Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סיטרואן פיקאסו (דגם PK עם מזגן מפוצל).

המזגן של הנהג מוציא רק חימום.

המזגן של הנוסע מקרר.

האם למזגן בפיקאסו דגם PK ישנם 2 מעבים?

מה יכולה להיות התקלה? האם גז?

אשמח להמלצות על מוסכים לתיקון זה (אזור רעננה / פ"ת).

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי שווה לבדוק תחילה את כמות הגז במערכת ולהוסיף במידת הצורך.

בעל מקצוע טוב שמטפל במזגנים באזור הזה הוא אשר מזגנים שנמצא ליד צומת גהה. אשר הוא מזגניסט ותיק מאוד שיודע לטפל גם במערכת בקרת אקלים מפוצלות. פנה אליו והוא יוכל לעזור לך, רצוי לעשות זאת לפני הקיץ כי אחר כך מתחיל העומס אצל המזגניסטים והמחירים עולים.

פורסם

אם מדובר בבקרת אקלים מפוצלת ומדובר בחימום (ממש חימום, לא אויר פושר מבחוץ), הבעיה כנראה בין המנוע החשמלי לתריס עצמו (לרוב גלגלי השיניים עושים בעיה ויש קיטים לתיקון של היצרן).

פנה למוסך שמכיר את הרכב לבדיקה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בוקר טוב, הייתי הבוקר במוסך שלי (מוסך רגיל שאני סומך עליו, אבל לא מוסך מורשה). לדעתו, המדף שמתעל את המזגן - (אויר חם או מהמזגן) - נשבר / השתחרר.

אגב - כעת המצב התהפך - המזגן בצד הנהג מקרר, אבל המזגן בצד הנוסע - מוציא תמיד חימום.

לדעתו צריך לפרק את הדשבורד כדי להגיע לרכיב הזה. הוא יעץ לי ללכת למוסך המרכזי בבני ברק.

האם פרט למוסך המרכזי, האם היש מישהו מומלץ לביצוע עבודה כזו? כמה דבר כזה עשוי לעלות? (אזור פ"ת / רעננה / כ"ס / הוד השרון)

פורסם
בוקר טוב, הייתי הבוקר במוסך שלי (מוסך רגיל שאני סומך עליו, אבל לא מוסך מורשה). לדעתו, המדף שמתעל את המזגן - (אויר חם או מהמזגן) - נשבר / השתחרר.

אגב - כעת המצב התהפך - המזגן בצד הנהג מקרר, אבל המזגן בצד הנוסע - מוציא תמיד חימום.

לדעתו צריך לפרק את הדשבורד כדי להגיע לרכיב הזה. הוא יעץ לי ללכת למוסך המרכזי בבני ברק.

האם פרט למוסך המרכזי, האם היש מישהו מומלץ לביצוע עבודה כזו? כמה דבר כזה עשוי לעלות? (אזור פ"ת / רעננה / כ"ס / הוד השרון)

לרכב הזה אין קיט תיקון, הבעיה במנוף/זרוע של תריסי חום/קור בצד הנהג,יש צורך בהחלפת בית החימום עם כול המשתמע מכך."סיטרואן C4 פיקאסו"

פורסם

תודה: יש הערכת מחיר תיקון לדבר כזה?

איזה עוד מוסך יכול לתקן זאת, חוץ מהמרכזי?

האם מסובך להגיע לחלק הזה? (מצריך פירוק דשבורד?)

תודה.

פורסם
תודה: יש הערכת מחיר תיקון לדבר כזה?

איזה עוד מוסך יכול לתקן זאת, חוץ מהמרכזי?

האם מסובך להגיע לחלק הזה? (מצריך פירוק דשבורד?)

תודה.

החלפת בית החימום מצריך פירוק דשבורד;מחיר עלות של הבית חימום 3500 ליפני מע"ם ועבודה!

פורסם

תודה. אשמח להמלצה על מישהו שיודע לפרק דשבורד לשם כך.

ואיפה ניתן למצוא כזה חלק משומש?

תודה.

• תוכן חדש...