Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לחוטי הצתה לפורד קורטינה 82

יניב רז
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ברצוני להזמין מאנגליה חוטי הצתה איכותיים לרכב ואני בדילמה במה לבחור.

ההתלבטות שלי היא בין חוטי הצתה של מגנקור לבין חוטים של AccuSpark שיותר זולים (המגנקור יקרים פי 3 כמעט).

האם AccuSpark נחשבים לאיכותיים ועמידים ?

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יניב שלום רב !

לדעתי אתה יכול להסתפק בחוטי הצתה מתוצרת

AccuSpark

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה אם הם נחשבים לסט איכותי או שהם נחשבים לסט בינוני ומטה בגלל שכרגע מורכבים אצלי

חוטים של BS והם על הפנים.

Ford focus 2013 titanum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיפים על BS, פי אלף מונים !

מה עלותם כולל דמי משלוח ומיסים?

ומה עוביים, 7 או 8 מ"מ?

בברכה

צביקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב !

גם לעובי בידוד יש חשיבות רבה, ובוודאי בכמל שמוביל ניצוץ שאיכותו נקבעת בשכבת הבידוד, ובטמפרטורת הסביבה.

במנוע פינטו הנמצא בקורטינה/ סיירה, הקונקטור המחובר לפלג, קרוב מאד לסעפת הפליטה, ולכן הבלאי הגדול שלחוטי ההצתה במנועים אלה, בגלל הטמפרטורה הגבוהה , לכן יש חשיבות רבה לעובי חוט ההצתה ולבידוד, למנוע ולהתגדות נמוכה ככל האפשר, לגומית הבידוד , חשיבות רבה, לבידוד החום, ולחיבור הקונקטרים, כדי למנוע תלישה, בעת משיכת חוט ההצתה, בעת החלפת מצתים, חשיבות רבה.

בברכה

צביקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יניב רז,שלום רב !

אני חייב להודות שאנעי לא מכיר את החברה הזאת, ממעולם לא יבאתי בעצמי חוטי הצתה מחו"ל, לא לשימוש עצמי ולא ללקוחתי.

עד כה חוטי ההצתה החליפים שמיוצרים בארץ,סיפקו אותי מאד, יש לך ברחוב שוונצינו, את גל אור,/וורקו, שמיצר חוטי הצתה באיכות מעולה, לכל סוגי הרכב, לפי מידה, ובמקום, עד כה שמעתי רק תשבוחות, מלקוחות בעלי רכבי אספנות בעיקר.

בנוסף יש לך את עמנואל בחיפה,(טלפון 04-8416319) המיצר חוטי הצתה לפי הזמנה, ולפי דוגמא לכל סוגי הרכב, לכל סוגי הרכב, לפי מידה, ובמקום, עד כה שמעתי ,גם עליו,רק תשבוחות, מלקוחות בעלי רכבי אספנות בעיקר.

בברכה

צביקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמנו היו לי המאגנאקור הכי עבים בהזמנה מיוחדת.הם גם עושים לפי דרישה. 12 מילימטר. כבלים שנראים מליון דולר.הם מעולים.גמישים. עמידים מאוד ונותנים שיפור מיידי.לפני היו לי של ברו.שגם מעולים בפני עצמם.אבל פה זה כמה דרגות למעלה. יקרים ומחזיקים לכל אורך חיי הרכב

דווקא ברכבים כאלה עדיף כן להשקיע בעניין כי כל דבר קטן משפיע הרבה. אני מקווה ששידרגת את מערכת החשמל ועברת מהפלטינה כי היא צרה צרורה.

אפשר גם ללכת עם זה עוד רמה ולקנות מחזק הצתה וכוהל מחוזק .יותר נכון מגבר הצתה של msd . שיפור מיידי מורגש בכל מצב.

בהצלחה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן החלפתי את הכל למערכת הצתה אלקטרונית של פורד סיירה.

התכנון הוא כשאני יעשה הסבה מקרבורטור לקיט מצערות אז אני יחליף ל MSD ועוד כמה חמוצים.

Ford focus 2013 titanum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יניב רז,שלום רב !

אני חייב להודות שאנעי לא מכיר את החברה הזאת, ממעולם לא יבאתי בעצמי חוטי הצתה מחו"ל, לא לשימוש עצמי ולא ללקוחתי.

עד כה חוטי ההצתה החליפים שמיוצרים בארץ,סיפקו אותי מאד, יש לך ברחוב שוונצינו, את גל אור,/וורקו, שמיצר חוטי הצתה באיכות מעולה, לכל סוגי הרכב, לפי מידה, ובמקום, עד כה שמעתי רק תשבוחות, מלקוחות בעלי רכבי אספנות בעיקר.

בנוסף יש לך את עמנואל בחיפה,(טלפון 04-8416319) המיצר חוטי הצתה לפי הזמנה, ולפי דוגמא לכל סוגי הרכב, לכל סוגי הרכב, לפי מידה, ובמקום, עד כה שמעתי ,גם עליו,רק תשבוחות, מלקוחות בעלי רכבי אספנות בעיקר.

בברכה

צביקה

עם החנות בשונצינו שצמודה לצנטרל יש לי ניסיון לא טוב. עשיתי סט חוטים לפיז'ו 505 והם גם לא בדיוק התאימו- הסופיות היו ארוכות מדי ואי אפשר היה להשתמש במאריכים שבאים במקור, וקשה לחבר את הסופיות האלה לפלאגים שנמצאים עמוק בפנים, וגם הרגישו הרבה פחות איכותיים מהסט הישן. למשל- הזויות מהגומי בקצוות חופשיות מדי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...