Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא כל כך מבין בזה,האם אני יכול לבצע את התיקון במוסך לא מורשה יבואן?ומה המחיר בערך?

תודה רבה.

איזה שנה הרכב?

אם אני לא טועה בדגמים הראשונים אין אפשרות להחליף מייסב אלא מחליפים את כל הטבור (HUB). ובדגם מאוחר יותר ניתן להחליף רק מייסב. העלויות בהתאם, אני חושב שפי שתיים במחיר בערך.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה שנה הרכב?

אם אני לא טועה בדגמים הראשונים אין אפשרות להחליף מייסב אלא מחליפים את כל הטבור (HUB). ובדגם מאוחר יותר ניתן להחליף רק מייסב. העלויות בהתאם, אני חושב שפי שתיים במחיר בערך.

הדגם האמצעי,2009.

לא הצורה הראשונה.

מודה לך מאוד מאוד על העזרה.

מאזדה 3 אגב.

פורסם
בבקשה, מקווה שבאמת זה הדגם, אני חושב שברכב שלך ניתן להחליף רק מיסב. מקורי צריך לעלות 520 ש"ח בערך.

בתמונה- 33-047

תודה תודה תודה תודה!.

שאלה באמת אחרונה ואשחרר אותך לדרכך,כמה זמן עבודה זה בערך +-?

אלפי תודות שוב.

פורסם

בכיף אין על מה...

לגבי זמן עבודה אני באמת לא יודע, אבל אני רואה ש Dan-idin ענה לך, אז יש לך תשובה מוסמכת.

קח בחשבון שצריך לפרק את החלק שאליו נכנס המיסב, לחלץ את המיסב הישן, ולהשתמש במכבש כדי להכניס את החדש.

פורסם

תנסה לפרק את הגלגל המרעיש לכאורה ולהעבירו לצד הנגדי.

דווח אם הרעש קיים במיקומו החדש של הגלגל או שהרעש נשאר במיקומו הראשוני של הגלגל.

לאחר הבדיקה הפשוטה לכאורה, נוכל לדעת אם הרעש/בעיה בגלגל עצמו או באחד המכלולים האחרים

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

טוב,הייתי במוסך,אכן מדובר במיסב,קדמי.

והוא מגיע עם חיישן ABS,העלות כולל עבודה הייתה כ-600 ש"ח.

אבל אצלי כמובן,זה מבעייה לבעייה,כעת דולקת באופן קבוע נורת ה-ABS ובקרת היציבות (TCS).

הכנסתי את הרכב למוסך של מאזדה,לא כל כך הצליחו לפתור,אמרו שכנראה חיישן ה-ABS "הלך" הרי לא יכול להיות הרגע החלפתי לחדש,ולפני כן כמובן לא הייתה את התקלה הזאת.

אחר כך נכנסתי למוסך שאצלו החלפתי וגם הוא הסתבך,ואמר לי להגיע מחר.

מה יכולה להיות התקלה והאם מסוכן לנסוע ברכב?תודה.

פורסם

יכול להיות כמה דברים גם מיסב הפוך בסוג מסויים של חיישני מהירות וגם החיישן עצמו נפגע עקב חופש של המיסב זה לא דבר נדיר וגם מיסב לא מתאים

פורסם

גם נראה לי מוזר העניין שהמיסב הגיע עם חיישן ABS.

גם בצורה השנייה אני רואה שהחיישן מגיע בנפרד.

צירפתי תמונה (החיישן באדום).

האם הצורה שמופיע בתמונה זו צורת הדגם שלך?

abs.xps.1.jpg

פורסם
גם נראה לי מוזר העניין שהמיסב הגיע עם חיישן ABS.

גם בצורה השנייה אני רואה שהחיישן מגיע בנפרד.

צירפתי תמונה (החיישן באדום).

האם הצורה שמופיע בתמונה זו צורת הדגם שלך?

כן,זו צורת הדגם.

אם התקלה הופיעה אחרי שהחליפו את המיסב או עוד לפני ?

אחרי שהחליפו את המיסב,לפני כן לא היה זכר לדבר כזה.

• תוכן חדש...