Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי רכב מסוג הונדה (סיוויק 2001 es.) וזה כבר תקופה שישנה ההרגשה שהבולמים די התעייפו (הגיוני הרכב עבר 15000 וכבר כמעט 14 שנים על הכביש).

פניתי למוסך מורשה הונדה באשקלון, וקיבלתי הצעת מחיר של כ1200 שקלים על בולמים קדמיים ועוד כ1000 אחוריים וזה לאחר מע״מ בלי העבודה. מה שנראה לי די יקר.

כאמור בגלל המחיר התחלתי חיפושים באיביי ומצאתי שם הרבה בולמים

Kyb - בעלות של כ1200 שקלים לסט

Koni- טיפה יותר יקר כ1600-1800 לסט בולמים.

אז החלטתי להתייעץ עם אנשים טיפה יותר מנוסים ממני בנושא ויש לי מספר שאלות לאנשים שמבינים:

א. האם שווה בכלל להזמין באנטרנט (כאמור מאיביי )

ב. האם קוני טיבים יותר מkyb?

ג. ואולי ישנם מחירים דומים גם בארץ? לא נשמע לי הגיוני שבארץ זה עולה פי 2

תודה מראש לעונים.

פורסם

המחירים בחנויות יותר זולות משמעותית? ז״א כדומת המחירים בחו״ל?

Monroe, אני מניח יותר טובים מkyb?

אגב, שכחתי לשאול מה יותר טוב בולמי גז או שמן? או שמה שמן וגז ביחד?

נ.ב סליחה על החפירות השאלות בעיקר נובאות מבורות מסויימת בתחום, אך אני לומד מהר

פורסם

התייעץ גם עם המוסך שבוא אתה מטפל - יש להם ניסיון .

אל תקנה לבד - בקש מהם הצעות מחיר ל KYB ול מונרו , חלפים + עבודה - כך יש אחריות על העבודה + החלפים

(אחרי קבלת המחירים ברר מחירים בחנויות ונסה להגיע למחיר טוב עם המוסך - השאר להם גם רווח )

לכל רכב יש מספר בולמים מתאימים עם נוחות שונה , ברר מה אתה מחפש , ומה מומלץ לרכב שלך .

אם למוסך שלך יש ניסיון בדגם הנ"ל - קבל את עצתם .

במידה ואתה רוצה ללמוד יותר - התקשר ל יבואנים של בולמי הזעזועים - תן דגם רכב והם יתאימו לך את הסידרה המתאימה .

יש להם ניסיון ופירוט דגמים .

ראה כאן יבואנים .

א - http://www.monroe.co.il/frames7.htm

ב - http://www.record-automotive.co.il/%d7%90%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%a8%d7%95-monroe

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה ענקית לעוזרים:)

בכל מקרה הגעתי לעמק השווה עם המוסך שלי.

קניתי 4 בולמים עצמאית ב1700 שקל (kyb) שזה זול משמעותית מהמחיר שהציע המוסך.

והמוסל כבר יתקין את הבולמים...

• תוכן חדש...