Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

קניתי לאישתי יונדאי אי 20 החדשה לפני כמה שבועות.

אתמול הייתי בסוכנות והראו לי במחשב שרכב הועבר מאילת מנמל אשדוד ושביצעו התקנות למיניהן.

ראיתי שהלוחית רישוי מסתיימת ב11 ולא 53 כמו שהגיוני שיהיה.

כששאלתי את הסוכן, הוא טען שיונדאי עדיין בספרות 11.

לי נראה תמוהה שהם עדיין ב11. כבר הייתה הסדרה 12,13,52,53,54, איך יתכן שיונדאי עדיין ב11?

חיפשתי רכבי יונדאי חדשים בכבישים ובאמת ראיתי שרובם 11, אך היו גם 13. האם הדבר תקין או שקיבלתי רכב ממחוזר שמישהו ביטל או כל סיבה אחרת?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

היי, יש לי יודנאי I30 חדשה שנת 2013.

מס' הרישוי מסתיים ב 11, הסר דאגה מליבך.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

רק לדע כללי סיומת 11 בכלמוביל הגיעה אחרי שהיתה סיומת 12 ולפני הסיומת 12 היתה לכלמוביל סיומת 13.

נראה שהם במגמת ירידה :lol:

אגב היונדאי לא אמורה להגיע מנמל אילת אלא מאשדוד/חיפה, ה-i20 מיוצרת בטורקיה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש בלאגן טוטאלי עם הספרות האלו,

11 זה בסדר. זה המספרים שמקבלים רכבי יונדאי חדשים.

13 זה רכבים ישנים יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עוד מעט ההקצאות ללוחיות בעלות 7 ספרות עומדת להגמר.

אז כרגע עושים "חיסול" לכל המספרים.

פותחים הקצאות חדשות לסיומות שלא השתמשו בהם (11-12 ועכשיו גם סמל"ת פתחו סיומת 30 בלוחיות) וגם משתמשים בסיומות ישנות שלא כולם עלו לכביש בעבר (13, 52-54, סוזוקי העלו רכבים עם סיומת 58 ולובינסקי מעלות שוב רכבים עם סיומת 64).

אוטוטו הבנתי שעוברים ללוחית עם 8 ספרות.

פורסם

יש את סדרת 30, שלא השתמשו בה כמעט בכלום, חוץ ממעט מכוניות עם 30, ומכוניות עם 35 ו36, הסדרה הזאת ריקה לגמרי.

21 ו22 גם כן לא היה. כל סדרת 40 ריקה לגמרי. איפה הלחץ לעבור לסדרה של 8 ספרות? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

21 ו-22 זה מספרים של רכבים דיפלומטיים.

כל הסיומות של *4 ו-*9 שייכים למיטב ידיעתי לרכבים מהרש"פ.

פורסם

30 זה בכלל מקרה מוזר, הייתה לי סיומת 30 באפלאוז 97. אבל בכל מקרה, חוץ מהקוריוז זה ממש לא מעניין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
21 ו-22 זה מספרים של רכבים דיפלומטיים.

כל הסיומות של *4 ו-*9 שייכים למיטב ידיעתי לרכבים מהרש"פ.

אז יש את כל סדרת 30, חוץ מ35 ו36, יש את סדרת 70 (שעד כמה שזכור לי בתור ילד, חוץ מ77 לרכבי ממשלה לא היה עוד משהו), ו80? על הרוב אפשר לחזור, כמו שעשו עם 52-55.

פורסם

לא מבין כמה אפשר לטחון את נושא הסיומות. מה זה משנה איזה סיומת מקבלים? זה לא שאתה מקבל רכב ישן.

• תוכן חדש...