Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שאני לא עובר כאן על חוקי פורום בצורה כזו שהשרשיר ימחק - אבל זה אחד שאני חייב לשתף בו את אוהבי התחום - לא בגלל התוצאה (שאני לא יודע מה היא) אלא בגלל העשיה המטורפת ברכב.

כיוון שיש המון תמונות אני פשוט בוחר להעלות קישור למה שהולך שם (והוא רק פתח את השרשור)

http://www.diymobileaudio.com/forum/build-logs-project-install-gallery/158283-bassmondeo-rebuild-8-15s-%40-18kw-6th-order-wall.html

תהנו - במידה וימחק, סליחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא יודע אבל הבניה שלו לטאבלט פשוט יפה!

והפורט מפחיד!

ומזגן פשוט מיותר שם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפורט באמת נראה טוב, מאוד אפילו. הבחור כנראה לא סגור על עצמו (כמו הרבה מאיתנו) ומשנה תוכניות ב90 מעלות במהלך הבניה.

יש רק דבר אחד שמסקרן אותי, ולא מצאתי תשובה לזה אף פעם. עם כל המשקל הזה, מה הוא עשה לבולמים/קפיצים כדי להשאיר גובה רכב נורמלי? אי אפשר למצוא ״קפיצי הגבהה״ לרכבים פרטיים, והאופציה שנשארת זה מתלי אוויר - שבמקרה גם הוא תופס מקום ברכב. ולא היה עדות למיכל אוויר אצלו ברכב.

פורסם

אתה מדבר על AIR RIDE? של הראפרים?

אני מתאר לעצמי שאו שהרכב פשוט שוקע או שהוא בנה משהו קאסטום לפי התושבות של הרכב.

Pioneer TS-X150

פורסם

הבעיה היא שזה לא חוקי בארץ ואתה לא תעבור עם זה טסט - אלא אם כן אתה יודע איך לעבור את המערכת.

בכל מקרה אתה תמיד יכול לפנות שם לפותח השרשיר ולשאול אותו ישירות אם יש שם פרטים שמעניינים אותך.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא מעוניין להרכיב כריות אוויר במקום הקפיצים, נשים בצד את עניין החוקיות, זו מערכת לא זולה בכלל.

אני כן מחפש את האלטרנטיבות. יש לי כרגע על הקפיצים האחוריי ספייסרים גומי 25mm, זה עוזר עם עניין הגובה, אבל תוך כמה שנים זה מתייבש ומתפרק.

פורסם

הפתרון הכי טוב זה לא להעמיס משקל על האוטו,או שאם אתה רוצה אז תצטרך לחשוב על משהו.

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

לפחות כשהפינלנדי משתעמם הוא משקיע לא רק בגזרת הסאבים וההגברה.

דיוויד, אני דיי בטוח שאפשר לעשות הגבהה, השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע

SCANSPEAK

פורסם

יש רק דבר אחד שמסקרן אותי, ולא מצאתי תשובה לזה אף פעם. עם כל המשקל הזה, מה הוא עשה לבולמים/קפיצים כדי להשאיר גובה רכב נורמלי? אי אפשר למצוא ״קפיצי הגבהה״ לרכבים פרטיים, והאופציה שנשארת זה מתלי אוויר - שבמקרה גם הוא תופס מקום ברכב. ולא היה עדות למיכל אוויר אצלו ברכב.

אולי לא קפיצי הגבהה, אבל יש קפיצים קשיחים יותר.

לרוב תוכל למצוא אותם על דגמי דיזל של אותו דגם רכב.

במקרים ממש מיוחדים, ניתן להתאים קפיצים ובולמים של רכב אחר. אם אתה מכין תקציב למערכת מיוחדת, גם לנושא הזה מגיעה התייחסות.

מתחדשת*

• תוכן חדש...