Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה ספורט, TSI, וחלון שמש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

כידוע, גרסאות ה-TSI לא מגיעות עם גג שמש, לעומת גרסאת ה-1.4 ספורט שמגיעה עם גג שמש.

1.האם במידה ואני קונה רכב חדש מהיבואן, TSI ידני לצורך העיניין - אני יכול להוסיף אצלו גג שמש בתוספת תשלום? במידה וכן, האם זה מותנה ברכישת רמת גימור מסויימת?

2.במידה ואני קונה TSI יד שנייה - האם יש לי אפשרות להגיע ליבואן ולהתקין גג שמש?

ברור לי שאפשר דרך צד ג' לעשות מה שרוצים - אני שואל לגבי היבואן כדי לוודא אם זה אפשרי לעשות הכל בצורה "חוקית" שלא תיפגע באחריות וכו'.

תודה.

פורסם

1. בעבר הייתה אופציה להזמנת הרכב עם גג שמש, תבדוק בסוכנות מה המצב היום.

2. יש אפשרות להתקין גג נפתח במקום חיצוני (לא דרך היובאן) אבל זה פחות מומלץ ודי יקר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

צ'מפיון הפסיקו את הייבוא של הפאביה TSI הידנית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני לא יודע איך בנוגע להתקנת\הזמנת גג נפתח בסקודה ובפרט בפאביה , אני אתן דוגמה שלי :

אני קניתי השנה את הג'טה שלי מצ'מפיון , ביררתי על גג נפתח , ובסוף עשו לי התקנה מקומית , בתוספת תשלום כמובן .

החברה שמתקינה את הגגות היא Webasto Israel , כאשר החברה המקורית נמצאת בגרמניה .

כמו שהבנתי , החלקים , המכלולים והכל בשביל הגגות הנפתחים הם מקבלים מחברת Webasto שבגרמניה , ופה לבד מתקינים את הגג . הם (צ'מפיון או החברה המתקינה , כבר לא זוכר מי מהם) נותנים כמה שנים אחריות לגג הנפתח , ניראה לי 6 שנים , נזילות , קורוזיה וכו' .

עכשיו , יכול להיות שיש להם כמה דגמים וסוגים שונים של גגות , במחיר הרגיל (שהוא גם ככה דיי גבוהה) , כמו שתיראו אצל רוב היבואנים שיציעו לכם להתקין גג בהתקנה מקומית , אלו גגות יותר פשוטים , לא כמו המקוריים של היצרנים עצמם .

ובדיוק כזה סוג של גג נפתח התקינו באוטו שלי , שלא דומה בכלל למקורי אבל עדיין יקר .

לחברה שהתקינה לי את הגג , כמו שהבנתי יש גגות שהם באמת כמו המקוריים של היצרנים השונים , ז''א ממש איכותיים , אבל ניראה לי שראיתי שגג כזה עולה בסביבות ה-12K שקל , איזו הגזמה , מחיר לא מהעולם הזה .

בקיצור , יותר אני לא מתקין גגות אצל יבואנים בהתקנה מקומית , לדעתי לא מצדיק לשלם תוספת מחיר של איזה 4000 שקל או יותר עבור גג נפתח שהוא יעני כמו מקורי מהיצרן , אבל בתכלס גג פשוט ולא כזה איכותי .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תוכן חדש...