שצ'מפיון הם יקרנים ברמות חסרות גבול. עצוב שטיפול 15K בפאביה עולה כפול מטיפול 15K ב-OPC...

נ.ב, ידוע לך מה משקל / גודל החלק? אני עוד יומיים בגרמניה, אוכל לבדוק מה המחיר של מקורי / תחליפי (VALEO / Whatever).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...