Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עצרתי את הרכב באיזור של אדום לבן מבלי לסכן הולכי רגל או להפריע לתנועה בצורה ממשית,הפקח ציין בדוח שחסמתי את התנועה,אני צילמתי איך חניתי ואיך אני לא מפריע לתנועה,ציינתי בפני הפקח שהחוק אומר שמותר לי לעמוד בצורה שלא חוסמת את התנועה ולא מסכנת חיי הולכי רגל,הוא טען שהוא מכיר את החוקים ואני אמרתי לו שאני יערער על הדו"ח,תמונות בהודעה למטה

m7kj.jpg
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש רק שתי תמונות ולא יותר כשבאחת מהן לא רואים כלום מלבד קדמת הרכב אך כפי שמצטייר מהתמונות שצירפת, נראה שאתה חונה בתוך נתיב נסיעה לצד אבני שפה הצבועות אדום לבן.

לפי התמונות נראה שאכן אתה מפריע לתנועה של מי שנוסע בנתיב הימני ביותר.

עוד תמונות אם יש היו מוסיפות בהחלט לחוות הדעת.

פורסם

כתבת בכותרת ״ דוח לרכב נכה״ ,

גם לרכב של נכה יש מגבלות, אי אפשר להחנות איך שרוצים, במקום שחנית יש גם אבני שפה

אדום לבן וגם זה נתיב נסיעה, זה הפרעה לתנועה ,

פורסם

קודם כל לא עצרת, אלא חנית. ויש הבדל מהותי, שכן עצירה היא קצרה (למשל לצורך הורדת או העלאת נוסע) והנהג נמצא ברכב ויכול להזיזו אם יש צורך, חניה אינה מוגבלת בזמן והנהג אינו זמין להזזת הרכב.

שנית, אתה חונה בתוך נתיב ורחוק מאד מהמדרכה, ובכך עשוי להפריע לתנועה.

לעניות דעתי הלא מקצועית לפקח יש קייס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרכב חונה וחוסם נתיב, איך זו לא הפרעה לתנועה ?

(למרות שמהתמונה השנייה מהזוית הזו לא ניתן לקבל שום אינדיקציה, אבל ככה זה נראה).

so far so good so what

פורסם

נבירה קצרה, זה מה שעלה בחכתי:

חניה במקום שאין החניה מותרת בו - מתוך חוק חניה לנכים, תשנ"ד - 1993

2. (א) נכה רשאי להחנות את רכבו הנושא תג נכה (להלן - הרכב), במקום שאין החניה מותרת בו אם התקיימו כל אלה:

(1) בסמוך למקום האמור, אין מקום חניה מוסדר לנכים או שהוא לא היה פנוי בזמן החניה;

(2) בסמוך למקום האמור לא מצוי מקום אחר שהחניה בו מותרת או שהוא לא היה פנוי בזמן החניה;

(3) החניה נעשית באופן שאין בה סיכון לעוברי דרך ואין היא מונעת מעבר חופשי להולכי רגל, לעגלות ילדים או לעגלות נכים;

(4) החניה אינה גורמת להפרעה ממשית לתנועה.

M-TECH E46

פורסם

לא גרמתי להפרעה ממשית לתנועה שכן חניתי בתחילת התפצלות הנתיב,לא הייתה חנייה פנויה בסמוך וחנייה במקום מרוחק הייתה עלולה לערער את מצבי הבריאותי,לא חסמתי לחלוטין את הנתיב והפעלתי שיקול דעת במיקום עצירת הרכב,העצירה הייתה לא יותר מרבע שעה,לא סיכנתי את הולכי הרגל ולא מנעתי משום גורם לעבור,זב מקום שבדרך כלל חונים בו לעצירה המון כלי רכב,ללא ספק הדוח לא מוצדק,איך אני מערער?

m7kj.jpg
פורסם

אתה חושב שהדוח לא מוצדק. הפקח ואנשים נוספים פה כן חושבים שהדוח מוצדק.

עומדות בפניך שלוש אופציות:

1. לשלם את הקנס.

2. לבקש להישפט ולהעלות את טיעוניך בפני השופט בתקווה שיענה לבקשותיך.

3. לכתוב מכתב לעירייה ולבקש לבטל את הדוח או להמיר אותו לאזהרה.

בהצלחה.

פורסם

אתה עומד הרחק מהמדרכה וחוסם חלקית שביל אופניים ונתיב נסיעה.

האם אין חניון תת קרקעי לאותו מתחם?

מדובר בדרך משה דיין 66 ת"א למתענייני מפות גוגל.

פורסם

לדעתי את כן מפריע לתנועה. לכן, לא הייתי מבזבז זמן וכסף בשביל דו"ח. הייתי משלם.

סופ"ש נעים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם היית עושה את הסיבוב בתוך מפרץ החניה יש חניית נכים פנוייה ממה שרואים כאן.

זה החניה החיצונית של בית גיל הזהב.

פורסם

נחמד ששמתם לב למיקום,לא חסמתי נתיב אופניים הייתי צמוד לבאמפרים,לא הייתה חניה פנויה כשהגעתי למקום,ולהגיד בפשטות תשלם את הדוח זה הכי קל כשזה לא יוצא לך מהכיס(נקודה למחשבה)

m7kj.jpg

• תוכן חדש...