Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
העו"ד של העירייה דחה את הבקשה שלי,אני מתעקש על כך שהדוח לא מוצדק,במידה ואחליט להישפט וגם השופט יחליט שאינני זכאי,כמה כסף אני אשלם לבסוף?

כפי שכבר כתבתי אני חושב שבמקרה הזה הצדק עם העיריה. מה השופט יפסוק לך? תלוי במצב הרוח שלו...

לעניות דעתי חבל על זמנך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש פה עניין של עיקרון,(4) החניה אינה גורמת להפרעה ממשית לתנועה.מי קובע מה היא ממשית,לדעתי החנייה לא הפריעה בצורה ממשית לתנועה,חניתי בתחילת נתיב,בסמוך היה חנייה של תחנת מוניות אז אסור להחנות שם,לא חניתי באמצע נתיב כך שהסיכון לרכבים הוא גדול,פשוט מי שיצא מהמתחם של החנייה היה צריך לסובב קצת יותר את ההגה,מה היה עדיף שאני אחנה חצי רכב על המדרכה ויסכן את נוסעי האופניים?,קיבלתי תו נכה לא סתם,יש מגבלות שאני חייב לעמוד בהם אם לא אני מערער את מצבי הבריאותי,אשמח לשמוע עוד עצות..

m7kj.jpg
פורסם

יש לי הרגשה שאתה הולך לקבל את האלמנט...

רק אל תגיד שלא הוזהרת :shock:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפות"ש -קרה מה שהרוב המכריע פה אמר שיקרה. עברת על החוק, ולא משנה מה הנסיבות. טענתך שקולה לטענה שאדם שעבר באור אדום, נתפס ואז אומר "אבל לא היה אף אחד בסביבה, לא גרמתי הפרעה לרכבים שנסעו בירוק..". מקווה שהבנת את הנקודה.

כפי שכבר הציעו לך כאן, תשלם, תלמד לקח ולהבא תחנה בהתאם לפקודות התעבורה.

אגב, איפה BALAKAI שיבוא לומר מספר פניני חוכמה על העניין. חבר, אתה חסר :lol:

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפות"ש -קרה מה שהרוב המכריע פה אמר שיקרה. עברת על החוק, ולא משנה מה הנסיבות. טענתך שקולה לטענה שאדם שעבר באור אדום, נתפס ואז אומר "אבל לא היה אף אחד בסביבה, לא גרמתי הפרעה לרכבים שנסעו בירוק..". מקווה שהבנת את הנקודה.

כפי שכבר הציעו לך כאן, תשלם, תלמד לקח ולהבא תחנה בהתאם לפקודות התעבורה.

אגב, איפה BALAKAI שיבוא לומר מספר פניני חוכמה על העניין. חבר, אתה חסר :lol:

שום דבר פה לא סותר את מה שאמרתי.

אני לא הייתי בעד ולא נגד פותח השירשור.

ולהיפך אני אפילו אמרתי שעיריית ירושלים מאפשרת לנכים להחנות בחניית רכב ציבורי ולכן כשפותח השירשור העדיף לעמוד בכביש ולא בחניית רכב ציבורי זו הייתה טעות.

בכל מקרה לא הגבתי בשירשור בשביל להילחם או להתווכח איתך ממש להיפך.

יום טוב!

בנוסף כפי שפותח השירשור ציין סעיף 4 לחוק עמום וניתן לפרשנות.

הרי מה מצפים מנכה? שלא מסוגל ללכת מרחקים? לעמוד ולחכות לחניה? הרי ברור גם לי וגם לך שזה מצב אבסורדי.

טענתי כולה הייתה שבמקום להטיף מוסר תנו עצות שיכולות לעזור...

בנוגע לתובע של העירייה, גם לסבי הם עושים בעיות אבל בסוף מבטלים.

פורסם
שום דבר פה לא סותר את מה שאמרתי.

אני לא הייתי בעד ולא נגד פותח השירשור.

ולהיפך אני אפילו אמרתי שעיריית ירושלים מאפשרת לנכים להחנות בחניית רכב ציבורי ולכן כשפותח השירשור העדיף לעמוד בכביש ולא בחניית רכב ציבורי זו הייתה טעות.

בכל מקרה לא הגבתי בשירשור בשביל להילחם או להתווכח איתך ממש להיפך.

יום טוב!

בנוסף כפי שפותח השירשור ציין סעיף 4 לחוק עמום וניתן לפרשנות.

הרי מה מצפים מנכה? שלא מסוגל ללכת מרחקים? לעמוד ולחכות לחניה? הרי ברור גם לי וגם לך שזה מצב אבסורדי.

טענתי כולה הייתה שבמקום להטיף מוסר תנו עצות שיכולות לעזור...

בנוגע לתובע של העירייה, גם לסבי הם עושים בעיות אבל בסוף מבטלים.

אני חושב ללכת לסניף שוב בימים שהתובע נמצא או משהו כזה,ידוע לכם מתי נימצא התובע בסניף שד' ירושלים בתל אביב?

m7kj.jpg

• תוכן חדש...