Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אנט שהשתפשף במדרכה אמש,כעת ישנם רעשים

new_driver_MAZDA
שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ובכן,אתמול לקחתי פנייה חדה,איבדתי קצת שליטה על הרכב והג'אנט השתפשף במדרכה,וכעת הרכב משמיע רעשים מעל מהירות של 50 קמ"ש בערך.

מה יכולה להיות הבעייה,תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

מה יכולה להיות הבעייה,תודה.

הבעייה יכולה להיות הנהג.

קונטי פרימיום 2.

יש לי אותם,האוטו יציב ודבוק לכביש,אין בעייה לקחת סיבובים חדים בביטחון מלא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה רעש נישמע?

לא יודע איך לתאר את הרעש,האם יש קשר שאולי צריך כיוון פרונט?:?

הבעייה יכולה להיות הנהג.

את הלקח שלי למדתי ללא צל של ספק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גש למוסך לבדיקה, שיבדקו שהמשולש או הבולם לא התעקמו. בדוק שהצמיג בסדר ואין לו בועות.

גש למכון פרונט לבדיקה וכיוון פרונט.

אתה שומע רעש בסגנון" טרררר"? אם כן כניראה צמיג או ג'נט עקומים.

אתה שומע רעש בסגנון שואב אבק? אם כן, כניראה הלך מייסב בגלגל.

אם הרעש רעש מתכתי של חיכוך, אני מאמין שהתעקם המתלה, אולי משולש, אולי במנגנון היגוי אולי משהו אחר - צריך לבדוק במוסך.

הרעש שאתה שומע חזק מאוד או בקושי שומעים?

בכל אופן, אל תמשיך להשתמש ברכב לפני אבחון הבעיות. יתכן שהוא לא בטיחותי לנסיעה במצבו הנוכחי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבקשה.אני רואה שכבר הקדימו אותי. זה באמת יכול להיות הרבה דברים. האם יש רעידות כלשהן במהלך הנסיעה? רעשים בסיבוב ההגה?

כעיקרון הייתי גם מתחיל מלבדוק את איזון הגלגל ומצבו בפנצרייה, אם זה רק היה שפשוף אולי יש סיכוי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה על ההודעה הכפולה,אבל הייתי צריך בכדי לראות שהגבתי.

ובכן,החלטתי שמחר אני אגש לעשות כיוון פרונט,אך השאלה שלי מה הסיכוי שזה מה שגורם לרעש המתכתי,או בכלל כל רעש אחר..

אני רק רוצה להדגיש,אין רעידות בהגה,וההגה לא מושך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרעש הוא כנראה מייסב אז גש למוסך מורשה ורצוי בגרר

אני לא כל כך מבין בזה,האם אני יכול לבצע את התיקון במוסך לא מורשה יבואן?ומה המחיר בערך?

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...