Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גשם... התנהגות ותחזוקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אר אם איקס 50 סמ'ק. שנת 2002.

יש לי כמה שאלות אליכם:

1. האם זה בסדר לחלוטין שהאופנוע עומד מכוסה עם הכיסוי שלו גם למשך פרק זמן מסויים בגשם וכל מה שכלול בחורף?

2.האם למישהו ידוע על בעיות מסויימות שהאופנוע שלי עושה במהלך החורף?

(אמרו לי שהפלג נהרס דיי הרבה...)

3. כל דבר נוסף שכדי שאני ידע ויעזור לי כדי לשמור על האופנוע שלי ועל עצמי כמה שיותר.

4. צילמתי הרבה תמונות של האופנוע והמנוע שלו, אם למישהו יש משהו להעיר על כל דבר באופנוע שלא סמתי לב אולי, אז כמו שאומרים בכיף!

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם

1. אף פעם לא טוב להשאיר אופנוע עומד הרבה זמן... תמיד כדאי להניע אותו לפרק זמן מסויים פעם בכמה ימים. אני לא חושב שהעמידה בגשם (בהנחה שיש עליו כיסוי) אמורה לעשות לו משו...

2. בעיקר יהיה לך קשה להניע את האופנוע בבוקר כי הוא יהיה קר, חלקי מתכת עלולים "לחטוף" חלודה בשהייה ממשוכת חשופים לגשם לא נראה לי שיש עוד משו מיוחד, אה וכן תזהר שלא ייכנס מים למיכל דלק..

3.כדי לשמור על האופנוע כמה שיותר... עםא תה לא נוסע פרק זמן ארוך, רק תניע את האופנוע מידי פעם, לא טוב לתת לו סתם לעמוד, תדאג שתמיד יהיה נקי, אל תשאיר אותו בשמש הרבה זמן, גם לא בגשם.

לביטחונך האישי תמיד אפשר לקנות קסדה טובה, צמיגים שיתאימו לחורף וכו' וכו', תלוי עד כמה אתה מוכן להשקיע, אה וכן, סע בזהירות, כי כשהכביש רטוב, זה סרט אחר לגמרי.

4. אופנוע יפה חבל על הזמן, שמור עליו.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

• תוכן חדש...