Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר למצוא באינטרנט את התקן הישראלי לגלאי-עשן ורשימת חברות שעומדות בו?

אני רוצה להתקין אצלי גלאים עצמאיים אבל ההתעסקות בחומרים רדיואקטיביים קצת מפחיד אותי (אני יודע שמדובר בקרינת אלפא שנחסמת בקלות, אבל עדיין זה מפחיד טיפה).

תודה.

פורסם

ניסית באתר מכון התקנים?

יש בו לכל תקן את כל הספקים בעלי תו תקן ואיזה דגמים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כנס לאתר שלהם, בשורה למעלה מוצרים בתו תקן ותגיע לעמוד הזה http://www.sii.org.il/132-he/SII.aspx

שם תלחץ על מוצר ותכניס גלאי עשן. יש ספק אחד שם עם תו תקן אבל בגלל שאני עכשיו מהטלפון אז לא יכול לספק לך יותר מידע. אם לא תמצא הלילה אז מחר אתן לץ את המידע מהאתר שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ההתקנה לא אמורה להוות בעיה או מקור לסכנה.

הקרינה היא מאוד קטנה, ובכלל כמות הקרינה שאתה סופג תלויה במרחק ובזמן החשיפה.

ההתקנה עצמה קצרה, לכן אין בעיה עם תהליך ההתקנה.

החשש מתחיל עם עניין המצאות מקור קרינה רדיואקטיבי קבוע..

ושיהיה לך ברור, הגלאי פולט קרינת גמא באופן קבוע! בדוק ב100% ע"י גלאי קרינת גמא במרחק של 2 מטר.

אומנם קרינת הגמא היא חלשה מאוד, אבל היא שם, והיא קבועה, לשיקולך.

עם אתה כבר מתקין, תנסה למצוא מיקום שרחוק עד כמה שאפשר ממיטות/כורסאות וכו', עוצמת הקרינה קטנה בריבוע למרחק..

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
קרינת הגמא היא חלשה מאוד, אבל היא שם

כמה חלשה?

(אני מציע, כמיטב מסורת הפורום, לענות ביחידות של בננות: http://xkcd.com/radiation/ )

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא ידוע לי על שהגלאים הללו פולטים גמא, אני יודע על אלפא, בכל מקרה באתר מכון התקנים הזונות רוצים כסף ע"מ לראות אילו חברות עומדות בתקן ואילו חברות מסוכנות, נראה לי שאני אוותר על כל העניין, כמו שאמרת, מקור רדיואקטיבי קבוע זה לא משחק (גם אם נניח לרגע שהפליטה היא רק בתחום האלפא).

יש גלאים שלא עובדים על קרינה רדיואקטיבית, אבל אין אפשרות להתקנתם כגלאים עצמאיים (ללא רכזת).

• תוכן חדש...