Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם פיז׳ו מצטרפת להוזלות

green
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

נראה ששנת 2014 תוכרז כשנת הלקוחות הפרטיים.

מצטרפת חדשה, לגלי המבצעים, ההנחות ו/או ההטבות בהם יצאו יבואני רכב רבים ועוד בתחילת השנה הקלנדרית, פיז׳ו.

בין היתר הוזלות של 10,000 ש״ח לפיז׳ו 3008 ו- 5008 (160 אלף ש״ח ו- 165 אלף ש״ח בהתאמה).

למעשה במבצעים של פיז׳ו רכבים אלו נמכרו בפועל אפילו בהנחות ו/או הטבות גבוהות יותר בימי מכירות מיוחדים ומעניין אם מחירי הבסיס החדש יהיה נקודות הפתיחה למתן הנחות ו/או הטבות נוספות בימי מכירה מיוחדים.

למעשה לפיז׳ו לא הייתה ברירה לאור התנהלות היבואנים האחרים הנ״ל ולאור כך שהיא כמעט נמחקה ממפת המכירות בישראל.

http://www.icar.co.il/חדשות_רכב/מחירוני_2014:_הוזלות_בפיג'ו-סיטרואן/

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יכול להכנס ללינק. ידוע על הוזלות גם בתחום ה208gti? או שאני אחזור לחלום

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יכול להכנס ללינק. ידוע על הוזלות גם בתחום ה208gti? או שאני אחזור לחלום

אין מידע על ה- 208 gti, תמשיך לחלום :-D

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסופו של דבר כולם מוזילים ועושים מבצעים לאורך השנה בהתאם לחיסול מלאים, צורך בתזרים מזומנים, הגעת דגמים חדשים, עמידה ביעדים, 12 חודש וכו' וכו' . אין כאן שום דבר חדש. טוב שהמחירים יורדים, נקודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם ה208 הידנית? מישהו יודע משהו? בטלפון לא נותנים פרטים..

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם ה208 הידנית? מישהו יודע משהו? בטלפון לא נותנים פרטים..

אני בהמתנה לנסיעת מבחן בGTI, כשאני אהיה בסוכנות, אשתדל לזכור לשאול

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...