Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיאט לאון 1.8 tsi עם תוכנה.

היום החלטתי לבדוק שמן אחרי שלא בדקתי בכלל מאז הקנייה של הרכב.להפתעתי גיליתי שאין שמן בכלל!

בבדיקה נשארים שרידים של שמן מיתחת לאיפה שרשום מינימום.יש לי נסיעה ארוכה מחר ואני ממש מפחש לנסוע ככה.

איך זה שלא נדלקה נורת אזהרה?

פורסם

המנועים האלה זוללים שמן זה ידוע.

ואל תיסע ככה למרחקים אם אתה לא רוצה להרוג את המנוע ולהיכנס לסיפור שלא נגמר עם צ'מפיון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אבל לפי המדיד אין שמן בכלל!

איך לא נדלקה נורה?

האם יכול להיות שלא בדקתי טוב?

לצורך העניין בדקתי במישור כאשר המנוע קר(לא הונע 24 שעות)

מאיפה אפשר לקנות שמן איכותי עכשיו?

פורסם

אם אני מבין נכון יש שמן קצת מתחת לקו המינימום.

זה בסה"כ ליטר אחד של שמן בין קו המקסימום לקו המינימום. משמע, חסר לך קצת יותר מליטר שמן...

אין מה לפחד לנסוע, סע לאט, תקנה שמן, תמלא ונגמר הסיפור.

פורסם
אם אני מבין נכון יש שמן קצת מתחת לקו המינימום.

זה בסה"כ ליטר אחד של שמן בין קו המקסימום לקו המינימום. משמע, חסר לך קצת יותר מליטר שמן...

אין מה לפחד לנסוע, סע לאט, תקנה שמן, תמלא ונגמר הסיפור.

לא.יש את המילה min והשמן בקושי מגרד אותה.אפשר להגיד שכשאני מכניס את המדיד יבש ומוציא אותו רק ממש ממש בקצה יש איזה טיפת שמן.

פורסם

חסר לך כליטר שמן , נורה לא נדלקת במקרה זה, יש עוד זמן אבל אל תבדוק כמה:) גם אצלי אותו סיפור.

עדיף למלא כמה שמוקדם ככה יותר טוב, יש מקומות שניתן להשיג שמן גם בשבת, אזור רמלה לוד למשל, אני מאמין שגם באזור כפר קאסם יש מקומות.

במקרה הכי קצוני תקנה ליטר שמן במחיר מופקע בתחנת דלק ניתן למצוא גם חברות טובות, 5-40 סנטטי מלא עם תו יצרן vw502 ומעלה.

אכן מנועים האלה אוהבים שמן, שמור תמיד ג'ריקן בבית ובדוק קבוע לפחות פעם בחודש, אם כבר פתחת מכסה אז על הדרך גם נוזל בלמים,קירור וכד'.

אחלה שבת

פורסם
חסר לך כליטר שמן , נורה לא נדלקת במקרה זה, יש עוד זמן אבל אל תבדוק כמה:) גם אצלי אותו סיפור.

עדיף למלא כמה שמוקדם ככה יותר טוב, יש מקומות שניתן להשיג שמן גם בשבת, אזור רמלה לוד למשל, אני מאמין שגם באזור כפר קאסם יש מקומות.

במקרה הכי קצוני תקנה ליטר שמן במחיר מופקע בתחנת דלק ניתן למצוא גם חברות טובות, 5-40 סנטטי מלא עם תו יצרן vw502 ומעלה.

אכן מנועים האלה אוהבים שמן, שמור תמיד ג'ריקן בבית ובדוק קבוע לפחות פעם בחודש, אם כבר פתחת מכסה אז על הדרך גם נוזל בלמים,קירור וכד'.

אחלה שבת

תודה.אכן כבר בדקתי הכל.רק שמן מנוע היה חסר.

אקנה מחר.

• תוכן חדש...