Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע שמיקום הצופר בפולו הוא לא אידאלי, אבל אני מוצא את עצמי כל שנה נאבק בצופר הרכב שמתחיל להשתנק אחרי ביקור מים בשופרות.

לא מזמן הגעתי למצב שמישהי עשתה רוורס לא מקצועי במיוחד ומצאה את עצמה נעצרת ס"מ ממני ולו רק בגלל שהצופר לא רצה לעבוד.

סט צופרים לפולו (בהיותו כפול) לא זול במיוחד ולא נחמד להחליף זוג אחרי כל חורף.

אשמח לעצה בעניין

horn.JPG

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תפרק את הפח שעליו הם מורכבים ותחבר במקום גבוה יותר, זה מה שהייתי עושה במקומך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ובנוסף, הקפד להתקין אותם כך שהם יפנו בדיוק למטה, כך שמים לא יוכלו להיקוות בהם. הצופר השמאלי בתמונה אינו מכוון בדיוק למטה.

בלי קשר, שים לב שבצדה השמאלי של התמונה מופיע מחבר כלשהו שנראה כאילו התנתק מהמקום אליו הוא אמור להיות מחובר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

התמונה היא תמונה רנדומלית שמצאתי באינטרנט (מה גם שדי ברור שהורידו שם את הטמבון הקדמי וזה כנראה המחבר של הנורות) הצופרים שלי אדומים וחנוקים :)

הגישה אליהם מאד לא נוחה, בפעם הבאה שאבקר במוסך ואוריד את מגן הגחון אבדוק אפשרות למקם אותם גבוהה.

מה הכוונה צופר ללא שופרים? יש חיה כזו שתתאים למחבר?

-איוניק 5 עלית

פורסם

רכב שני במשפחה הוא פולו 6N2 משנת 2000.

חמישה חורפים וטפו טפו טפו .

יש מצב שאתה טועה באבחון ?

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם

האמת שלי יש 6N1 ואחרי 3 סטים של צופרים שבעת החלפתם בחודשי הקיץ פשוט שפכו מים מהשופר... אני מאמין שכן :roll:

-איוניק 5 עלית

פורסם

סט צופרים כפול של FIAMM עולה 280 ש"ח כולל התקנה ויותקן היכן שמתאים לך, במגבלות המקום הפנוי.

אפשר לבצע את העבודה אצל כלבו אילן בקרית חיים.

אישית עשיתי את זה בכל אחת מהמכוניות שלי. בפיאט פנדה הצופר שהותקן הוא ממש סכנת חיים, צופר עלוב שמזכיר זמבורה של אופניים, אף אחד לא שמע אותו וברגע ששדרגתי, הסכנה הזו חלפה.

• תוכן חדש...