Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכנון טיול לתאילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כחודש אני וחבר מתכננים לטוס לתאילנד למשך חודש ימים. אין לי מושג איך להתארגן נכון מבחינת טיסות (ישיר? קונקשיין?)

על אילו מקומות אסור לנו לוותר? אשמח להמלצה על מקומות שכדאי לבקר בהם. אני יודע שהרבה מחברי הפורום עשו טיול כזה בעבר ואשמח ללמוד מניסיונכם (מסלולים, מקומות, בתי מלון, אטרקציות). מבחינת קניות אני חולה על בגדים (מכופתרות, אלגנט) והשותף השני בעל פטיש מוזר לשעונים, איפה הכי כדאי לעשות את הקניות? (ויהיו הרבה!) כל המלצה אני רושם לעצמי, וזה מהווה חלק חשוב בתכנון הטיול שלנו.

תודה רבה ושבוע טוב

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

בעוד כחודש אני וחבר מתכננים לטוס לתאילנד למשך חודש ימים. אין לי מושג איך להתארגן נכון מבחינת טיסות (ישיר? קונקשיין?)

על אילו מקומות אסור לנו לוותר? אשמח להמלצה על מקומות שכדאי לבקר בהם. אני יודע שהרבה מחברי הפורום עשו טיול כזה בעבר ואשמח ללמוד מניסיונכם (מסלולים, מקומות, בתי מלון, אטרקציות). מבחינת קניות אני חולה על בגדים (מכופתרות, אלגנט) והשותף השני בעל פטיש מוזר לשעונים, איפה הכי כדאי לעשות את הקניות? (ויהיו הרבה!) כל המלצה אני רושם לעצמי, וזה מהווה חלק חשוב בתכנון הטיול שלנו.

תודה רבה ושבוע טוב

חזרתי בחודש אוקטובר השנה מתאילנד. פעם שניה שלי. לקחתי טיסה עם קונקשיין באוזבקסיטאן. 4 שעות שחסכו לי 700 שקל.מבחינת מלונות כל מקום והמלונות המומלצים. אחרי שתסגר על מסלול נמליץ לך על מלונות. בכל חור אפשר לעשות קניות עדיף בצפון תאילנד. יש טיול ג'יפים מאוד מהנה שעשיתי בן 3 ימים. נקרא טאנה. מאוד מאוד מומלץ. בעקרון המקומות שכלם הולכים אליהם זה קופיפי, קופנגן, פוקט,קוסומוי. יש את פאתיה שזה רק לחרמנים כבדים . אם אתה בקטע של צלילות אז יש את קותאו.

כל המידע שעוד חסר לך תשאל ונשמח לענות. אתה יכול גם לפנות אלי בפרטי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
חזרתי בחודש אוקטובר השנה מתאילנד. פעם שניה שלי. לקחתי טיסה עם קונקשיין באוזבקסיטאן. 4 שעות שחסכו לי 700 שקל.מבחינת מלונות כל מקום והמלונות המומלצים. אחרי שתסגר על מסלול נמליץ לך על מלונות. בכל חור אפשר לעשות קניות עדיף בצפון תאילנד. יש טיול ג'יפים מאוד מהנה שעשיתי בן 3 ימים. נקרא טאנה. מאוד מאוד מומלץ. בעקרון המקומות שכלם הולכים אליהם זה קופיפי, קופנגן, פוקט,קוסומוי. יש את פאתיה שזה רק לחרמנים כבדים . אם אתה בקטע של צלילות אז יש את קותאו.

כל המידע שעוד חסר לך תשאל ונשמח לענות. אתה יכול גם לפנות אלי בפרטי.

תודה רבה לך :)) בעקרון תחומי העיניין שלנו הם: ספורט מוטורי (אופנועי שטח, ג'יפים,) צלילות, אתרים שבהם אפשר קצת ללמוד ולהחשף לתרבות של המקומיים גם מאוד מעניין אותנו, מסעדות מעניינות, להנות מנופים עוצרי נשימה, מסאז'ים, בחורות יפות, מסיבות , מופעים ...

כל פיסת מידע מצידכם חשובה ונלקחת בחשבון. ביג בוס אני גם אצור איתך קשר בפרטי תהיה בטוח :))

פורסם

הייתי בתאילנד ב-2010.

אם אתה טס מעל לחודש כדאי לך להשיג ויזה לחודשיים או לעבור את הגבול ללאוס/ויאטנם.

הויזת תייר לתיאלנד שמקבלים בשדה תעופה היא לחודש ועל כל יום חריגה יש "קנס".

תוותר על המטוסים המתפרקים והשדה תעופה עם הקונקשנים הארוכים של אוזביקסטן ותמצא טיסה דרך ירדן.

אני אז טסתי באל-על רק כי מצאתי טיסה בהפרש קטן לעומת קונקשן בירדן.

אגב, בתוך תאילנד תימנע מלנסוע באוטובוסים, נסיעה סיזיפית ומרגיזה ובמהלכה גם התאילנדים מחטטים לך בתיק שנמצא בתא מטען.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

טיסה, בפירוש - לא ישירה!

המטוסים של אלעל גרועים וישנים לרוב בקו הזה, ואם מדובר ב747, מוקצים לרוב המטוסים הפחות טובים בצי המזדקן הזה.

נסה לבדוק קונקשיין דרך טורקיה, טורקיש חברה מצוינת, אתה יכול לקבל קונקשיין קצר יחסית ולחסוך כסף וגם להנות מהטיסה.

בתאילנד הייתי למשך שבועיים לפני שנה וחצי בערך. בין עיר לעיר הגענו בטיסות, ממליץ על זה. נוח ומהיר. בטיסות פנים מגיעים כשעה לפני הטיסה, לא צריך 3-4 שעות לפני כמו בטיסות בינלאומיות.

מה שכן, השדה תעופה בבנגקוק מסובך ולא נוח, אנחנו די הסתבכנו שם.

לגביי שכירת רכב - לא מומלץ. הם נוהגים כמו משוגעים. קח תחבורה ציבורית, גם ככה היא די זולה.

באוכל אני בטוח שתוכל למצוא את עצמך, יש מסעדות מקומיות ויש גם רשתות מערביות בשפע (KFC, מקדונלס, פיצה האט וכו').

אני ממליץ גם על הרשת המקומית The Pizza Company. אכלתי שם והיה מעולה. תמנע מדוכני רחוב למיניהם, אלא אם יש לך קיבה מברזל.

יתרון נוסף לטובת תאילנד הוא העובדה שהם יודעים אנגלית, הם אמנם מדברים אנגלית מוזרה קצת ולפעמים טיפה קשה להבין אותם, אבל לרוב אפשר להסתדר איתם (זאת להבדיל מסין שהיא סיוט בנושא הזה).

לגביי מקומות אני אבדוק לך. צריך לעשות קצת סדר בראש ולעבור על אלפי התמונות שצילמתי שם כדי להגיד לך היכן כדאי לבקר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הייתי בתאילנד ב-2010.

אם אתה טס מעל לחודש כדאי לך להשיג ויזה לחודשיים או לעבור את הגבול ללאוס/ויאטנם.

הויזת תייר לתיאלנד שמקבלים בשדה תעופה היא לחודש ועל כל יום חריגה יש "קנס".

תוותר על המטוסים המתפרקים והשדה תעופה עם הקונקשנים הארוכים של אוזביקסטן ותמצא טיסה דרך ירדן.

אני אז טסתי באל-על רק כי מצאתי טיסה בהפרש קטן לעומת קונקשן בירדן.

אגב, בתוך תאילנד תימנע מלנסוע באוטובוסים, נסיעה סיזיפית ומרגיזה ובמהלכה גם התאילנדים מחטטים לך בתיק שנמצא בתא מטען.

כשאני טסתי הקונקשיין בירדן היה 8 שעות בהלוך. פחדתי לבדוק מה קורה בחזור.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מטיול של חודש בתאילנד אני הכי נהנתי וקופיפי

צלילות נהדרות , ונוף מדהים

ובטיסה חזרה עצרנו ל12 שעות במקום 4 בקפור הרוסי

אז תהיה מוכן שזה לא סתם זול

:wink:
פורסם

Avram - הצצתי על הלוח של הטיסות בטורקיש,

ההמתנות קצרות יחסית ולא עולות על 3 שעות. בהלוך אפשר להגיע אפילו לשעה - שעה וחצי המתנה.

(שווה את הטיסה המצוינת ב777-300 של טורקיש)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כשצריך לחכות לעוד קונקשיין שיגיע והוא מתעכב בגלל ערפל על מסלול המראה , לא יעזור מה רשום בלוח טיסות

זה היה עם האוזבקיסטנים ולפני 6 שנים

:wink:
פורסם

תגידו כמה בערך עולה טיול כזה לחודש?

גם תשובה כללית ובערך יספיקו (כי אני מבין שזה משתנה בתלות למה שעושים אבל טווח מחירים מהו?)

תודה!

פורסם

לי 3 שבועות עלו 10-12 אלף שקל כולל הכרטיס. עשיתי את כל האטרקציות האפשריות (טאנה, אומגות , איים) . לא חיפשתי מלונות פאר זה לא עניין אותי. ישנתי במלונות טובים וזולים.

פורסם
כשצריך לחכות לעוד קונקשיין שיגיע והוא מתעכב בגלל ערפל על מסלול המראה , לא יעזור מה רשום בלוח טיסות

זה היה עם האוזבקיסטנים ולפני 6 שנים

אצלי 4 שעות היו בדיוק 4 שעות ..

פורסם

שאלה נוספת. את הכסף איפה אני ממיר? בארץ או שכבר בתאילנד? האם כדאי ללכת על ויזה נטענת?

פורסם
שאלה נוספת. את הכסף איפה אני ממיר? בארץ או שכבר בתאילנד? האם כדאי ללכת על ויזה נטענת?

אף אחד בתאילנד לא יקח ממך שקלים :)

את ההמרה תעשה פה. רצוי שתלך למספר של צ'יינגים ותבדוק מה הם מציעים. הפער ביניהם לפעמים די גדול. ויזה נטענת מוגבלת ל-1000 שקלים עד כמה שאני יודע. אתה יכול לקחת דבר שנקרא טרוול צ'ק (אני אישית לא הסתדרתי עם זה ) . טרוול צ'ק זה מעין שטרות שאתה קונה מהדואר ואתה ממיר אותם בבנקים שם בתאילנד . היתרון של זה שרק אתה יכול לפדות את הכסף ( משווים בין החתימה שלך בדרכון לבין החתימה שאתה חותם על הצ'ק מול העיניים של הפקידה ) . אם זה לא זהה 1 ל-1 לא תקבל גרוש. אני התעצבנתי שזה כזה מציק ופשוט לקחתי את כל השטרות , שמתי בתיק ומשכתי כסף מהכספומט.

• תוכן חדש...