Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בצד אחד של המצבר צריך להיות פקק ובצידו השני מחובר צינור הניקוז.

המוסך לא מציע מצבר אחר כי כנראה אין מצבר אחר בארץ המתאים לספיקציות של המצבר המקורי קרי מצבר AGM.

למצבר המקורי יש הרבה יתרונות אבל במקרה שלך זה אבוד ואין שום דרך לשפר את המצבר שהתקנת.

לדוגמא:

המצבר המקורי הוא מצבר AGM. במקרה של סדק במצבר כמות האלקטרוליט שתשפך לאוטו היא מינימלית או בכלל לא מכיוון שחומצה ספוגה או משוקעת לתוך לוחות פיברגלס.

במידה והמצבר שהתקנת נפגע בתאונה ונסדק כול החומצה תשפך לתוך תא המטען (נזק בלתי הפיך לחלקים מסויימים בתא המטען).

האם ביררת כמה עולה מצבר מקורי והאם קיים אחד כזה במלאי בארץ ?

כמו שאמרתי בחברה חוזרים וטוענים שזה המצבר המתאים לרכב (45 אמפר) עם שינוי תושבת לפעמים הם מקבלים את המצבר 40 שלא צריך שינוי, אין אפשרות לקנות את המצבר המקורי!,מקריאה באינטרנט המון אנשים משתמשים במבצרים הללו, אף אחד לא העלה את הטענה שאכן יש צורך במצבר מיוחד.

בנוסף במידה ותהיה תאונה שתגרום לנזק במצבר סביר להניח שבאותה המידה המצבר האטום יותר עלול להינזק, דבר שני נזק לחלקים מסויים ברכב כתוצאה מתאונה אמור להיות מטופל במסגרת הביטוח כך שהטיעון הזה לא נראה לי כל כך רלוונטי.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הי

כרגיל כמות השטויות לא נגמרת .... מי שלא מבין שלא יענה כולם יודעים לעשות חיפוש בגוגל.....

מצבר העזר בכל הרכבים ההיברידיים הם מסוג עופרת חומצה ( כמו מצבר רגיל) .

השוני היחידי הוא שהמצבר מותקן בתא הנוסעים / תא מטען ( כמו בטויוטה פריוס ) ולכן יש לוודא שמתקינים מצבר סגור ( ללא פקקים ) וזאת על מנת למנוע יציאת גזים ברכב .

המצבר המתאים הוא מצבר מצבר 40 אמפר במידות 197/128/225 סגור עם פתח ליציאת גזים לצינורית מקורית של הרכב .

המצבר המקורי של הרכב הוא לא AGM ואין לאף יצרן רציני מצבר בגודל כזה AGM(למעט לאופטימה ) ( מרק אתה סתם מטעה סדרת S6 היא לרכבי סטרט סטופ ולא מיוצר בגודל הזה ) .

אז כמו שהמליצו לך במרכזי השרות של טויוטה המצבר הוא רגיל רק סגור ( או כפי שנקרא בסלנג אטום)ואפשרות לחיבור צינורית פליטת גזים המקורית .

כמובן שאין השפעה על צריכת הדלק .

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ

נו ומכל הבילבולי המוח של כל החובבנים שיודעים קצת רק מקריאה באינטרנט בסוף התיקון זה זה שמומלץ על ידי מוסך מורשה

עם כל הכבוד לכולם בסופו של דבר יש אוטו במוסך עם בעיה שצריך לפתור ללקוח ולא כל דבר נסגר לפי הוראות יצרן ועם מקטים מקוריים

ולמי שחושב שזה רק פה בארץ העניניים מתנהלים ככה טועה ובגדול

כמו שאמרתי בחברה חוזרים וטוענים שזה המצבר המתאים לרכב (45 אמפר) עם שינוי תושבת לפעמים הם מקבלים את המצבר 40 שלא צריך שינוי, אין אפשרות לקנות את המצבר המקורי!,מקריאה באינטרנט המון אנשים משתמשים במבצרים הללו, אף אחד לא העלה את הטענה שאכן יש צורך במצבר מיוחד.

בנוסף במידה ותהיה תאונה שתגרום לנזק במצבר סביר להניח שבאותה המידה המצבר האטום יותר עלול להינזק, דבר שני נזק לחלקים מסויים ברכב כתוצאה מתאונה אמור להיות מטופל במסגרת הביטוח כך שהטיעון הזה לא נראה לי כל כך רלוונטי.

ידידי היקר,

הכוונות הטובות שלי לעזור לך ולנסות להסביר את הסיבות והתכונות של מצבר AGM מסוג VRLA המקורי לעומת מצבר ללא טיפול זכו ליחס מזלזל מצד 'יודעי דבר' כמו אני שיווק שנקטו בגישה מגעילה ופתחו יוזר חדש רק בכדי לכתוב דברי הבל ולהשמיץ אותי על גבי הפורום הורידו לי את החשק להמשיך לתרום לדיון.

אם תתקבל התנצלות רשמית קבל עם ועדה אני המשיך לתרום לדיון.

אני מאחל לך דרך צלחה וסע בדרכים עוקפות.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא תרמת כלום רק חפרת ומשכת לכוונים לא ראלים

בסוף מוסך מורשה שמכיר ומתעסק עם בעיות כאלו ביום היום נתן פתרון שהתקבל.

פורסם
המצבר המקורי הוא מסוג AGM ורצוי למצוא מצבר שווה ערך למצבר המקורי.

בעקרון לוורטא יש מצבר של 45AH (הסדרה הכחולה) בכמה מילימטרים יותר גדול ועם אותו כיוון של קטבי המצבר (מינוס בצד ימין) אבל אני לא בטוח שתוכל לחבר את צינור הניקוז למצבר.

545 157 033 Varta Blue Dynamic (B33, 155)

גם לאופטימה יש מצבר מתאים לרכבך אבל המחירים שלהם מאוד גבוהים בארץ.

תעלה צילום של הנתונים הטכניים של המצבר המותקן ברכבך בכדי שנוכל ביחד להתאים מצבר תחליפי.

פששש...בשביל לבחור מצבר מתאים לרכב לא צריך מוסך מורשה. בהודעה מספר 6 (ראה ציטוט למעלה) כתבתי איזה מצבר עשוי להיות מתאים מבחינת מידות וקיבולת המצבר וראה איזה פלא זה מה שהתקינו לו במוסך מורשה (לא שאני מסכים עם סוג המצבר שהותקן).

בקשר אלייך דנידין, ציד כשרונות צעירים לתוכנית הריאלטי הקרובה הסתיים לכן אני מציע לך להמציא תגובות חדשות.

מכונאי רכב כמוך שהדברים היחידים שהוא מציע לחברי הפורום הם תשובות בסגנון "גש למוסך המורשה הם יפתרו לך את הבעיה" או "אתה לא מבין כלום" וכיוצא בזה מראה על הרמה המקצועית שלך או שפשוט אין לך רמה.

לא קראתי אפילו הודעה אחת שבא רשמת איך לפתור בעיה טכנית למישהו ברכב או הצעת פתרון שאפשר לכתוב בלב שלם "וואלה זה מכונאי", בקיצור שפר את עצמך.

איזה כייף לי :)

פורסם

מתוך כבוד והערכה שיש לי למשתתפים המכובדים, לא מחקתי שום דבר.

אבל זו לא צורה לנהל דיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...